DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Eυχαριστω ευγενικοι μου συναδελφοι :)

Κωστη μπορω να προσθεσω συρταρακια και στην μικρη, το σκεφτομουν χτες, θα δουμε μπορει να το κανω, αν και θελω να παραμεινει μικρη :)

Αφού θέλεις να παραμείνει μικρή άστην όπως είναι και φτιάξε μια δεύτερη αντίστοιχη που θα κουμπώνει από κάτω με μεντεσεδάκια ταμπουκιού.
Θα χρησιμοποιείς τη μικρή κι όταν χρειάζεσαι επιπλέον χώρο θα την προσθέτεις.

56dh84568256h.jpg

Last edited:
Σωστός o Μπάμπης...

Μιχάλη κάνε την πατέντα και δημιούργησε σειρά " TOUCHSISTEM" by Mixalis Xiotis...!!!

Πολυ ωραια η εργαλειοθηκη και θα βολεψουν τα αποσπωμενα :a0210:

Με τοση ξυλια που εχεις, θα επρεπε να την φτιαξεις απο την αρχη, μου εκατσε καπως που εσφαξες το ξυλινο κουτι

Ξυλεια πευκου πραγματι εχω αφθονη αλλα στα 8μμ δεν εχω τιποτα και επρεπε να κοψω στην πριονοκορδελα τις επιφανειες (22μμ παχος) που εχω η τις παλετοσανιδες κατα μηκος...

Αλλωστε το ανεφερα ξεδιαντροπα οτι βαριομουν και γι αυτο προτιμησα την ευκολη λυση του κανιβαλισμου του κουτιου:))
Και τωρα εχω βρει και δευτερο ξυλινο κουτι απο κρασι για την δευτερη εργαλειοθηκη!!

Εαν θελετε περισσοτερη φωτεινοτητα απο τις λαμπες Livarno Lux του Lidl, του ΙΚΕΑ και τις αλλες παρομοιες, μπορειτε να ξεφλουδισετε το πλαστικο καλυμμα :)

49460509163_d747321fe4_b.jpg

H φωτεινοτητα θα αυξηθει τουλαχιστον κατα 20%!

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Εαν θελετε περισσοτερη φωτεινοτητα απο τις λαμπες Livarno Lux του Lidl, του ΙΚΕΑ και τις αλλες παρομοιες, μπορειτε να ξεφλουδισετε το πλαστικο καλυμμα :)

49460509163_d747321fe4_b.jpg

H φωτεινοτητα θα αυξηθει τουλαχιστον κατα 20%!
:BXVZCBXZ6:
Δεν ειναι led?
Ποτε την αγορασες αυτη?

Εαν υπαρχει αυτο το ελαστικο 'πετσι' πανω στη λαμπα μπορει να βγει, ειτε λεντ ειναι η λαμπα ειτε φθοριου.
Η διαφορα στην φωτεινοτητα ειναι εμφανης εαν δεν σε πειραζει που θα βλεπεις το εσωτερικο της λαμπας.

Αυτό το γαλακτωδες κάνει διάχυση του φωτός για ομοιομορφο φως παντού. Πρέπει να ελέγξεις μετά αν το φως είναι ίδιο σε όλα τα σημεία του δωματίου. Ίσως αυξάνει μπροστά τη φωτεινότητα μόνο, που δεν είναι και κακό πάντα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ομοιομορφο βγαινει το φως και πριν και μετα το ξεφλουδισμα. Η φωτεινοτητα προφανως αυξανει παντου, οχι μονο μπροστα. Το μονο θεμα ειναι το αισθητικο :)

To κανω χρονια, οποτε υπηρξσε αναγκη, απο τοτε που βγηκαν αυτες οι λαμπες και δεν υπαρχει κανενα λειτουργικο προβλημα. Απλα χτες ετυχε και ανεβασα μια φωτο.

Η συρομενη πορτα στο δωματιο μου δεν ειχε πομολο και ετσι πατ κιουτ με το ρουτερακι σκαφτηκε το ξυλο ωστε να δεχθει μια χουφτα!
Πριν αυτο κοπηκε ενα πατρον στις επιθυμητές διαστασεις ωστε να παρει οδηγο το κοπτικο!
20200129-205734.jpg

20200129-205808.jpg

Ωραιος....!!
Στις περισσοτερες των περιπτωσεων το σκαρπελακι παει και ερχεται σε τετοια σκηνικα αλλα αλλο πραγμα το ανοιγμα με ακριβες κοψιμο...!!!