Stergito
Μέλος Σωματείου
Τώρα ειδικά Δημήτρη, δεν παίζει να διορθωθούν οι εξάρξεις!
Μπήκε στο πάνθεον των μαργαριταριών του φόρουμ!
Μπήκε στο πάνθεον των μαργαριταριών του φόρουμ!

Αφού δέν μαστίγωσες τήν Θάλασσα δεν τρέχει τίποτα.
Αλλως τε είμαι απο σήμερα σέ έξαρση Ιωσης..:grandpa:
Ηθελα νάξερα ποιός μέ καταράστηκε??![]()
Παναζία μου Ατιμε.:slapface:Μήπως είσαι σε έξαρξη ??:BDGBGDB55:
Ο Μπέκαμ της Μουσικής !![]()
ξαδελφε μιά οικογένεια είμαστε. Πως θα γλύτωνες εσύ ; :BDGBGDB55:![]()
Επίσης θεωρώ ότι μιά καλή κίνηση για να αναπτυχθούν συζητήσεις , θα ήταν να γράφουμε τη γνώμη μας και για τους δίσκους που αγοράσαμε και δεν μας άρεσαν ( αρκεί σε όποιον άρεσαν να μην θεωρήσει ότι θίγεται προσωπικά) .
Ειλικρινά, δεν νομίζω να έχεις παρακολουθήσει ποτέ την κατηγορία της Μουσικής. Αυτό που λές δεν στέκει και το θεωρώ μάλιστα συκοφαντικό.
Σπανιοτατα σχολιαζει ο Κωστας (εκτος απο κλασικη (και ECM...χεχε)). Υποψιαζομαι πως εχει να κανει με το χαρακτηρα του αυτο.
Δίνω παράδειγμα:Balanescu .Στο now playing άνετα θα έκανα quote ρωτώντας τι είναι αυτό βρε παιδιά?. Στην συγκεκριμένη παρουσίαση που έγινε στην κατηγορία των παρουσιάσεων και με τον τρόπο με τον οποίο έγινε, εμένα μου δημιουργεί την αίσθηση ότι μια τέτοια ερώτηση είναι πιθανά άστοχη εκεί….
Πάντως νομίζω ότι -άθελα σου- με το παράδειγμα σου, έδωσες μία απάντηση στην ουσία του ερωτήματος του Ντοκ. Συγκεκριμένα, ο δίσκος αυτός αναφέρθηκε, κατά πρώτον, στο now playing, από τον Κώστα και μάλιστα συνοδευόταν από ένα έξοχο μικρό κείμενο, που έδινε στον ενδιαφερόμενο να καταλάβει περί του περιεχομένου του, πολλά περισσότερα σε σχέση με την δική μου εκτενέστερη αναφορά. Όμως, φευ, και στο now playing, πέρασε απαρατήρητο, δεν είδα όπως ισχυρίζεσαι κάποιο ερώτημα, κάποια παρατήρηση, κλπ. Παρότι, επίσης, έκανα μία παρέμβαση στο now playing (σπάνιο για μένα καθώς συμφωνώ με την 'οπτική' του Δαμιανού) επισημαίνοντας ότι για μένα είναι ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς και πάλι ουδείς ασχολήθηκε... τον έφαγε το ''χωνευτήρι'' του now playing ....
Όσο οι βασικοί πυρήνες της κατηγορίες καλύπτονται πίσω από τους καλούς τρόπους και τα σας και τα σεις ...θα μας φάει η πλήξη εδώ μέσα...
κι όσο για την ECM θεωρώ πως είναι η Blue Note του Σήμερα.
Πιο περιπετειώδες label, για μένα, απλά δεν υπάρχει.
Όσο οι βασικοί πυρήνες της κατηγορίες καλύπτονται πίσω από τους καλούς τρόπους και τα σας και τα σεις ...θα μας φάει η πλήξη εδώ μέσα...
θα βοηθούσε επίσης να μου βρίσετε οποιοδήποτε άλμπουμ των Rolling Stones μέχρι και το "Some Girls". Εξαιρουμένου του "Love You Live".![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.