Ότι κάνεις καλό θα είναι Σταύρο, γιατί είμαι άσχετος (επιεικώς)
Έχω κάνει ήδη πλήρη εγκατάσταση (τι εννοείς όμως πλήρη? Υπάρχει και μερική?) σε 6-7 usb στικάκια απο 2gb και πάνω όλα (υπο το φόβο ότι κάποια απο αυτά μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα).
Επίσης σε τουλάχιστον 2 απο αυτά έχω κάνει επανεγκατάσταση του daphile και με format και με delete της προηγούμενης εγκατάστασης.
Αυτό που λές είναι να σβήσω (delete) ή format?
partitions δε βλέπω πουθενά στο στικάκι. ένα partition καταλαβαίνω ότι είναι!
Η βιβλιοθήκη μου είναι περίπου 900gb αλλά δοκίμασα και με 2gb βιβλιοθήκη
(πέρασα τα τεστ μου στον ssd του foxconn και αποσύνδεσα τον εξωτερικό σκληρό)
Τα ίδια...
Αυτά που σκοπεύω να κάνω το ΣΚ είναι
- να δοκιμάσω με διαφορετικό καλώδιο lan την εγκατάσταση και διασύνδεση κατά την αναπαραγωγή (μπας και ανοίξουν τα wifi και hot spot ή τουλάχιστον ομαλοποιηθεί η αναπαραγωγή)
- να δοκιμάσω σε laptop και mac mini (αντί του foxconn) και
- να κάνω εγκατάσταση σε partition του σκληρού του foxconn, αν όλα όμως πρώτα πάνε καλά!
Θα πάρω και screenshots των ρυθμίσεων να τις ελέγξουν φίλοι που ξέρουν καλύτερα και βλέπουμε...
Δεν το βλέπω πάντως ως ατυχία, περισσότερο ασχετοσύνη είναι. Όταν ξέρεις, βρίσκεις και τις λύσεις προφανώς (αν δεν είναι τόσο μπάγκι το daphile βέβαια)
Το γαμώτο είναι ότι ενώ οι δυνατότητες που υποστηρίζει ο κατασκευαστής είναι ταμαμ για την περίπτωσή μου και ηχητικά δείχνει τουλάχιστον ισάξιο με foobar και jrmc (σε πρώτη φάση και με κάθε επιφύλαξη αυτό, γιατί δεν ακούω στο πρώτο μου σύστημα)... δεν μπορώ να τις αξιοποιήσω εύκολα (το "εύκολα" είναι σχετικό, για τους έμπειρους προφανώς αυτό που ζητάω είναι "πολύ πολύ πολύ εύκολα").
+++
Να επαναλάβω και το ερώτημα που έβαλα πριν μερικές μέρες?
Μερικές σκέψεις (άσχετου)
Το ψηφιακό σήμα δεν υπόκειται σε παρεμβολές?
Απο τη στιγμή που όλα γίνονται μέσα σε ένα θορυβώδες και σχεδόν μη ελεγχόμενο περιβάλλον, δεν είναι φυσιολογικό:
1) οι αυξομειώσεις της έντασης του παρεμβολών να προκαλούν αλλοιώσεις του σήματος (έχω - δεν έχω ρεύμα σε λάθος χρόνο πχ)?
2) η επήρεια του εκάστοτε hardware (απο mobo μέχρι διεπαφές κτλ) δεν επηρεάζουν το σήμα?
Υπενθυμίζω ότι
α) εκτός απο τις διαφορές που παρατηρούνται μεταξύ δύο sw players και μεταξύ δύο διαφορετικών εκδόσεων του ίδιου sw, παρατηρούνται διαφορές ακόμα και με τη χρήση του ίδιου sw player σε διαφορετικό υπολογιστή (όλη η άλλη αλυσίδα αναπαραγωγής κοινή!)
β) Πρόσφατα αρκετοί φίλοι παρατήρησαν διαφορές ακόμα και στην αλλαγή καλωδίου usb (ακόμα και στην ένταση της αναπαραγωγής!)
Αν έχει τις απαντήσεις κάποιος θα το εκτιμούσα για να καταλάβω τι πρέπει να κοιτάω στα πισιά σε ενδεχόμενη αγορά.