Αααα στον Μιχάλη απάντησες ...σε μένα τίποτα .... κόφτα ρε (τα σταυρωμένα δάχτυλα) τα χαλάμε !!!!
Οπως το λες φίλε μου..!Ο σχηματισμός των δακτύλων όλα τα λεφτά !!!![]()
ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με είχε πρήξει η σύζυγος για τα πραγματάκια της (λέμε τώρα) που έχει πάνω στο πλυντήριο και "κουραζόταν" να ανεβοκατεβάζει, όταν φυσικά έβαζε αυτή πλυντήριο
Πήρα μελαμίνη 18αρα, 2500 επί 200, 2 βάσεις ραφιών και έφτιαξα το παρακάτω, με κόστος 11.40 .
Ο τοίχος στην αρχή,
View attachment 117163
τα ξύλα
View attachment 117164
και το αποτέλεσμα.
View attachment 117166
O λόγος που έβαλα μπροστά ένα σαν πηχάκι είναι ότι ακριβώς από κάτω είναι χμμ.. ξέρετε τι (φαίνεται κάτι στην φώτο), να μην έχει ατυχήματα![]()
Τα δάχτυλα απλά τα σπάνε!!!!!!!
Τρέλα!!!
Ωραιοτατο ρε Πανο ! Ευγε. Καλο καλοκαιρι αδερφε!
Μπράβο Παναγιώτη . Καλο καλοκαίρι να έχουμε !
Τι λες ρε σειρά ...εσύ είσαι απο τους πιο παραγωγικούς εδώ ...και θα απέχεις ...δημοψήφισμα τώρα !!!
(συνταξούλα ...μισή πήραμε μέχρι ώρας)
Πανο, ριχνε καμια ματια ρε απο το νησι κατω. μη εξαφανιζεσαι .. !
Κυριάκο δεν μπορώ να σε καταλάβω, δεν σε πείραξαν όλα τα παραπάνω, έδειξες και ενδιαφέρον μάλιστα και σε πείραξε το δικό μου πόστ;
Το τόπικ λέγεται "DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις." Είναι D.I.Y, είναι ιδέα, είναι project και είναι λύση. Το ότι είναι από παλέτες και όχι μόνο, σε πείραξε; Σκέφτομαι όντως να είναι και το τελευταίο μου πόστ.
Ας πάρουν θέση οι συμφορουμίτες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.