Μάκης Ευμορφόπουλος
New member
- 16 August 2006
- 21
Εγώ πάντως σε όποια παρουσίαση πήγα (και έχω πάει σε πολλές, τελευταία στην έκθεση με τον SONY 80) όταν άνοιγε καμία πόρτα, ή χάραζε λίγο η κουρτίνα, όλοι τρελαινόντουσαν, αυτά λοιπόν λέγονται καντήλια! για αυτό δεν με πειράζει το φως των CRT! Εάν θυμάστε πριν κάποια χρόνια οι ψηφιακοί περηφανευόντουσαν για το πολύ φως που έβγαζαν, μέχρι που είδαν ότι για ποιοτική εικόνα πρέπει να κατεβάσουν το φως τους, εξάλλου προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υποκειμενικά, το θέμα είναι, απολαμβάνετε τα εργάκια σας? όταν το συστηματάκι σας καταφέρει να σας κάνει να απολαύσετε μια καλή ταινία έχει πετύχει τον λόγο που αγοράστηκε!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
Εγώ πάντως σε όποια παρουσίαση πήγα (και έχω πάει σε πολλές, τελευταία στην έκθεση με τον SONY 80) όταν άνοιγε καμία πόρτα, ή χάραζε λίγο η κουρτίνα, όλοι τρελαινόντουσαν, αυτά λοιπόν λέγονται καντήλια! για αυτό δεν με πειράζει το φως των CRT! Εάν θυμάστε πριν κάποια χρόνια οι ψηφιακοί περηφανευόντουσαν για το πολύ φως που έβγαζαν, μέχρι που είδαν ότι για ποιοτική εικόνα πρέπει να κατεβάσουν το φως τους, εξάλλου προσωπικά πιστεύω ότι όλα αυτά είναι υποκειμενικά, το θέμα είναι, απολαμβάνετε τα εργάκια σας? όταν το συστηματάκι σας καταφέρει να σας κάνει να απολαύσετε μια καλή ταινία έχει πετύχει τον λόγο που αγοράστηκε!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!
Λίγη ρύθμιση στον G70, και σύνδεση του WD μέσω HDMI (με καλώδιο των 8 ευρώ) στον scaler, το μηχανάκι αξίζει τα λεφτά του, και είναι πολύ εύκολο στην χρήση! εικόνα καλή, παρ'όλο που τα περισότερα ts, avi, και mkv έχουν περίεργες αναλύσεις, μόνο 2 κομμάτια δεν έπαιζαν ήχο.
Ωραία πράματα... Αυτή η πανέμορφη βάση του τρίτου προβολέα πολύ θα πήγαινε στο σαλονάκι μου.![]()
Που να βλέπαμε και την εικόνα.....
![]()
Να μιλήσουμε και λίγο χαϊεντάδικα;
"Μου φαίνεται πως ο κάτω έχει τις λάμπες του σε ανάποδη φάση από τους πάνω..."
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.