Να ρωτησω κατι. Τα αναλογικα καναλια (NET-ET1) τα πιανει ή μονο τα ψηφιακα?
Μια ερωτησουλα και απο μενα:
Αγορασα τον SD για SRT τηλεοραση στο εξοχικο και ειπα μεχρι να τον παω να τον δοκιμασω.
Τον συνδεσα λοιπον με scart στην Panasonic G10 και συγκρινοντας την εικονα του με την αντιστοιχη του δεκτη της τηλεορασης παρατηρησα τα εξης ( με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις στην τηλεοραση ):
- Ελαφρα πιο εντονα χρωματα στη εικονα του CA
- Μια ελαφρια θαμπαδα στην εικονα του σε συγκριση με τηνG10
Πως μπορει να εξηγηθει αυτο;;
Καλησπερα σας,
εψηνα πριν το φυσικοθεραπευτη μου να αρει τον HD μιας που θελει ψηφιακο δεκτη και πλεον μπορει να βλεπει και τα .mkv που κατεβαζω (τωρα που λυθηκε το προβλημα με το μεγεθος των υποτιτλων) και μου πε πως σκαλιζε εναν SD (που πηρε η πεθερα του) και αντιμετωπιζε το εξης "προβλημα":
Στην τηλεοραση του σαλονιου που θελουν να τον εχουν οταν τον συνδεουν (με scart) ο δεκτης παιζει μονο τα 4 mpeg2 της ερτ.
Του ειπα πως μαλλον θελει στριξημο η κεραια, μα μου ειπε πως οταν συνδεθει στην αλλη τηλεοραση του σπιτιου τα παιζει κανονικα ολα (και τα mpeg4)
Tο μυαλο μου παει σε υπαρξη ενισχυτη στηνν τηλεοραση που δεν παιζουν τα mpeg4... δεν ηξερε αν εχει θα μου πει την αλλη φορα. Αν ειναι αυτο η λυση ειναι η αφαιρεση του ενισχυτη;
Τι αλλο μπορει να γινεται γιατι ομολογω πως δεν εχω πολυψαξει το θεμα καθως εγω δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα!
Ευχαριστω
Γιωργος
Συνεπως τι πρεπει να γινει; (παροτι δεν εχει ξνα κανει με τον CA, δεν γνωριζω πως θα ξεπεραστει το προβλημα!!!)
ac3 σε στέρεο κάνει.
DTS σε στέρεο δεν κάνει.![]()
Αλλά DTS pass through θα μπορούσε να κάνει ;-)
Αλλά DTS pass through θα μπορούσε να κάνει ;-)
Και άλλο τσιπάκι θα μπορούσε να έχει και 100 ευρώ θα μπορούσε να κάνει... :earmuffs:
Σύμφωνοι. Θα περίμενα όμως μια σοβαρή εταιρία να κρατάει όλα τα αιτήματα και τις προτάσεις των πελατών της χωρίς τέτοια σχόλια. Αυτό που γίνεται μετά είναι ότι η εταιρία με γνώμονα (α) το business value, (β) κόστος, (γ) συμβολή στην ποιότητα του προϊόντος κλπ κλπ αποφασίζει τις προτεραιότητες με τις οποίες θα τα υλοποιήσει.
Μια σοβαρή εταιρία όμως δεν τα απορρίπτει αυτά σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με ανάλυση στο πόδι.
Το ξέρω ότι δεν εκπροσωπείς την CA, αλλά αφού δεν την εκπροσωπείς τότε μάλλον δεν είναι σωστό να κρίνεις τις προτεραιότητες που θέτουν ως προς το προϊόν.
...Και η συγκεκριμένη αποκωδικοποίηση ήταν προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή που διάβασα πως τη ζητάτε.
Σύμφωνοι. Θα περίμενα όμως μια σοβαρή εταιρία να κρατάει όλα τα αιτήματα και τις προτάσεις των πελατών της χωρίς τέτοια σχόλια. Αυτό που γίνεται μετά είναι ότι η εταιρία με γνώμονα (α) το business value, (β) κόστος, (γ) συμβολή στην ποιότητα του προϊόντος κλπ κλπ αποφασίζει τις προτεραιότητες με τις οποίες θα τα υλοποιήσει.
Μια σοβαρή εταιρία όμως δεν τα απορρίπτει αυτά σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με ανάλυση στο πόδι.
Το ξέρω ότι δεν εκπροσωπείς την CA, αλλά αφού δεν την εκπροσωπείς τότε μάλλον δεν είναι σωστό να κρίνεις τις προτεραιότητες που θέτουν ως προς το προϊόν, να κάνεις αναλύσεις ως προς το τι είναι τεχνικά εφικτό ή εκτιμήσεις κόστους, ιδιαίτερα αφού λες ότι δεν είναι αυτός ο ρόλος σου στην εταιρία και οι γνώσεις σου στα τεχνικά θέματα είναι περιορισμένες.
... Και η συγκεκριμένη αποκωδικοποίηση ήταν προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή που διάβασα πως τη ζητάτε.
Χαιρετώ και πάλι.
Οι προτεραιότητες που τέθηκαν για το προϊόν είναι να είναι ένας αξιόπιστος αποκωδικοποιητής mpeg2-4. Δεν είχε σκοπό να το κάνει ταυτόχρονα και media player με φουλ δυνατότητες. Όπως είπα κι εγώ με το σχόλιο μου η αποκωδικοποίηση αυτή που έχει ζητηθει απο πολλούς είναι α) θέμα ικανοτήτων hardware και β) σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν είναι υλοποιήσιμη.
Όλα τα αιτήματα και οι προτάσεις των πελατών και των υποψήφιων πελατών έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψιν και απ ότι βλέπεις ότι είναι δυνατόν να γίνει, υλοποιείται. Και η συγκεκριμένη αποκωδικοποίηση ήταν προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή που διάβασα πως τη ζητάτε.
1. To pass through δεν ειναι αποκωδικοποιηση.
2. Η ελλειψη ψηφιακης εξοδου ηχου και η ελλειψη pass through του 5.1 σηματος που μας εχεις πει οτι ουτε στο AC-3 υπαρχει αφου και αυτο μετατρεπεται σε ψηφιακο στερεο (δικαναλο) ακομα και στην HDMI, αφορα για την ωρα μονο την media player πλευρα του μηχανηματος, αλλα ΑΝ αυριο μεθαυριο πχ ο ΣΚΑΙ αρχισει να εκπεμπει πολυκαναλο 5.1 ηχο, οσοι εχουν CA HD θα πρεπει να τον ξεχασουν. Αρα το προβλημα δεν ειναι στην media player πλευρα του μηχανηματος, αλλα στο συνολο.
"Και άλλο τσιπάκι θα μπορούσε να έχει και 100 ευρώ θα μπορούσε να κάνει..."
Με το ιδιο τσιπακι και με 30-40% χαμηλοτερη τιμη υπαρχουν δεκτες που το κανουν!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.