predatorGR
Established Member
- 20 June 2011
- 293
λοιπον παρηγγηλα τελικα τα t2 SE και τον 12αρι woofer. δυστυχως δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα διπολα οποτε σε πρωτη φαση θα βαλω τα μονοπολα του z5500 για surround.
Αγαπητοί φίλοι
Η καθυστέρηση οφείλεται σε κάποια προβλήματα που είχε το εργοστάσιο, (το οποίο σημειωτέον είναι από τα καλύτερα του είδους, με συνεργάτες, εκτός από εμάς, μερικές από τις κορυφαίες μπράντες παγκοσμίως). Τα προβλήματα έχουν λυθεί, και τα ηχεία ταξιδεύον προς την Ελλάδα, (και όλο τον κόσμο). Υπολογίζουμε ότι θα έχουμε παραλάβει σύντομα και αφού ξεμπερδέψουμε με όλες τις διαδικασίες, (εκτελωνισμό κλπ), τα ηχεία θα είναι διαθέσιμα περί τα μέσα Δεκεμβρίου. Βέβαια, τα κομμάτια θα είναι λίγα.
Γενικώτερα τα προβλήματα διαθεσιμότητας οφείλονται στην μεγάλη επιτυχία των ηχείων στο εξωτερικό, (Αγγλία, Αμερική, Ευρώπη, Άπω Ανατολή κλπ), όπου υπάρχει τέτοια ζήτηση που δεν τους προλαβαίνουμε, οπότε κρατάμε πολύ λίγα κομμάτια για Ελλάδα, όπου η ζήτηση πλέον έχει πέσει σημαντικά, (λόγω φυσικά της κρίσης).
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιον πολύ γνωστό για να αναλάβει την αντιπροσωπεία μας στη Γερμανία, αλλά μέχρι να ευοδοθούν, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι η χρήση του δικαιώματος δοκιμής 60 ημερών: http://www.crystalaudio.com/Shopping/60- Days-Trial.aspxΜια που μιλάτε για εξωτερικό, υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος ή τουλάχιστο κάποιος που να τα εμπορεύεται με εκθεσιακό χώρο στην Γερμανία ώστε να μπορεί κάποιος να τα δει και να τα ακούσει;
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιον πολύ γνωστό για να αναλάβει την αντιπροσωπεία μας στη Γερμανία, αλλά μέχρι να ευοδοθούν, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι η χρήση του δικαιώματος δοκιμής 60 ημερών: http://www.crystalaudio.com/Shopping/60- Days-Trial.aspx
όπως είπαμε και στο τηλέφωνο, η καλύτερη λύση είναι τα bipolar με βάση. :-(ποια ηχεια προτεινετε αμα λογω χωρου δε μπορει κανεις να βιδωσει τα διπολα του σετ T2-7.1-UL στο τοιχο? πισω μπορω αλλα δεξια-αριστερα δε γινεται. για την ωρα εχω βαλει μονοπολα της JBL πανω σε βασεις. θα εχω καλυτερο αποτελεσμα με τα διπολα bps 2.0 η με καποιο ηχειο δαπεδου τυπου bpτ 2.0 η ακομα και TX-T1?
Επίσης γίνεται 2.1 γιατί μου είπαν ότι οι ενισχυτές που είναι για 5.1 δεν βγάζουν 2.1 αν κι δεν μου ακούγεται λογικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.