ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!βρες ενα πολυ καλο 10'' τουλαχιστον αν οχι 12'' και θα δεις τρελη διαφορα...!!!Ο κωνος ο 7 δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις χαμηλές κατω 80 το σο γραμμικά οσο απο 80 γιαυτό και υο crossover πρέπει να ειναι στα 8 . δηλαδή δεν παραγει εναν ηχο τοσο ισχυρα οσο απο 80 και πανω. Το γουφερ ειναι για αυτή την δουλειά. Ναι μπορεί να ακους μια χαρα τις χαμηλές αλλα μάλλον δεν τις εχεις ακούσει απο το γουφερ. Τωρα με το 10 Thx είμαι πολυ ευχαριστημενος σε χωρο περίπου 18 με 25 τετραγωνικά που το εχω δοκίμασει. Απο κει και πέρα δες ποσο εχει τωρα και ρώτα στο φόρουμ στα ίδια λεφτά αν βρει κάτι καλύτερο.
Το να χαλάσεις λεφτα για τα πισω ενω δεν έχεις τα βασικά οπως γουφερ ειναι λάθος για μενα και νομίζω θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι.
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο χώρο και αν είχες χρόνο να μου απαντούσες στα εξής θα ήμουν ευγνώμων: Έπειτα από ψάξιμο έστησα στο σπίτι μου το 7.0 σύστημα home cinema με τα, εμπρός TX-T2SE, κεντρικό THX-CT, περιφερειακά TX-B1, πίσω BPS2.0. και με ενισχυτή Pioneer 921. Είμαι ικανοποιημένος όμως χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης δεν μπορώ να ξέρω αν όντως έκανα καλές επιλογές μιας και κανένας γνωστός μου δεν έχει ακριβότερο σύστημα για να συγκρίνω. Μήπως να έκανα μια αναβάθμιση στα πίσω BPS2.0 ή ακόμα περισσότερο, αξίζει να αγοράσω ένα από τα sub που προτείνει η εταιρία και αν ναι ποιό είναι αυτό ή δεν θα υπάρχει μεγάλη ηχητική διαφορά; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελικώς το sub είναι κυριολεκτικά όλα τα λεφτά. Σαν να ακούω για πρώτη φορά τις ταινίες που έχω. Εκτός του ότι τις ''νοιώθω'' πλέον τα TX-T2SE απαλλαγμένα από το φόρτο των χαμηλών απλώνουν στο χώρο μου όλο το εύρος των συχνοτήτων που προηγουμένως δεν αντιλαμβανόμουν. Τελικώς αξίζει το κόστος. Ευχαριστώ όσους με βοηθήσατε.
γνωριζουμε ποτε θα ειναι παλι διαθεσιμα τα TX-12SUB?
υπαρχει δυνατοτητα να ακουσω καποια ηχεια της εταιριας, δε μπορω να αποφασισω ποια ειναι καταλληλα για τον χωρο μου.
αν ειναι για αθηνα βεβαια μετα το καλοκαιρι γιατι ειμαι κρητη.
Για ακροάσεις ηχείων, υπάρχει η δυνατότητα στο studio της εταιρίας, μετά από ραντεβού.γνωριζουμε ποτε θα ειναι παλι διαθεσιμα τα TX-12SUB?
υπαρχει δυνατοτητα να ακουσω καποια ηχεια της εταιριας, δε μπορω να αποφασισω ποια ειναι καταλληλα για τον χωρο μου.
αν ειναι για αθηνα βεβαια μετα το καλοκαιρι γιατι ειμαι κρητη.
μα τοτε δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι διαθεσιμα και τα T2-5.1-UL αφου ολα τα υπολοιπα κομματια ειναι ιδια με το T2-5.1 που το δειχνει κανονικα διαθεσιμο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.