Studio monitor?
εννοώ ηχεία; ενισχυτές; τίποτα ψηφιακά κόλπα;;
Studio monitor?
και εγώ τον θεωρώ τυχερό όσον αφορά τον χώρο του, ο ίδιος όμως όχι.
και κάτι λίγο off topic.. όταν λέτε επαγγελματικά μηχανήματα, τι μηχανήματα εννοείτε;
Υπάρχουν και επαγγελματικά μηχανήματα εσωτερικού χώρου.PA συνήθως. Πολλά SPL και αντοχή. Για εξωτερικούς χώρους, συναυλίες, club κλπ.
![]()
Υπάρχουν και επαγγελματικά μηχανήματα εσωτερικού χώρου.
Ένα πράγμα για κάθε θέση και κάθε πράγμα στη θέση του. :beatnik2:
Τη φτιάχνεις την ηχοδέσμη με array αν θες. Και το πως θα είναι το pattern στο μπάσο.
Τα 140 dB SPL continuous σε αυτό που βλέπεις με τα 8 γούφερ είναι σοβαρό νούμερο. Βάζεις άλλο ένα από πάνω και είσαι ΟΚ.... Θέλεις και 2x8000W peak ενισχυτή. Για το καθένα.
Μακάρι να κατάλαβα τι εννοείς. Εγώ έχω 2 επαγγελματικά μηχανήματα 2 ΕΜΤ, 2 Studer και προσφάτως τα ATC. Εσύ (μάλλον και άλλοι πριν) αναφέρεσαι σε κάτι περί Ολυμπιακού Σταδίου πράγμα που ξεφεύγει από τα του φόρουμ... 140dB λες.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί δεν παρεμβαίνει κανένας συντονιστής .
Με τα ειρωνικά σχόλια ,ΟΧΙ σε εμένα .
Για τον απλούστατο λόγο τα ίδια έκανες με άλλη παρουσίαση και τα φιλαράκια σου την έκαναν από το Av club gr ανοίγοντας μάλιστα δικό τους forum.
Ο Κύριος Μάκης έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στο σπίτι του για τα μέλη του avclub. :smile:
Να η ευκαιρία. :idea:
Ο Κύριος Μάκης έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση στο σπίτι του για τα μέλη του avclub. :smile:
Να η ευκαιρία. :idea:
Ας τελειώσει και θα βάλουμε πάρτυ!Ευχαρίστως να πάμε και να έρθει και στο δικό μου μόλις τελειώσει αυτή η κατάσταση!
Ζούμε ιστορικές στιγμές ένας νέος JOHN ATKINSON γεννιέται.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί δεν παρεμβαίνει κανένας συντονιστής .
Με τα ειρωνικά σχόλια ,ΟΧΙ σε εμένα .
Για τον απλούστατο λόγο τα ίδια έκανες με άλλη παρουσίαση και τα φιλαράκια σου την έκαναν από το Av club gr ανοίγοντας μάλιστα δικό τους forum.
Ωχ τώρα το πρόσεξα αυτό με τα φιλαράκια μου που την έκαναν από το AV club. Καλά που παραμένεις εσύ και κρατάς το Δικάναλο στο επίπεδο που του αξίζει και τον ζήσαμε οι κάπως παλιότεροι. Καλά Κρασιά.-
και εγώ τον θεωρώ τυχερό όσον αφορά τον χώρο του, ο ίδιος όμως όχι.
και κάτι λίγο off topic.. όταν λέτε επαγγελματικά μηχανήματα, τι μηχανήματα εννοείτε;
Προσέξτε τι γράφετε ρεμαλιαΟ Μιχαλης λεει για καποιους ενισχυτες,δεν θυμαμαι τωρα μαρκα,που ειναι μονο για παρτυ,κατι ''ψηφιακους'' που σου δινουν τα μεγαφωνα στο χερι.
Μ'αυτους ακους εσυ κι ολη η γειτονια.
Δεν ακους βεβαια ποτε μουσικη,αλλα αν εχεις βαλει καποιον στο ματι απ'τη πολυκατοικια,ειναι ταμαμ! :earmuffs:
αυτα που εννοεις και συ.
Εγραψες πιο πισω οτι,εχουν περασει απ'τα χερια καποια.
Ο Μιχαλης λεει για καποιους ενισχυτες,δεν θυμαμαι τωρα μαρκα,που ειναι μονο για παρτυ,κατι ''ψηφιακους'' που σου δινουν τα μεγαφωνα στο χερι.
Μ'αυτους ακους εσυ κι ολη η γειτονια.
Δεν ακους βεβαια ποτε μουσικη,αλλα αν εχεις βαλει καποιον στο ματι απ'τη πολυκατοικια,ειναι ταμαμ! :earmuffs:
Καλύτερο ακόμα θα ήταν ένα συγκριτικό στο χώρο του Μάκη με ηχεία δαπέδου πέριξ του κόστους των Spektor 6. Ιδέα δίνω.
Πολυ καλη ιδεα σαν ιδεα.
Εχεις καποια στο νου σου σε αυτη την τιμη ; Monitor Audio ας πουμε ; Triangle κατι αλλο ;
Δηλαδη ηχεια σε μια τιμη γυρω στα 1200 ευρω το ζευγαρι. Υπαρχουν πολλες και τιμιες προσφορες...
Παντως ψαχνοντας βρηκα οτι το συγκεκριμενο ηχειο εχει κερδισει το καθολου ευκαταφρονητο
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.