Daphile Music Server

tmjuju,προφανώς ο νταλανίκος εννοεί τα προβλήματα που ποστάρονται συχνά-πυκνά.
Ηλεκτρικούς θορύβους που περνάνε στο σήμα,φουρφούρια,δίσκοι,κλπ.

Δεν είναι όλα τα συστήματα το ίδιο μελετημένα για τέτοια προβλήματα,δυστυχώς.
Κι οκ,έχουμε τις γαλβανικές να τα περιορίζουν,όμως υπάρχει μερίδα που την αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.

Άσε που από ότι διαβάζω τελευταία,μια καλή γαλβανική κοστίζει πάρα πολύ αν έχει και την ανάλογη τροφοδοσία.
Κι εννοώ πραγματική γαλβανική απομόνωση,έτσι;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και για να δώσω ένα παράδειγμα του χάους,που έχω ξαναδώσει.
Την εποχή του winamp,το Vaio με winamp και wasapi (ναι,εκείνο που έκανε τα antivirus να χτυπάνε όταν κατέβαινε) και αποκλειστική λειτουργία,έβγαζε θόρυβο στην έξοδο και συγκεκριμένα έβγαζε θόρυβο με το κούνημα του ποντικιού.

Αντίστοιχα,το foobar με wasapi,ήταν τάφος.

Στον μεγάλο υπολογιστή και τα δύο τάφος!

Τι λέει αυτό;
Με το φτωχό μου μυαλό υποθέτω πως χρησιμοποιούσαν αλλιώς τους πόρους και διαφορετικές διαδρομές.
Αλλιώς πως να εξηγηθεί;

(Αφού δεν με τρέλανε τότε... :flipout: )

Re: Απάντηση: Daphile Music Server

tmjuju,προφανώς ο νταλανίκος εννοεί τα προβλήματα που ποστάρονται συχνά-πυκνά.
Ηλεκτρικούς θορύβους που περνάνε στο σήμα,φουρφούρια,δίσκοι,κλπ.

Δεν είναι όλα τα συστήματα το ίδιο μελετημένα για τέτοια προβλήματα,δυστυχώς.
Κι οκ,έχουμε τις γαλβανικές να τα περιορίζουν,όμως υπάρχει μερίδα που την αποστρέφεται μετά βδελυγμίας.

Άσε που από ότι διαβάζω τελευταία,μια καλή γαλβανική κοστίζει πάρα πολύ αν έχει και την ανάλογη τροφοδοσία.
Κι εννοώ πραγματική γαλβανική απομόνωση,έτσι;

Για αυτό έβαλα και το aircon :ernaehrung004:

Γιατί κάποια προβλήματα είναι Ηλεκτρικής Φύσης και όχι ηλεκτρονικά

Άλλο παράδειγμα,
Πρόσφατα έχουν κυκλοφορήσει οι nVidia 970, πολύ καλό value for money για υψηλές επιδώσεις σε γραφικά, παιχνίδια, σύνθετα μαθηματικά κ.ο.κ.
Παρόλο που οι κάρτες είναι ‛τούμπανο’ το μεγάλο παράπονο των καταναλωτών που αγόρασαν
Είναι το coil whine που ακούγεται δυνατά και είναι εκνευριστικό
Εγώ θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια να έχω coil whine σε ati HD5850
Οπότε κατανοώ τον εκνευρισμό αρκετών
Ακόμα και ένας μετασχηματιστής ή ένα pack ή ένα πηνίο αρκεί για να μας ‛την σπάσει’

Dalanik,

όταν ξεκινά βλέπεις στην οθόνη σου unetbootin Daphile? Αν ναι, ΔΕΝ είναι πλήρης εγκατάσταση.

Στην εκκίνηση σε πλήρη (και απροβλημάτιστη) εγκατάσταση, βλέπεις μόνο Daphile (χωρίς το unetbootin).

Ψάχνω αναλυτικές οδηγίες...

Απάντηση: Re: Daphile Music Server

και ξεχνάς και το εαν έχει ανοιξει aircon ο απο κατω όροφος :afro:

Τι εννωείς ψηφιακό σήμα? Ορισε το λιγο.
Εντώς του pc ή οταν βγένει απέξω , και πιο σήμα ακριβώς, καθε ένα θέλει άλλη ανάλυση.
λ.χ. οσο θορυβο και εαν έχει μεσα στο PC σου, τα δεδομένα της μνήμης σου δεν αλλάζουν (εκτώς εξερετικών περιπτώσεων) και πάντα 1+1 =2.
Επεξεργαστές, καρτες, μνήμες, είναι σχεδιασμένα να λειτουργουν σωστα , περνοντας υποψη και τις παρεμβολές, και έχοντας τεκμιριωμένα failure rates.
Δηλαδή εννοείται οτι οι δίσκοι χαλάνε, αλλα έχουμε μελετίσει το ποσο συχνα, και έχουμε αντίμετρα, και όλα αυτα μελετιμένα και θα βρείς για το κάθε εξάρτημα τεκμιρίωση.

Καλά δεν είναι μόνο το air con, υπάρχει και απορροφητήρας σπίτι που δουλεύει την ώρα της ακρόασης και παιδί που παίζει μπάλα... το ελάχιστο θα είναι το πρόβλημα απο το ρεύμα που παίρνει το pc lol.

οκ, δεν αναφέρομαι σε πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, ούτε το σύστημά μου ακούει σε τέτοιο βαθμό τα ρεύματα, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν το pc μπορεί να είναι ελεγχόμενο περιβάλλον ή τι πρέπει να κοιτάμε πριν την επιλογή ενός audio pc, ώστε να αποφύγουμε παρεμβάσεις του περιβάλοντος του υπολογιστή στο ψηφιακό σήμα.

Όταν λέω ψηφιακό σήμα, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, είναι 0101 κτλ άρα δίνω δεν δίνω ρεύμα ή κάπως έτσι.
Αν αυτό το ρεύμα υπόκειται σε αλλοιώσεις απο παρεμβολές των πεδίων που δημιουργούνται στα άλλα κοντινά εξαρτήματα κατα τη λειτουργία τους, τότε ίσως να υπάρχει θέμα hardware.
Kάπως έτσι το βλέπω (πολύ χοντρικά).

Οι ενδείξεις που έχω όπως προείπα είναι oι sw players που παίζουν διαφορετικά (α) σε διαφορετικές εκδόσεις τους (υποθέτοντας ότι διαοφροποιείται και η λειτουργία των εξαρτημάτων του pc απο τις αλλαγές), (β) σε διαφορετικά pc και (γ) με διαφορετικά καλώδια (αυτό δεν το έχω διαπιστώσει προσωπικά) αλλά ακόμα και από τον θόρυβο που μπορεί να μεταφέρει ένα pc ενώ κάποιο άλλο όχι.
Αν μπορούμε να τρέξουμε προγραμματακια που μετρούν αυτές τις επιρροές (δεν ξέρω αν γίνεται) ίσως να μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ενδείξεις γιατί συμβαίνουν.

Επίσης Τάσο τη ροή απο το κλικ στο μουσικό αρχείο μέχρι την έξοδο στη usb δεν την ξέρω.
Πολύ χοντρικά υποθέτω ότι το βασικότερο είναι κατά την αποκωδικοποίηση και στη πορεία του σήματος έως τη usb out.
Για αυτή τη πορεία του ψηφιακού σήματος μιλάω.

(για όποιες κοτσάνες βαράτε ελεύθερα :-)

Dalanik,

όταν ξεκινά βλέπεις στην οθόνη σου unetbootin Daphile? Αν ναι, ΔΕΝ είναι πλήρης εγκατάσταση.

Στην εκκίνηση σε πλήρη (και απροβλημάτιστη) εγκατάσταση, βλέπεις μόνο Daphile (χωρίς το unetbootin).

Ψάχνω αναλυτικές οδηγίες...

Ναι μόνο daphile βλέπω Σταύρο (οχι unetbootin).

Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω. Aν θέλω να κάνω μερική εγκατάσταση τι πρέπει να κάνω?
Στα βήματα που ακολουθώ (1. τρέχω unetbootin 2. επιλέγω το 32άρι download του daphile ως iso και με το γράμμα του usb στο δίσκο 3. κάνω restart στο pc 4. βγάζω το στικάκι και 5. το συνδέω στο foxconn που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στο router) δεν βλέπω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Ένας δρόμος μόνον υπάρχει!

edit
Ωπα... Το pc μου τρέχει 64άρια win7 home και το foxconn 32άρια win ultimate...
Μήπως κάνω κάτι λάθος εκεί (το βλήμα) ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Daphile Music Server

Καλά δεν είναι μόνο το air con, υπάρχει και απορροφητήρας σπίτι που δουλεύει την ώρα της ακρόασης και παιδί που παίζει μπάλα... το ελάχιστο θα είναι το πρόβλημα απο το ρεύμα που παίρνει το pc lol.

οκ, δεν αναφέρομαι σε πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, ούτε το σύστημά μου ακούει σε τέτοιο βαθμό τα ρεύματα, απλά προσπαθώ να καταλάβω αν το pc μπορεί να είναι ελεγχόμενο περιβάλλον ή τι πρέπει να κοιτάμε πριν την επιλογή ενός audio pc, ώστε να αποφύγουμε παρεμβάσεις του περιβάλοντος του υπολογιστή στο ψηφιακό σήμα.

Όταν λέω ψηφιακό σήμα, έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι, είναι 0101 κτλ άρα δίνω δεν δίνω ρεύμα ή κάπως έτσι.
Αν αυτό το ρεύμα υπόκειται σε αλλοιώσεις απο παρεμβολές των πεδίων που δημιουργούνται στα άλλα κοντινά εξαρτήματα κατα τη λειτουργία τους, τότε ίσως να υπάρχει θέμα hardware.
Kάπως έτσι το βλέπω (πολύ χοντρικά).

Οι ενδείξεις που έχω όπως προείπα είναι oι sw players που παίζουν διαφορετικά (α) σε διαφορετικές εκδόσεις τους (υποθέτοντας ότι διαοφροποιείται και η λειτουργία των εξαρτημάτων του pc απο τις αλλαγές), (β) σε διαφορετικά pc (ψ) με διαφορετικά καλώδια (αυτό δεν το έχω διαπιστώσει προσωπικά) αλλά ακόμα και από τον θόρυβο που μπορεί να μεταφέρει ένα pc ενώ κάποιο άλλο όχι.
Αν μπορούμε να τρέξουμε προγραμματακια που μετρούν αυτές τις επιρροές (δεν ξέρω αν γίνεται) ίσως να μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ενδείξεις γιατί συμβαίνουν.

Επίσης Τάσο τη ροή απο το κλικ στο μουσικό αρχείο μέχρι την έξοδο στη usb δεν την ξέρω.
Πολύ χοντρικά υποθέτω ότι το βασικότερο είναι κατά την αποκωδικοποίηση και στη πορεία του σήματος έως τη usb out.
Για αυτή τη πορεία του ψηφιακού σήματος μιλάω.

(για όποιες κοτσάνες βαράτε ελεύθερα :-)

Τα ψηφιακά έχουν ανοχές σε ηλεκτρικά παράσιτα προφανώς, είναι μελετημένα να έχουν. Διαφορετικά απλά δε θα δούλευαν, δε θα ήταν αξιόπιστα. Άλλα παρόλα αυτά βλέπεις ότι έχουμε επιτύχει σήμερα να έχουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αξιοπιστίας όσο αναξιόπιστη και εάν είναι η τεχνολογία των δικών για παραδειγμα.

Από εκεί και περά ναι σε ένα σύγχρονο υπολογιστή μπορείς να διαπιστώσεις ότι τα ψηφιακά δεδομένα δεν αλλοιώθηκαν εντός του συστήματος
Δηλαδή τα διαβάσαμε από το δίσκο, η πληροφορία πέρασε από μνήμες και άλλα υποσυστήματα και κατέληξε να βγαίνει από την έξοδο του υπολογιστή ακόμα ίδια.
Ιδία ως ψηφιακή πληροφορία
Δηλαδή 01 είχαμε εξ αρχής όταν το διαβάσαμε από το δίσκο 01 στείλαμε και στην έξοδο.
Το ίδιο και με μια φωτογραφία ή ότι άλλο μεταφέρεις από δίκτυα κ.ο.κ.

Πάντως καλύτερα είναι να γίνεται break down, σε υποσυστήματα και να μελετούμε το καθετί ξεχωριστά. Δηλαδή άλλο πράγμα η RAM, άλλο ένα usb cable. Κάθε ένα, εάν το αναλύσουμε, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, προβλήματα , ανοχές κ.ο.κ.

Τάσο, με ένα ναι ή με ένα όχι, για να μην σε κουράζω.
α) όλα τα υποσυστήματα έχουν μελετηθεί όσον αφορά την audio επεξεργασία και αναπαραγωγή?
β) όλα αυτά τα τα υποσυστήματα, όπως πολύ σωστά τα αναφέρεις, αλληλοεπηρεάζονται από τα πεδία που δημιουργούν τα γύρω τους υποσυστήματα και να ναι είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα?

Και μην ξεχνάμε πως όπως σε οτιδήποτε άλλο,τα εξαρτήματα ενός υπολογιστή έχουν κι αυτά ποιότητες.
Ότι πληρώνει παίρνει κανείς.
Ευτυχώς δεν υπόκεινται σε high-end τιμολόγηση βέβαια,αλλά τα πολύ καλά δεν τα λες και φτηνά...
Και η τιμή αντανακλά δυνατότητες,ανοχές,ποιότητα,επεκτασιμότητα,θόρυβο,κλπ...

Μακάρι να κάναμε δουλειά με τα ψέματα,θα ήμουν ο πρώτος που θα το φώναζε.
Αλλά δεν.

(Σκέφτομαι κόσμο που θα πλήρωνε τριχίλιαρα για ένα καλό τράνσοπτ,αλλά δεν θα έδινε ούτε χιλιάρικο για υπολογιστή που κάνει την ίδια δουλειά +9847658265 άλλες...Δεν είναι λίγο οξύμωρο; )

Μερική εγκατάσταση γίνεται από formatted usb stick με προυπάρxων partition που περιρέχει το αρχείο iso.

Πλήρης εγκατάσταση γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο (το partitioning και η δομή αρχείων γίνεται από το daphile). Στην πλήρη εγκατάσταση ο ελεύθερος χώρος για δεδομένα daphile είναι πάνω από 2 GB!

Δηλαδή εμένα, με ένα βρωμο-diy τσιπιά, αποκλείεται να με πάρετε στα σοβαρά, ε?
:)

(Σκέφτομαι κόσμο που θα πλήρωνε τριχίλιαρα για ένα καλό τράνσοπτ,αλλά δεν θα έδινε ούτε χιλιάρικο για υπολογιστή που κάνει την ίδια δουλειά +9847658265 άλλες...Δεν είναι λίγο οξύμωρο; )

Re: Απάντηση: Daphile Music Server

Τάσο, με ένα ναι ή με ένα όχι, για να μην σε κουράζω.
α) όλα τα υποσυστήματα έχουν μελετηθεί όσον αφορά την audio επεξεργασία και αναπαραγωγή?
β) όλα αυτά τα τα υποσυστήματα, όπως πολύ σωστά τα αναφέρεις, αλληλοεπηρεάζονται από τα πεδία που δημιουργούν τα γύρω τους υποσυστήματα και να ναι είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα?

Κοίτα δεν έχουμε την απάντηση για τα πάντα-ολα
Ως ανθρωπότητα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε κάθε μέρα

Άσε που δε ξέρω τι εννοείς ΠΕΔΙΑ τώρα :p

Dalanik / Lemon, αν θυμάμαι καλά (θα το εξακριβώσω το βράδυ), πρέπει να προμηθευτείτε ένα άλλο στικάκι, το οποίο σας είναι άχρηστο, χωρητικότητας 4 GB τουλάχιστον, και να διαγράψετε το partition (με κάποιο command line των Windows).

Κατόπιν, κάνετε boot από το στικάκι με το iso, κάνετε plug το στικάκι (που δεν έχει paritions) και μέσα από το web interface επιλέγετε το τελευταίο σαν το media ΠΛΗΡΟΥΣ εγκατάστασης.

Όταν τελειώσει η διαδικασία, κάντε boot από το νέο στικάκι που προετοιμάσατε από το web interface.

Πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα ανάκτησης αρχείων και ταχύτητας πρόσβασης στη βάση.

Σωκ, με αρέσει να έχω συνεχώς την αίσθηση ότι έχω ακόμη ΠΟΛΥ περιθώριο...

Περιμένω να δοκιμάσεις το daphile. Πρόσεξε κακομοίρη μου.... :)

Dalanik / Lemon, αν θυμάμαι καλά (θα το εξακριβώσω το βράδυ), πρέπει να προμηθευτείτε ένα άλλο στικάκι, το οποίο σας είναι άχρηστο, χωρητικότητας 4 GB τουλάχιστον, και να διαγράψετε το partition (με κάποιο command line των Windows).

Κατόπιν, κάνετε boot από το στικάκι με το iso, κάνετε plug το στικάκι (που δεν έχει paritions) και μέσα από το web interface επιλέγετε το τελευταίο σαν το media ΠΛΗΡΟΥΣ εγκατάστασης.

Όταν τελειώσει η διαδικασία, κάντε boot από το νέο στικάκι που προετοιμάσατε από το web interface.

Πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα ανάκτησης αρχείων και ταχύτητας πρόσβασης στη βάση.

Αυτό ακριβώς κάναμε και με το audiophile Linux και χρειάστηκαν σελίδες επί σελίδων για να γίνει κατανοητό σε κάποιους φίλους.
Όπως δεν γινόταν κατανοητός ο τρόπος που έπρεπε να γίνουν τα partitions.

Είναι ένα από τα σημεία που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Daphile Music Server

Μερική εγκατάσταση γίνεται από formatted usb stick με προυπάρxων partition που περιρέχει το αρχείο iso.

Πλήρης εγκατάσταση γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο (το partitioning και η δομή αρχείων γίνεται από το daphile). Στην πλήρη εγκατάσταση ο ελεύθερος χώρος για δεδομένα daphile είναι πάνω από 2 GB!

Δηλαδή εμένα, με ένα βρωμο-diy τσιπιά, αποκλείεται να με πάρετε στα σοβαρά, ε?

Όχι τέτοιο πράγμα δεν έχω κάνει Σταύρο.
Κάθε φορά γινόταν είτε format είτε delete χωρίς την δημιουργία partition (και κανένα απο τα στικάκια δεν είχε partitions ή τουλάχιστον δεν εμφανίζονται τέτοια στο my computer)

Ωπα... Το pc μου τρέχει 64άρια win7 home και το foxconn 32άρια win ultimate...
Μήπως κάνω κάτι λάθος εκεί (το βλήμα) ?

χρησιμοποιώ την daphile 32bit x86...
σωστά ή λάθος?

Κοίτα δεν έχουμε την απάντηση για τα πάντα-ολα
Ως ανθρωπότητα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε κάθε μέρα

Άσε που δε ξέρω τι εννοείς ΠΕΔΙΑ τώρα :p

Εννοώ τα Η/Μ πεδία που δημιουργούνται γύρω απο κάθε εξάρτημα του pc και προσθετικά απο κάθε υποσύστημά του.
Αν όντως το 10101... μεταφράζονται σε δύο τιμές ρεύματος, αυτές οι τιμές λογικά επηρεάζονται με τη σειρά τους απο τέτοια πεδία (ή όχι?)
αν επηρεάζονται γιατί να μην χαλάει και η σωστή αλυσίδα των bits ή ακόμα και ο χρόνος που μεταδίδονται τα πακέτα (στο μικρόκοσμο των ηλεκτρονίων όλα αυτά)

Περιμένω να δοκιμάσεις το daphile. Πρόσεξε κακομοίρη μου.... :)[/I]

Σταύρο μου δεν θα το δοκιμάσω και θα πω την αλήθεια γιατί.
Πολύ απλά γιατί χρησιμοποιεί δίκτυο.(αυτό το ελάχιστο.)

Κι όσο έχω ψάξει το θέμα,το δίκτυο είναι το Νο1 πρόβλημα στην αναπαραγωγή audio.
Όσες λύσεις-ματζούνια κυκλοφορούν αλλά και όσα αποκλειστικά λειτουργικά,το αποκλείουν.

Το audiophile linux πχ,με το που θα μπει κάποιος στο fluxbox,είναι μόνος,δεν υπάρχει απολύτως καμία επικοινωνία.

Δεν αποτρέπω κανέναν,το ξαναλέω,είναι αποκλειστικό δικό μου κόλλημα και ίσως να μην έχει και βάση.
Ήθελα απλώς να είμαι ειλικρινής και μακάρι να κάνω λάθος.

Βρε συ, το (ενσύρματο) δίκτυο το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για remote control. Τα αρχεία μου είναι σε δίσκους καρφωμένους στις στις (τοπικές) usb πόρτες...

Καμία σχέση με την αλυσίδα αναπαραγωγής.

Βρε συ, το (ενσύρματο) δίκτυο το χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ για remote control. Τα αρχεία μου είναι σε δίσκους καρφωμένους στις στις (τοπικές) usb πόρτες...

Καμία σχέση με την αλυσίδα αναπαραγωγής.

Και μόνο το ότι λειτουργεί,μου φτάνει.
Κανονικά το ρούτερ πρέπει να είναι κλειστό και οι προσαρμογείς δικτύου απενεργοποιημένοι.

(Αμα μιλάμε για κόλλημα,ξέρω τι λέω,άστο είμαι περίπτωση. Φυσικά δεν κάνω τα ίδια με win και foobar,εκεί όλα διάπλατα,δέχομαι τον συμβιβασμό για να έχω βιογραφίες,στίχους,πληροφορίες,remote,κλπ.)

Αλλά απόλυτο θεωρώ το αποκλεισμένο.(Πιθανότατα λανθασμένα,καλό θα είναι να μην ακολουθήσει κανείς την πρακτική μου.)
Απλώς εξηγούμαι.Δεν κάνει να έχω κι εγώ ένα κόλλημα βρε αδερφέ;:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Daphile Music Server

Εννοώ τα Η/Μ πεδία που δημιουργούνται γύρω απο κάθε εξάρτημα του pc και προσθετικά απο κάθε υποσύστημά του.
Αν όντως το 10101... μεταφράζονται σε δύο τιμές ρεύματος, αυτές οι τιμές λογικά επηρεάζονται με τη σειρά τους απο τέτοια πεδία (ή όχι?)
αν επηρεάζονται γιατί να μην χαλάει και η σωστή αλυσίδα των bits ή ακόμα και ο χρόνος που μεταδίδονται τα πακέτα (στο μικρόκοσμο των ηλεκτρονίων όλα αυτά)

Λ.χ. εάν είσουν στον Αρη μπορεί ο υπολογιστής σου να έβγαζε περισσότερα προβλήματα.

Άλλα Το να βγάλουμε Bit perfect έξοδο
Είναι δεδομένο ότι μπορούμε!

Το να αναλύσουμε όμως σε ένα thread, τα πάντα όλα, από τη βαρύτητα τους δεινόσαυρους και το τι είναι χρόνος και τι είναι το ζουμί του.
Δεν είναι εφικτό.
Μπορεί σε καμιά φιλοσοφική συζήτηση να φιλοσοφούμε
Και να αναρωτιόμαστε

Υπάρχουν παρόλα αυτά ερωτήματα που μπορούμε να απαντήσουμε.
Κι ευελπιστώ να έχω απαντήσει σε κάποια από τα παραπάνω.

Πότε θα βγάλει κάποιος πλακέτα μεγέθους Α4 που να περιλαμβάνει CPU, περιφερειακά, on-board i2s dac διακριτό, τοπικές σταθεροποιήσεις Salas, αναλογικό στάδιο με njfet, SSD 10T, ρυθμιστικό βηματικό, on-board display, φίλτρα και θωρακισμένους Μ/Σς, να τελειώνουμε?

Τουλάχιστον να μένει μόνο το κουτί. Και χαλάλι το τελωνείο τότε. :)