Το PC είναι μοντέρνο ή παμπάλαιο; Μπορεί να τρως από αυτό limit (ειδικά σε κάτι entry level laptops δεν τερματίζεις ούτε 300αρα).
Επίσης, στο PC δοκίμασες την εφαρμογή του Speedtest.net ή μόνο μέσα από browser ?
Το PC είναι μοντέρνο ή παμπάλαιο; Μπορεί να τρως από αυτό limit (ειδικά σε κάτι entry level laptops δεν τερματίζεις ούτε 300αρα).
Επίσης, στο PC δοκίμασες την εφαρμογή του Speedtest.net ή μόνο μέσα από browser ?
Μοντέρνο δεν θα το έλεγα και δοκίμασα το speedtest.net .
Εντύπωση μου κάνει και χωρίς να ξέρω πολλά πως το upload μου το δείχνει 260 ενώ το download 320?
Μοντέρνο δεν θα το έλεγα και δοκίμασα το speedtest.net .
Εντύπωση μου κάνει και χωρίς να ξέρω πολλά πως το upload μου το δείχνει 260 ενώ το download 320?
Δεν κλειδώνουν οι ταχύτητες ακριβώς στην ονομαστική.
Το να έχεις λίγο παραπάνω upload είναι φυσιολογικό.
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις (εφόσον έχεις Windows) την εφαρμογή του SpeedTest και να το τρέξεις από εκεί.
Επίσης να κατεβάσεις κάτι από γνωστό γρήγορο server (π.χ. driver download από nvidia.com)
Διαβάζοντας σε άλλα forums ότι όπου υπάρχει οπτική ΔΕΗ,η Cosmote κάνει price match,κάλεσα το 13888.
Μου έδωσαν τιμή 38€/μήνα για σταθερή και οπτική 1gb.όταν τους είπα για το price match με ΔΕΗ (24€/μήνα) ,μου απάντησαν ότι δεν έχουν τέτοια ενημέρωση.
Διαβάζοντας σε άλλα forums ότι όπου υπάρχει οπτική ΔΕΗ,η Cosmote κάνει price match,κάλεσα το 13888.
Μου έδωσαν τιμή 38€/μήνα για σταθερή και οπτική 1gb.όταν τους είπα για το price match με ΔΕΗ (24€/μήνα) ,μου απάντησαν ότι δεν έχουν τέτοια ενημέρωση.
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο (για το price match λέω).
35.9€ το έχουνε όμως αν το κάνεις παραγγελία από το site. Ο υπάλληλος που σε πήρε θέλει να βγάλει την μίζα του μάλλον
Εμενα στο app μου εβγαζε να ανανεωσω με 38€/μήνα για σταθερή και οπτική 1gb.
Κλίκαρα το "δεν ενδιαφερομαι" και μου το ξαναφερε 2-3 φορες.
Τωρα μου εβγαλε να ανανεωσω με 35,9€/μήνα και κλικαρα πάλι το "δεν ενδιαφερομαι".
Περιμενω να μπει Σεπτεμβρης (το συμβολαιο μου λήγει 20/09) να κανω αιτηση στη ΔΕΗ, γιατι εχει ερθει στη περιοχη μου και μαλιστα πηρανε τα σπιτια ενα ενα κ χτυπουσαν πόρτες για να ενημερωσουν.
Τωρα αν οταν τους στειλει η ΔΕΗ τη φορητοτητα και ερθουν και μου κανουν προταση να μεινω στα ιδια λεφτα δλδ 24-25€/μήνα τότε μαλλον θα παραμεινω.