send
AVClub Fanatic
Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.
Μόνο που την Ανοπαία ατραπό δεν την πήραν οι δικοί μας, αλλά οι Πέρσες.
Μόνο που την Ανοπαία ατραπό δεν την πήραν οι δικοί μας, αλλά οι Πέρσες.
Υπάρχει κάποια από τις χώρες που αναφέρετε, όπου η βασικότερη των διαδρομών, εκείνη δλδ που συνδέει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις όπως για τη χώρα μας το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, γίνεται στην πράξη υποχρεωτικώς μόνο μέσω σταθμών διοδίων;
Γιατί στην Πελασγία για παράδειγμα τα διόδια έχουν καταλάβει θέση αντίστοιχη με εκείνη που κατέλαβε ο ...Λεωνίδας για να σταματήσει τους Πέρσες. Οι οποίοι αναγκάστηκαν να τον παρακάμψουν και να τον κυκλώσουν μέσω της Ανοπαίας ατραπού. Είναι δυνατόν 2.500 χρόνια αργότερα να έχουμε ως μόνη εναλλακτική κι εμείς, όπως οι Πέρσες του Ξέρξη, τα ίδια ...κατσάβραχα;
Θα μου πείτε, τα διόδια είναι το αντίτιμο μιας αναβαθμισμένης οδού.... δεν τη θέλω όμως βρε αδερφέ την αναβαθμισμένη.... με τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνω ετησίως, τα οποία είναι ουκ ολίγα, και τους φόρους μου, που κι αυτοί δεν είναι ευκαταφρόνητοι, τι απολαμβάνω; Τη διαδρομή του Υδάρνη;
Υπάρχει κάποια από τις χώρες που αναφέρετε, όπου η βασικότερη των διαδρομών, εκείνη δλδ που συνδέει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις όπως για τη χώρα μας το Αθήνα-Θεσσαλονίκη, γίνεται στην πράξη υποχρεωτικώς μόνο μέσω σταθμών διοδίων;
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε πρόσφατη ρύθμιση γιά τα φορτηγά; Γιά τους άλλους από πού προκύπτει η υποχρέωση;
Στην πράξη υποχρεωτικώς έγραψα. Πώς μπορώ να παρακάμψω τα διόδια Πελασγίας; Ποιά ακριβώς είναι η εναλλακτική διαδρομή;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν αναφέρομαι προφανώς σε συμβουλές σημειακης παρακαμψης των σταθμων, αλλα σε εναλλακτικη διαδρομη.
Η εναλλακτική είναι η παλαιά Ε.Ο. Λάρισσας-Νίκαιας-Φαρσάλων-Ν.Μοναστηρίου-Δομοκού-Λαμίας 112 χλμ έναντι 145 του ΠΑΘΕ. Ο δρόμος είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι τον ξέρανε όσοι τον ακολουθούσαν απ' τη δεκαετία πχ του 1970 και ο φόρτος της κυκλοφορίας μικρός έως αμελητέος κατά τμήματα.
Δεν ήταν δύσκολο βέβαια να λύσω ο ίδιος την απορία μου (δεν ήταν καθόλου ρητορικό το ερώτημά μου) με τη βοήθεια της Google.
Η κανονική διαδρομή είναι 500 χλμ με υπολογιζόμενη διάρκεια 4 ώρες 58 λεπτά.
Η εναλλακτική διαδρομή από το σημείο 0 της Θεσσαλονίκης μέχρι το κέντρο της Αθήνας είναι 538 χλμ. με υπολογιζόμενη διάρκεια ...8 ώρες και 12 λεπτά. Θεσσαλονίκη-Χαλκηδόνα-Αλεξάνδρεια-Κατερίνη(όλα με παράλληλη διαδρομή)-Όλυμπος-Ελασσόνα-Λάρισα-Σοφάδες-Δομοκός-Λαμία-Μπράλος-Θήβα-Ελευσίνα-Αθήνα. Μάλλον αισιόδοξη πρόβλεψη οι 8 ώρες και 12.
Πρέπει να έχει κανείς πολύ χιούμορ (ή να είναι αντίστοιχα χοντρόπετσος) για να μπορέσει να χαρακτηρίσει την παραπάνω διαδρομή (η οποία απαιτεί 71% περισσότερο χρόνο!) ως "εναλλακτική".
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ, το βρήκα μόνος στο Google. Δεν προτίθεμαι να την ακολουθήσω εννοείται. Η ζωή είναι πολύ μικρή.
Θα αστειεύεσαι, φαντάζομαι. Δεν θεωρείς δηλαδή άξιο διαμαρτυρίας την απουσία σοβαρής εναλλακτικής άνευ διοδίων διαδρομής, η οποία να μην απαιτεί 71% περισσότερο χρόνο και να μην επιβαρύνει περισσότερο σε καύσιμα φθορές και αναλώσιμα από το ίδιο το κόστος των διοδίων; Θα έχεις κάνει φαντάζομαι το Κατερίνη-Λάρισα μέσω της πίσω πλευράς του Ολύμπου και Ελασσόνας. Ή το Θήβα-Ελευσίνα. Το τελευταίο το έκανα μια φορά, φαντάρος ων, κατά λάθος, βράδυ, μια λάθος στροφή, και κατέληξα στο ...Πόρτο Γερμενό. Δεν θα το ξαναέκανα. Καταλαβαίνω ότι πριν 50 χρόνια αυτή ήταν η διαδρομή που ακολουθούσε ο κόσμος. Και πριν 70 χρόνια δεν είχαμε ηλεκτρικό, όπως και πριν 4.000 χρόνια μπορεί να ήμασταν τρωγλοδύτες. Και;
Αν πας Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι αδιάφορο από πού θα περάσεις.Από Κατερίνη και μετά δεν μπορεί να θεωρηθεί εναλλακτική διαδρομή. Είναι απλά άλλη διαδρομή. Εναλλακτική διαδρομή σημαίνει να μπορείς να περάσεις από τις ίδιες πόλεις και χωριά χωρίς να πάρεις αυτοκινητόδρομο.
Θα αστειεύεσαι, φαντάζομαι. Δεν θεωρείς δηλαδή άξιο διαμαρτυρίας την απουσία σοβαρής εναλλακτικής άνευ διοδίων διαδρομής, η οποία να μην απαιτεί 71% περισσότερο χρόνο και να μην επιβαρύνει περισσότερο σε καύσιμα φθορές και αναλώσιμα από το ίδιο το κόστος των διοδίων; Θα έχεις κάνει φαντάζομαι το Κατερίνη-Λάρισα μέσω της πίσω πλευράς του Ολύμπου και Ελασσόνας. Ή το Θήβα-Ελευσίνα. Το τελευταίο το έκανα μια φορά, φαντάρος ων, κατά λάθος, βράδυ, μια λάθος στροφή, και κατέληξα στο ...Πόρτο Γερμενό. Δεν θα το ξαναέκανα. Καταλαβαίνω ότι πριν 50 χρόνια αυτή ήταν η διαδρομή που ακολουθούσε ο κόσμος. Και πριν 70 χρόνια δεν είχαμε ηλεκτρικό, όπως και πριν 4.000 χρόνια μπορεί να ήμασταν τρωγλοδύτες. Και;
Τι μου λες τώρα; Τα καύσιμα γιά το ταξίδι (μικρό πετρελαιοκίνητο) είναι 25~27 και τα διόδια 30 !
Αν πας Θεσσαλονίκη-Αθήνα είναι αδιάφορο από πού θα περάσεις.
Εδω βέβαια υπαρχει το αντεπιχείρημα, οτι αυτο ακριβως, φτιάχτηκε ενα έργο που σε κάνει να γλιτώνεις 71% χρόνο, ασφάλεια, αναλώσιμα, ψυχική υγεία,
Ούτε κατά διάνοια! Το κόστος των διοδίων είναι εξωπραγματικό. Τι καταπόνηση ελαστικών μου λες οι εναλλακτικοί δρόμοι άσφαλτος είναι ούτε γυαλόχαρτο ούτε καλντερίμι! Τα διόδια 4 ταξιδιών Αθ-Θεσσ είναι όσο το κόστος τοποθέτησης νέων ελαστικών!. Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε νούμερα την επιπρόσθετη καταπόνηση οχήματος ελαστικών κλπ, θα πλησιάζαμε το κόστος των διοδίων....
....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.