sokmav
AVClub Fanatic
- 5 February 2012
- 14,227
tmjuju,προφανώς ο νταλανίκος εννοεί τα προβλήματα που ποστάρονται συχνά-πυκνά.
Ηλεκτρικούς θορύβους που περνάνε στο σήμα,φουρφούρια,δίσκοι,κλπ.
Δεν είναι όλα τα συστήματα το ίδιο μελετημένα για τέτοια προβλήματα,δυστυχώς.
Κι οκ,έχουμε τις γαλβανικές να τα περιορίζουν,όμως υπάρχει μερίδα που την αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.
Άσε που από ότι διαβάζω τελευταία,μια καλή γαλβανική κοστίζει πάρα πολύ αν έχει και την ανάλογη τροφοδοσία.
Κι εννοώ πραγματική γαλβανική απομόνωση,έτσι;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και για να δώσω ένα παράδειγμα του χάους,που έχω ξαναδώσει.
Την εποχή του winamp,το Vaio με winamp και wasapi (ναι,εκείνο που έκανε τα antivirus να χτυπάνε όταν κατέβαινε) και αποκλειστική λειτουργία,έβγαζε θόρυβο στην έξοδο και συγκεκριμένα έβγαζε θόρυβο με το κούνημα του ποντικιού.
Αντίστοιχα,το foobar με wasapi,ήταν τάφος.
Στον μεγάλο υπολογιστή και τα δύο τάφος!
Τι λέει αυτό;
Με το φτωχό μου μυαλό υποθέτω πως χρησιμοποιούσαν αλλιώς τους πόρους και διαφορετικές διαδρομές.
Αλλιώς πως να εξηγηθεί;
(Αφού δεν με τρέλανε τότε...
)
Ηλεκτρικούς θορύβους που περνάνε στο σήμα,φουρφούρια,δίσκοι,κλπ.
Δεν είναι όλα τα συστήματα το ίδιο μελετημένα για τέτοια προβλήματα,δυστυχώς.
Κι οκ,έχουμε τις γαλβανικές να τα περιορίζουν,όμως υπάρχει μερίδα που την αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.
Άσε που από ότι διαβάζω τελευταία,μια καλή γαλβανική κοστίζει πάρα πολύ αν έχει και την ανάλογη τροφοδοσία.
Κι εννοώ πραγματική γαλβανική απομόνωση,έτσι;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και για να δώσω ένα παράδειγμα του χάους,που έχω ξαναδώσει.
Την εποχή του winamp,το Vaio με winamp και wasapi (ναι,εκείνο που έκανε τα antivirus να χτυπάνε όταν κατέβαινε) και αποκλειστική λειτουργία,έβγαζε θόρυβο στην έξοδο και συγκεκριμένα έβγαζε θόρυβο με το κούνημα του ποντικιού.
Αντίστοιχα,το foobar με wasapi,ήταν τάφος.
Στον μεγάλο υπολογιστή και τα δύο τάφος!
Τι λέει αυτό;
Με το φτωχό μου μυαλό υποθέτω πως χρησιμοποιούσαν αλλιώς τους πόρους και διαφορετικές διαδρομές.
Αλλιώς πως να εξηγηθεί;
(Αφού δεν με τρέλανε τότε...