DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Αααα στον Μιχάλη απάντησες ...σε μένα τίποτα .... κόφτα ρε (τα σταυρωμένα δάχτυλα) τα χαλάμε !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ποια ειναι η διαφορα? Σαν ακριβως το ιδιο μου ακουγεται :))

Ακούγεται,είναι;

furniture2.jpgfurniture.jpg

Αλλο κολλημα με τα θρεντ.. ? αν ο ανθρωπος τη ειδε να το βαλει εδω γιατι θεωρει οτι ειναι το σωστο θρεντ , τι κολλάμε..? τωρα δεν ειναι θεμα να υπερασπιστουμε ο ενας τον αλλο, δεν υπαρχει θεμα κατα τη γνωμη μου. Και σιγουρα ο Κυριακος δεν το ειπε με κακη προθεση, αλλα νομιζω πολυ το τραβαμε..

Πανο, ριχνε καμια ματια ρε απο το νησι κατω. μη εξαφανιζεσαι .. !

Να το λύσουμε ...δικά μας είναι όλα τα μαστορονήματα.
Λοιπόν στις παλέτες βάζουμε ότι μοιάζει με την αρχική μορφή της παλέτας ή πολύ κοντά και εδώ βάζουμε ότι κατασκευάζουμε άσχετα αν τα περισσότερα ξύλα μπορεί να προέρχονται απο παλέτα.
Υπάρχει συμφωνία ???
Άντε γιατί έχω ξεκινήσει κατασκευές και δεν ξέρω που να τις βάλω :flipout:

Κάτι πολυ γρήγορο και απλο στην κατασκευή αλλα όμορφο (κάποιοι μπορεί να το έχουν ξαναδεί σαν ιδέα) για μια φίλη μου .
Ξύλο μασιφ απο ταβλα 2x12 σε βαφη βεγγε (για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα της) και γατζους απο πιρουνια .

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Κάτι πολυ γρήγορο και απλο στην κατασκευή αλλα όμορφο (κάποιοι μπορεί να το έχουν ξαναδεί σαν ιδέα) για μια φίλη μου .
Ξύλο μασιφ απο ταβλα 2x12 σε βαφη βεγγε (για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα της) και γατζους απο πιρουνια .

ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με είχε πρήξει η σύζυγος για τα πραγματάκια της (λέμε τώρα) που έχει πάνω στο πλυντήριο και "κουραζόταν" να ανεβοκατεβάζει, όταν φυσικά έβαζε αυτή πλυντήριο :D
Πήρα μελαμίνη 18αρα, 2500 επί 200, 2 βάσεις ραφιών και έφτιαξα το παρακάτω, με κόστος 11.40 .

Ο τοίχος στην αρχή,
raf1.jpg
τα ξύλα
raf2.jpg
και το αποτέλεσμα.
raf3.jpg
O λόγος που έβαλα μπροστά ένα σαν πηχάκι είναι ότι ακριβώς από κάτω είναι χμμ.. ξέρετε τι (φαίνεται κάτι στην φώτο), να μην έχει ατυχήματα :D

Με είχε πρήξει η σύζυγος για τα πραγματάκια της (λέμε τώρα) που έχει πάνω στο πλυντήριο και "κουραζόταν" να ανεβοκατεβάζει, όταν φυσικά έβαζε αυτή πλυντήριο :D
Πήρα μελαμίνη 18αρα, 2500 επί 200, 2 βάσεις ραφιών και έφτιαξα το παρακάτω, με κόστος 11.40 .

Ο τοίχος στην αρχή,
View attachment 117163
τα ξύλα
View attachment 117164
και το αποτέλεσμα.
View attachment 117166
O λόγος που έβαλα μπροστά ένα σαν πηχάκι είναι ότι ακριβώς από κάτω είναι χμμ.. ξέρετε τι (φαίνεται κάτι στην φώτο), να μην έχει ατυχήματα :D

Σωστός και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα Δημήτρη !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα δάχτυλα απλά τα σπάνε!!!!!!!

:-)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τρέλα!!!
:-)

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραιοτατο ρε Πανο ! Ευγε. Καλο καλοκαιρι αδερφε!

Μπράβο Παναγιώτη . Καλο καλοκαίρι να έχουμε !

Τι λες ρε σειρά ...εσύ είσαι απο τους πιο παραγωγικούς εδώ ...και θα απέχεις ...δημοψήφισμα τώρα !!!

(συνταξούλα ...μισή πήραμε μέχρι ώρας)

Να σας ευχαριστήσω όλους

Πανο, ριχνε καμια ματια ρε απο το νησι κατω. μη εξαφανιζεσαι .. !

Ευτυχώς έχουμε Free WIFI στο χωριό. Θα σας διαβάζω όποτε μπορώ. Με περιμένει πολύ δουλειά.

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Κυριάκο δεν μπορώ να σε καταλάβω, δεν σε πείραξαν όλα τα παραπάνω, έδειξες και ενδιαφέρον μάλιστα και σε πείραξε το δικό μου πόστ;

Το τόπικ λέγεται "DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις." Είναι D.I.Y, είναι ιδέα, είναι project και είναι λύση. Το ότι είναι από παλέτες και όχι μόνο, σε πείραξε; Σκέφτομαι όντως να είναι και το τελευταίο μου πόστ.
Ας πάρουν θέση οι συμφορουμίτες...

Μολις το ειδα.

Καμια μα καμια διαθεση για κοντρα δεν εχω Παναγιωτη, απλα ανεφερα πως και το δικο σου ποστ θα επρεπε να παει στο κατασκευες απο παλετες.
Γιαυτο και αρχισα με το Βρε και οχι το Ρε.

Ολοκληρωνω ενα παγκακι που φτιαχνω απο παλετοξυλα που δεν θυμιζει παλετα ομως.
Γνωμη μου προσωπικη ειναι να το αναρτησω στο κατασκευες απο παλετες.

Αν δεις ο κρητικος φιλος μας που εχει φτιαξει απειρα επιπλα με παλετοξυλα τα εχει αναρτησει ολα εκει και ας μην θυμιζουν τα ξυλα την αρχικη τους χρηση.

Παντα σε φιλικο επιπεδο.

Συνονόματε Δημήτρη εύγε γιά τήν κατασκευή
Φίλε Ηλία πολύ πρωτότυπο μπράβο

Ως γνωστόν οί γυναίκες έχουν αρκετά ρούχα,καί λόγο μικρής σχετικά ντουλάπας,η σύζυγος μού ζήτησε νά τής δώσω μιά εύκολη λύση,σκέφτηκα νά φτιάξω μιά φορητή κρεμάστρα ρούχων πού μού κόστισε μόλις 10 ευρώ (4 ρόδες,2 φωλιές,1 σωλήνα αλουμινίου),τά ξύλα τά είχα
Οι Διαστάσεις είναι 1,30 υψος καί 1,20 μήκος,χρησιμοποίησα καβίλιες στήν βάση,καί 4 ξυλόβιδες στήν κάτω οριζόντια τραβέρσα,γιά νά μην βγαίνει η αλουμινιένια σωλήνα από τίς φωλιές έκανα μιά τρύπα καί εβαλα 2 λαμαρινόβιδες 3 mm,τώρα μένει νά τό παράσω βερνίκι.

kremas10.jpg

kremas11.jpg

kremas12.jpg

kremas13.jpg

kremas14.jpg

kremas15.jpg

kremas16.jpg

kremas17.jpg

Last edited: