Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Θα ανακληθεί το υπάρχον στοκ στους HD από τα καταστήματα για να αντικατασταθεί το τηλεκοντρόλ ?

To conflict εμφανίζεται μόνο σε κατόχους LG. Μόνο σε αυτούς λοιπόν θα δωθεί ειδικό firmware update και δωρεάν νέο τηλεκοντρόλ.
Νομίζω πως έτσι το πρόβλημα λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Γιατί να γίνει ανάκληση του προϊόντος; Δεν είναι χαλασμένο...

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Εδώ άλλοι πληρώνουν για να έχουν Universal τηλεκοντρολ και εσείς το έχετε τσάμπα!!
Γιατί να γίνει ανάκληση..? Όσοι έχουν LG ας ταλαιπωρηθούν να τρέχουν να αλλάξουν τηλεκοντρολ.. Και ας ξέρουμε το πρόβλημα..

To conflict εμφανίζεται μόνο σε κατόχους LG. Μόνο σε αυτούς λοιπόν θα δωθεί ειδικό firmware update και δωρεάν νέο τηλεκοντρόλ.

Και τότε δεν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερώνετε στην εξωτερική συσκευασία ότι όσοι το αγοράζουν και είναι κάτοχοι LG ότι θα πρέπει να μπουν σε μια περεταίρω ταλαιπωρία ?
Ανάκληση δεν κάνεις μόνο όταν το προϊόν είναι χαλασμένο...

edit: Tek_Killa εννοείται ότι μιλώ καλοπροαίρετα...

Last edited:

Και τότε δεν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερώνετε στην εξωτερική συσκευασία ότι όσοι το αγοράζουν και είναι κάτοχοι LG ότι θα πρέπει να μπουν σε μια περεταίρω ταλαιπωρία ?

Φίλτατε έχω καταλάβει ποιοί γράφουν καλοπροαίρετα και ποιοί όχι, μην ανησυχείς. :)

Εννοείται πως με κάποιο σωστό τρόπο θα υπάρξει άμεσα αυτή η ενημέρωση. Είτε με αυτοκόλλητο στη συσκευασία είτε με ενημέρωση των πωλητών των καταστημάτων.

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Όπως και να το κάνουμε, όσο και αν θέλουμε να υποστηρίξουμε την εταιρία, δεν παύει να είναι πατατιά να πουλας μια συσκευή που δεν κάνει αυτό που δείχνει... στο κουτί, για αυτό και κάνουμε τις πάπιες και δεν σχολιάζουμε περαιτέρω.

Το να ενεργοποιούταν ρολόι σε stanby έστω και χωρίς τελείες δεν είναι κακή ιδέα (είναι standard εξάλλου στο στρατό!) και αν είναι πραγματοποιήσιμη δεν θα ήταν κακό να το έχετε υπόψιν σας.

Όντως θα ήταν πολύ καλή κίνηση. :aktion033:

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Εδώ άλλοι βγάζουν κινητά που πρέπει να τα κρατάς με τσιμπιδάκι αλλιώς χάνεται το σήμα, και ξεστοκάρουν σε μια μέρα..
Ελπίζω όταν βγάλει ανακοίνωση η C.A. για το remote να μην προϋποθέτει απόδειξη αγοράς/εγγύηση απλά ένα trade-in..
Γιατί ρόδα είναι και γυρίζει και δεν ξέρω ποτε θα αγοράσω καμια LG :)

Αυτό είναι το μενού του SD με τις πληροφορίες για το firmware κλπ??

Attachments

• 01072010601.jpg
    01072010601.jpg
    73.5 KB · Views: 59

Εδώ άλλοι πληρώνουν για να έχουν Universal τηλεκοντρολ και εσείς το έχετε τσάμπα!!
Γιατί να γίνει ανάκληση..? Όσοι έχουν LG ας ταλαιπωρηθούν να τρέχουν να αλλάξουν τηλεκοντρολ.. Και ας ξέρουμε το πρόβλημα..

με συγχωρείς αλλά τι εννοείς;
ότι κανονικά θα έπρεπε όσοι είχαν πρόβλημα να πληρώσουν να πάρουν καινούριο τηλεκοντρόλ;

Tek_Killa ευχάριστα νέα, αναμένουμε!! :)

με συγχωρείς αλλά τι εννοείς;
ότι κανονικά θα έπρεπε όσοι είχαν πρόβλημα να πληρώσουν να πάρουν καινούριο τηλεκοντρόλ;

Tek_Killa ευχάριστα νέα, αναμένουμε!! :)

:D Πιστεύω ότι εννοεί ότι άλλοι πληρώνουν για να έχουν ένα κοινό τηλεκοντρόλ για τηλεόραση και δέκτη κι εσείς το έχετε ήδη δωρεάν! Νομίζω ότι απλά έκανε πλάκα...

Είπε ήδη ότι θα το αλλάξουν και ΠΟΤΕ στο φόρουμ αυτό δεν αναφέρθηκε ούτε ότι πρέπει κάποιος να πληρώσει για νέο τηλεκοντρόλ ούτε ότι δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα.

Χωρίς να δικαιολογώ κανέναν, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν είναι σωστό να δημιουργούνται εντυπώσεις... Η μέχρι τώρα στάση τους είναι πολλά υποσχόμενη. Οψόμεθα!

Δοκιμάζουμε και το firmware που θα συνοδεύει το νέο τηλεχειριστήριο (μόνο για τους κάτοχους LG). Σε λίγες μέρες θα έχετε νέα και για αυτό.

Το firmware που διορθώνει θέματα υποτίτλων στα έργα και timeshift θα το ποστάρω το πολύ μέχρι τη Δευτέρα.

Φίλε Tek_Killa εσύ και η εταιρία σου κάνετε πολύ καλή δουλειά στο forum αυτό, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Ελπίζω να αποτελέσετε παράδειγμα και για άλλες εταιρίες που κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, και με τα δικά σας (εξολοκλήρου made in Greece) κορυφαία media players κάποια στιγμή. :SFGSFGSF:

Τώρα, όσον αφορά το update, μπορείς να μας πείς τι φτιάχνει ακριβώς;
Λύνει το πρόβλημα με το μέγεθος των υποτίτλων και το κοψιμό; Επιτρέπει την επιλογή εσωτερικών και εξωτερικών srt; Βελτιώνει τα όποια θέματα synch; Αυτά περιμένω (για αρχή) για να αγοράσω.

Από τοτέ που εβαλα ένα ψηφιακό δέκτη για τα κανάλια της Digea συγκεκριμένα τον Crystal audio HD εχω το εξής προβλημα:

Ο δέκτης είναι συνδεδεμένος απευθείας πάνω στην TV με HDMI χωρίς να περνάει από τον ενισχυτή.

Οταν πάω να ανοίξω το ps3 ο ενισχυτής για καποίο λόγο αλλάζει λειτουργία από MULTI IN σε 5 CHANNEL STEREO.

Αν αποσυνδεσω τον ψηφιακο δεκτη απο την μπρίζα το ps3 επανέρχεται στην αρχική του λειτουργία MULTI IN (για τον ενισχυτή εννοω).

Δεν μπορώ να καταλαβώ γιατι συμβαινει αυτο αφου ο δεκτης δεν περναει απο τον ενισχυτή αλλα παει κατευθειαν στην τηλεοραση, πωσ δλδ επηρεαζει τον ενισχυτη και το ps3??

Μηπώς μπορεί να μου πει καποιος τι να κάνω ή τι μπορεί να φταίει γιατι δεν είναι δουλεια τώρα να βγάζω τον δέκτη από την μπρίζα κάθε φορά που θέλω να παιξω ps3???

Νά και ένας ακόμη δέκτης που εμφανίζει ώρα στην οθόνη του (και έχει την ίδια ώρα με τον Crystal Audio HD),
ελπίζω να μήν είναι κι αυτη η εικόνα ψέυτικη όπως η εικόνα που υπάρχει στο κουτι του Crystal Audio HD.

Last edited:

ο ενισχυτης συνδεεται με την TV με HDMI οπως επισης και ο δεκτης στην TV με τον ίδιο τροπο αλλα σε διαφορετικές θυρες.

υπάρχει τροπος να λυθεί???

please help παιδες.....

Οπως εχω αναφερει και πιο πριν, conflict κανει επισης και με τηλεορασεις Hyundai.
Να υποθεσω φιλε Tek Killa οτι και εγω δικαιουμαι νεο τηλεκοντρολ μιας και μου εχει σπασει τα νευρα

Νά και ένας ακόμη δέκτης που εμφανίζει ώρα στην οθόνη του (και έχει την ίδια ώρα με τον Crystal Audio HD),
ελπίζω να μήν είναι κι αυτη η εικόνα ψέυτικη όπως η εικόνα που υπάρχει στο κουτι του Crystal Audio HD.

Εκει στην CA και εισηγηση μεσο TEKILA,επειδη ο φιλος δεν εχει προβλημα με το τηλεκοντρολ βγαλτε μια δωρεα για ενα ρολοι τοιχου 2χ4 κ παρακαλω φωτιζομενο......να μην τα λεει κ το βραδυ:drummer:

Πραγματικα δεν μου κανει καθολου εντυπωση πως:

α) Το αγοραστικο κοινο ειναι τοσο βαθια σε υπνωση που χαμπαρι δεν παιρνει. Απο την πρωτη μερα κιολας επρεπε να κανουν αναστροφη πωλησης.
β) Μιλωντας απο την θεση του εμπορου (ή μεσω ή για λογαριασμο ή απλα ξωφαλτσα) δεν τρεχει καστανο. Το εμπορευμα ειναι αυτο και δεν σκαμε και πολυ. Αλλωστε χαρη τους κανουμε...

Το πιο καλο... ειδα οτι και ο δικος μου αποκωδικοποιητης -αλλης μαρκας- ειχε θεμα με τα τηλεκοντρολ. Ισως λυθηκε απο οτι διαβασα, ισως οχι. Δεν εχω LG ή Hyundai αλλά το μηχανακι το αγορασα αφου πρωτα ειχα διαβασει περι αυτου του χαζου προβληματος.

Γιατι για χαζο προκειται.
Μιλαμε τοσο ο Κινεζος, οσο και ο Ελληνας δεν το εβαλε σε μια LG επανω. Και αντε ο Κινεζος δεν το εβαλε. Ο Ελληνας εισαγωγεας πως το εφερε, μιλαμε για LG οπως λεγαμε καποτε για Sony... τοσο πολυ κυκλοφορει...

Τελικα με αυτα και με αυτα που διαβαζω μαλλον οδηγουμαι στο να υποθεσω πως το προβλημα ηταν γνωστο πριν την εισαγωγη τους, απλα επιτευχθη καλυτερη τιμη...
Αγοραστηκε ως κατιμας που απεριψε η Γαλλικη αγορα και τον πασαρουμε εδω ως μοσχαρακι γαλακτος.

Θα προτιμουσα ομως να το ειχα διαβασει επανω στα κουτια του προϊοντος ομως.
Παρα σε ενα φορουμ.
Δεν πρεπει να ψαχνομαι, τα λεφτα μου δινω.
Πρεπει να ψαχνονται πως θα μου τα παρουν.

Και μετα διαβαζω για το ρολοϊ...
Βρε εδω αυτι δεν ιδρωνει για την δυσλειτουργια. Αντι για επισημη ανακοινωση ανακλησης ασχετως αν το μηχανημα αγοραστηκε 1 μερα πριν ή δυο μηνες (αν κυκλοφορει τοσο), και οποιος θελει το παει πισω και οποιος οχι.

Τελος δεν θα τα εγραφα αυτα αν πρωτα δεν ειχα διαβασει αυτα που διαβασα.
Γιατι οπως παμε δεν θα περασουμε νοοτροπια κακου καταναλωτη, αλλά θα την θεμελιωσουμε.
Οτι φετα μας πουλησει το καταστημα. Χαλασμενη, εγινε, βαλε.