legeonarios
Established Member
- 21 June 2023
- 170
αυτο κανω, και αυτο που βλεπω οταν ειμαι συνδεδεμενος με log in ειναι αυτο
View attachment 232350
δεν ξερω τι βλεπετε εσεις αλλα οταν συνδεομαι χωρις να κανω log in βλεπω την καθε μια φωτογραφια ξεχωριστα και σε πληρες μεγεθος
Γιατί εγώ το βλέπω μια χαρα. .;κοιτα και αυτην που μολις ανεβασα
View attachment 232351
εκτος αν εχει καπου "αποθηκευση" της μορφοποιησης και δεν το εχω δει
καλημερα
αν το βλεπετε καλα οι υπολοιποι ολα οκ.
ισως για καποιο αγνωστο λογο σε εμενα κανει τρελά ο υπολογιστης.
δυο addons ειχα ενεργα. Ενα για τισ διαφημισεις στο browsing και ενα για τις διαφημισεις στο youtubeδοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα addons που έχεις![]()

Καλησπέρα Κυριάκο και Χρόνια Πολλά.Ωραιοτατο το τραπέζι αλλα η έξοδος της σκονης ειναι λάθος. Πρεπει την σύνδεση των δυο εξοδων να την κανεις πιο χαμηλα ωστε να ενισχυεται η απορρόφηση απο την φυσικη ροη της λογω βαρυτητας.

πολυ χρησιμη η μεθοδος που μας δειχνει...και μαλίστα η επισκευη εναι σχεδον διαφανης.Μια λύση που εφαρμόζω για τα σπασμένα πλαστικά είναι και το υαλο-ύφασμα μαζί με εποξική κόλλα.
Μας είχε σπάσει η βάση της υδρογείου (λιντλ) σε δύο σημεία και μια πρώτη δοκιμή με κυανοακρυλική δεν άντεξε σχεδόν καθόλου (τα σημεία κρατάν αρκετό βάρος).
Πρώτα κόλλησα τα κομμάτια με κυανοκραλική σε τζελ και μετά έκοψα μικρά κομμάτια υαλοϋφασμα και τα τοποθέτησα με μια σταγόνα κόλλα για χαρτιά ίσα-ίσα για να μην μετακινούνται
Μετά επάλειψη με εποξική δύο συστατικών με μια σταγόνα οινόπνευμα κατά το ανακάτεμα, για να είναι πιο ρευστή. Μικρή σπάτουλα για να μπορείς να δουλέψεις στα στενά σημεία και ένα πανάκι νοτισμένο με οινόπνευμα για να καθαρίζεις τις κόλλες που πηγαίνουν εκεί που δεν χρειάζονται.
Μετά από κάνα 3ωρο, καλό τρίψιμο για να φύγουν οι ίνες που κρεμάσανε και να αγριέψει η επιφάνεια, και επανάληψη με δεύτρη στρώση υαλοϋφασμα...
...και έτοιμη η υδρόγειος. Η επισκευή φαίνεται μεν αλλά χωρίς να χτυπάει πολύ στο μάτι.
Το καλό με αυτήν την τεχνική είναι ότι μπορείς να βάλεις όσες στρώσεις θες και υπάρχουν διάφορα πάχη υφάσματος να διαλέξεις ανάλογα με την κατασκευή/επισκευή. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις επιφάνειες από το μηδέν ντύνοντας κάποιο καλούπι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.