Καλημερα!
Μου χαρισε ο πατερας της κοπελιας μου ενα ομορφο radio cd usb αυτοκινητου Sony με τηλεχειρηστηριο και ενα σετ καμμενα ηχεια οταν ακουσε πως ψαχνω να φτιαξω ενα στερεοφωνικο για το εργαστηριο μου.
...
Καλημερα!
Μου χαρισε ο πατερας της κοπελιας μου ενα ομορφο radio cd usb αυτοκινητου Sony με τηλεχειρηστηριο και ενα σετ καμμενα ηχεια οταν ακουσε πως ψαχνω να φτιαξω ενα στερεοφωνικο για το εργαστηριο μου.
Ετσι λοιπον εφτιαξα ενα ξυλινο κουτακι που θα το εσωκλεισει ολες τις εξοδους πισω με τρυπανακι και βυσματα μπανανα, τροφοδοτικο 220-12v 3Α για να το οδηγησει και κεραια μια μικρη απο δεκτη τηλεορασης USB...
Τα καμμενα ηχεια της Quadral τα οποια ηταν και διαιρουμενα ανοιχτηκαν, πεταχτηκαν τα woofer και αλλαχθηκαν με 2 δρομων της JVC κρατωντας ομως το crossover και τα twiter της Quadral.
Ετσι σε συνδυασμο με τα 4Χ50 (στην ουσια πλεον 2X50) Watt της SONY εχει εξαιρετικο αποτελεσμα!!!!
Στην βαση για να μην ειναι ετσι "πεταμενο" στον χωρο που το φιλοξενει προσαρμωσα ενα νικελενιο σιδερο απο χερι καρεκλας γραφειου και εγινε και ντιζαινατο τωρα..
Χεχεχεχε
Νεκταριε για να παρεις μια ιδεα!
![]()
Πολυ ωραιο Κυριακο. Ζηλεψα...παλι.
Τα δικα μου ηχεια ειδα οτι ειναι διαιρουμενα αλλα δεν εχω το twiter. Ετσι, θα βγαζει ψηλες συχνοτητες αν τα συνδεσω?
Κουκλίστικο.. Τί διαστάσεις έχει;
Ναι εχει στο κατω μερος μια σιτα αερισμου διαμετρου 20εκ!!!
Επισης το συγκεκριμενο Sony εχει στο πισω μεροςε του μια μεγαλη και βαρια ψυκτρα αλουμινιου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.