Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Την LE40M87.
Πολύ καλή για τα λεφτά της.
Έχω και κριτικη στο
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50023&page=2

πολυ καλη επιλογη
δεν θα ξεχασω οτι οτι οταν αγορασα την Χ ειχα κολλησει το προσωπο μου στην οθονη ψαχνοντας για smearing,θολουρα,καμμενα πιξελ και μετα απο 20 λεπτα..μαντεψε....ζαλιστικα και ημουν ολη μερα ζαλισμενος.

τηλεοραση βλεπουμε απο τα 2+ μετρα και απο αυτην τη αποσταση δεν υπαρχει κανενα προβλημα..οσοι το ψαχνουν ειναι μονο οσοι δεν εχουν αγορασει ακομη τηλεοραση και προσπαθουν να κανουν την καλυτερη επιλογη φοβουμενοι διαφορα.Οσοι εχουμε αγορασει την χαιρομαστε με χρι την επομενη.

Ετσι και εσυ να την χαιρεσαι απροβληματιστα:a0210:

Αν και λίγο καθυστερημένα, σ'ευχαρστώ φίλε μου, και εσυ να χαιρεσαι την δική σου.
Όσο για την θέαση μια χαρά είναι, με καποιες υποχωρήσεις που δεν με πειράζουν...
Αν ειχα δωσει τα αντιστοιχα 450.000 που εδωσα το 2001 για μια crt 29" θα με πειραζαν, και τα νεφελωματα που υπάρχουν σε απόλυτο μαυρο και όλα αυτά που μπορει να βρει ένας ...ψυχακιαςι σαν κ μενα,αλλα με 869 ευρω μια χαρα απολαμβάνω τις ταινίες. Εχω ανοιξει μαλιστα και θεμα και γραφω τις αποψεις μου.

Τελικα ενω ανεβηκα Αθηνα δεν καταφερα να συναντηθω με Χατζηδακη γιατι την μερα που μπορουσα εγω δεν μπορουσε αυτος και το αναποδο...τελος παντων εριξα μια ματια σε διαφορα μαγαζια και εβγαλα διαφορα συμπερασματα που θα τα αναλυσω σταδιακα στα αντιστοιχα νηματα.

Τελικα ενω ανεβηκα Αθηνα δεν καταφερα να συναντηθω με Χατζηδακη γιατι την μερα που μπορουσα εγω δεν μπορουσε αυτος και το αναποδο...τελος παντων εριξα μια ματια σε διαφορα μαγαζια και εβγαλα διαφορα συμπερασματα που θα τα αναλυσω σταδιακα στα αντιστοιχα νηματα.

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τρεχάματα Γιάννη και να βρεθουμε :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Δεν ειναι πρωταπριλιάτικο! Αγοράζω TV!

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά να μην έχουμε τρεχάματα Γιάννη και να βρεθουμε :ernaehrung004:

Σιγουρα. Εως τοτε ομως θα ειμαστε σε επαφη λογω της επικειμενης αγορας.:grandpa:

Επαναφέρω το θεμα μιας και τα περιθώρια αναποφασιστικότητας εξαντλήθηκαν και πρέπει να ψωνίσω κατι

Επειδή εχω χάσει την επαφή με το σπόρ αναφέρω τις πιθανές μου επιλογές και αναμένω τα σχόλια σας

α) LG PG7000 (42" ή 50" )
β) LG LG7000 (το ανάλογο εταιρο σε LCD)
γ) Sony W4500 46"
δ) Samsung (eδώ τι παίζει) ;

budget : προς τα 1500 ευρώ (+20% αν υπάρχει σοβαρός λογος)

Οι δικες μου προτασεις ειναι...

Samsung 46A789 απο Praktiker στα 1750 (περιπου , δεν θυμαμαι ακριβη τιμη) σε 9 ατοκες.

Αλλιως 46W4500 με εναλλακτικη LG 47PG7000 που ειναι και πιο οικονομικη.-bye-

Στις πλασμα εκτος της 50PG7000 "παιζει" και η Samsung 50A656 με πολυ καλη εικονα απο οτι ειδα και με τα ματια μου (νομιζω στον Κωτσοβολο στο Mall την εχει διπλα διπλα με 786 και 956).-bye-

Για 42" δεν το συζηταω καν. Τηλεοραση ειπαμε να παρεις , οχι υποθετο...:flipout:

Αν και δεν διαβασα το θεμα απο την αρχή, θα πρότεινα Panasonic 46PZ80/85

Οι δικες μου προτασεις ειναι...

Samsung 46A789 απο Praktiker στα 1750 (περιπου , δεν θυμαμαι ακριβη τιμη) σε 9 ατοκες.

Αλλιως 46W4500 με εναλλακτικη LG 47PG7000 που ειναι και πιο οικονομικη.-bye-

Στις πλασμα εκτος της 50PG7000 "παιζει" και η Samsung 50A656 με πολυ καλη εικονα απο οτι ειδα και με τα ματια μου (νομιζω στον Κωτσοβολο στο Mall την εχει διπλα διπλα με 786 και 956).-bye-

Για 42" δεν το συζηταω καν. Τηλεοραση ειπαμε να παρεις , οχι υποθετο...:flipout:

Ευχαριστώ Γιαννη

Η τελική λιστα ειναι

Sony 46" ϴ4500
Samsung 46" A789
LG 47" LG7000 (εδώ περιμενω κατι από την LG μεσα στην εβδομάδα αλλά δεν ξερω εαν ισχύει ή ειναι μουφα, αναμενετε...)

H Philips μας τελειωσε (δειτε σχετικό θεμα στην γενική κατηγορία)

Δεν εχω απορριψει τίποτα, εαν υπάρχει καποια καλή πρόταση στα χρήματα αυτά ειμαι ολος αυτιά !!

46/50 pz80...
Kαι σκεψου οτι με 300ε παραπανω απο το μαξ οριο σου αγοραζεις ΤΗΝ τηλεοραση (kuro 5090)...

46/50 pz80...
Kαι σκεψου οτι με 300ε παραπανω απο το μαξ οριο σου αγοραζεις ΤΗΝ τηλεοραση (kuro 5090)...

To max όριο μου ειναι 1500+20% = 1800 Ευρώ

Η φτηνότερη Kuro 5090 (50") που έχω βρεί ειναι στα 2400+ Ευρώ... εκτος εαν ξερετε κάτι που δεν ξέρω οπότε θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε σχετικά

Χωρις να αμφιβάλλω ουτε 0,000001% οτι ειναι η καλύτερη τηλεοραση που μπορεί να αγοράσει καποιος, δεν ξερω εαν θελω να δώσω τοσα χρήματα για κατι που σε 4-5 χρόνια θα το ξανααλλάξω. Επισης θα εχω τα εξης προβλήματα

α) 50 ιντσες για απόσταση θεασης ~ 3μ ειναι μαλλον πολλές (;)

β) Η γυναικα μου ειτε θα με χωρισει (αυτό δεν ειναι απαραίτητα πολύ κακό :flipout:) ειτε θα προσγειώσει κανένα βάζο στην Kuro (αυτό θα ειναι μαλλον κακό :slapface:)

γ) Θα μου μπουν ιδέες για καλύτερο ενισχυτή (από τον 1509 που περιμενω) καλύτερα ηχεια (από τα B&W που επισης περιμένω) και το PS3 θα μου φαινεται λιγο για BR οποτε θα πρέπει να τα χώσω για κανενα hi-end BR Pioneer. Αυτό μπορει να οδηγήσει στο βήμα (β)

Αρα μαλλον λεω να μεινω στα αρχικά σχέδια (ΔΥΣΤΥΧΩΣ :violent-smiley-030:)

46pz80 με 1380ε και εισαι κυριος... (απο την γνωστη στοα).
Ασε που μπορει να καταφερεις να πλασαρεις την 46αρα σαν 42αρα στην γυναικα σου... :slapface: Το παλευω και εγω... Θελω 50αρα αλλα απαγορευεται δια ροπαλου.Ειχα ηδη 42αρα και θελω να δω αν θα μπορεσω να παρω την 46αρα και να το παιξω κινεζος... :grinning-smiley-043

Στα X ευρω της PZ πρεπει να προσθετουμε και 60-70 ευρω το χρονο για την διαφορα του ρευματος. Και δεν μπορω να πω οτι τα αξιζει λογω διαφορας στην εικονα καθως δεν ειδα την PZ80 να προσφερει κατι καλυτερο απο μια αντιστοιχη LCD.

α) 50 ιντσες για απόσταση θεασης ~ 3μ ειναι μαλλον πολλές (;)

Μπα , καλες θα ελεγα οτι ειναι...

Στα X ευρω της PZ πρεπει να προσθετουμε και 60-70 ευρω το χρονο για την διαφορα του ρευματος. Και δεν μπορω να πω οτι τα αξιζει λογω διαφορας στην εικονα καθως δεν ειδα την PZ80 να προσφερει κατι καλυτερο απο μια αντιστοιχη LCD.

Αμαρτωλο ποστ...:grandpa: