Epistimonas
Senior Member
- 1 February 2022
- 308
ΚαλημέραΚαλημέρα! Το ethernet το έχεις απευθείας από το modem στο pc ; ή το έχεις μέσω ethernet splitter;
Απευθείας.
Last edited by a moderator:
ΚαλημέραΚαλημέρα! Το ethernet το έχεις απευθείας από το modem στο pc ; ή το έχεις μέσω ethernet splitter;
Μοντέρνο δεν θα το έλεγα και δοκίμασα το speedtest.net .Το PC είναι μοντέρνο ή παμπάλαιο; Μπορεί να τρως από αυτό limit (ειδικά σε κάτι entry level laptops δεν τερματίζεις ούτε 300αρα).
Επίσης, στο PC δοκίμασες την εφαρμογή του Speedtest.net ή μόνο μέσα από browser ?
Δεν κλειδώνουν οι ταχύτητες ακριβώς στην ονομαστική.Μοντέρνο δεν θα το έλεγα και δοκίμασα το speedtest.net .
Εντύπωση μου κάνει και χωρίς να ξέρω πολλά πως το upload μου το δείχνει 260 ενώ το download 320?
Διαβάζοντας σε άλλα forums ότι όπου υπάρχει οπτική ΔΕΗ,η Cosmote κάνει price match,κάλεσα το 13888.
Μου έδωσαν τιμή 38€/μήνα για σταθερή και οπτική 1gb.όταν τους είπα για το price match με ΔΕΗ (24€/μήνα) ,μου απάντησαν ότι δεν έχουν τέτοια ενημέρωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.