Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO
To conflict εμφανίζεται μόνο σε κατόχους LG. Μόνο σε αυτούς λοιπόν θα δωθεί ειδικό firmware update και δωρεάν νέο τηλεκοντρόλ.
Νομίζω πως έτσι το πρόβλημα λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Γιατί να γίνει ανάκληση του προϊόντος; Δεν είναι χαλασμένο...
Εδώ άλλοι πληρώνουν για να έχουν Universal τηλεκοντρολ και εσείς το έχετε τσάμπα!!
Γιατί να γίνει ανάκληση..? Όσοι έχουν LG ας ταλαιπωρηθούν να τρέχουν να αλλάξουν τηλεκοντρολ.. Και ας ξέρουμε το πρόβλημα..
Και τότε δεν θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ενημερώνετε στην εξωτερική συσκευασία ότι όσοι το αγοράζουν και είναι κάτοχοι LG ότι θα πρέπει να μπουν σε μια περεταίρω ταλαιπωρία ?
Ανάκληση δεν κάνεις μόνο όταν το προϊόν είναι χαλασμένο...
edit: Tek_Killa εννοείται ότι μιλώ καλοπροαίρετα...
Πραγματικα δεν μου κανει καθολου εντυπωση πως:
α) Το αγοραστικο κοινο ειναι τοσο βαθια σε υπνωση που χαμπαρι δεν παιρνει. Απο την πρωτη μερα κιολας επρεπε να κανουν αναστροφη πωλησης.
β) Μιλωντας απο την θεση του εμπορου (ή μεσω ή για λογαριασμο ή απλα ξωφαλτσα) δεν τρεχει καστανο. Το εμπορευμα ειναι αυτο και δεν σκαμε και πολυ. Αλλωστε χαρη τους κανουμε...
Το πιο καλο... ειδα οτι και ο δικος μου αποκωδικοποιητης -αλλης μαρκας- ειχε θεμα με τα τηλεκοντρολ. Ισως λυθηκε απο οτι διαβασα, ισως οχι. Δεν εχω LG ή Hyundai αλλά το μηχανακι το αγορασα αφου πρωτα ειχα διαβασει περι αυτου του χαζου προβληματος.
Γιατι για χαζο προκειται.
Μιλαμε τοσο ο Κινεζος, οσο και ο Ελληνας δεν το εβαλε σε μια LG επανω. Και αντε ο Κινεζος δεν το εβαλε. Ο Ελληνας εισαγωγεας πως το εφερε, μιλαμε για LG οπως λεγαμε καποτε για Sony... τοσο πολυ κυκλοφορει...
Τελικα με αυτα και με αυτα που διαβαζω μαλλον οδηγουμαι στο να υποθεσω πως το προβλημα ηταν γνωστο πριν την εισαγωγη τους, απλα επιτευχθη καλυτερη τιμη...
Αγοραστηκε ως κατιμας που απεριψε η Γαλλικη αγορα και τον πασαρουμε εδω ως μοσχαρακι γαλακτος.
Θα προτιμουσα ομως να το ειχα διαβασει επανω στα κουτια του προϊοντος ομως.
Παρα σε ενα φορουμ.
Δεν πρεπει να ψαχνομαι, τα λεφτα μου δινω.
Πρεπει να ψαχνονται πως θα μου τα παρουν.
Και μετα διαβαζω για το ρολοϊ...
Βρε εδω αυτι δεν ιδρωνει για την δυσλειτουργια. Αντι για επισημη ανακοινωση ανακλησης ασχετως αν το μηχανημα αγοραστηκε 1 μερα πριν ή δυο μηνες (αν κυκλοφορει τοσο), και οποιος θελει το παει πισω και οποιος οχι.
Τελος δεν θα τα εγραφα αυτα αν πρωτα δεν ειχα διαβασει αυτα που διαβασα.
Γιατι οπως παμε δεν θα περασουμε νοοτροπια κακου καταναλωτη, αλλά θα την θεμελιωσουμε.
Οτι φετα μας πουλησει το καταστημα. Χαλασμενη, εγινε, βαλε.