DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

+1. Όντως πολύ καλός!!!

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Μπράβο ρε φίλε. Εντελώς διαφορετική αισθητική σε σχέση με την παλιά κουζίνα και αν κατάλαβα καλά η δουλειά έγινε και λίγο "αγχωτικα"

Χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..
Ήταν όντως αγχωτικά και πιεστικά τα πράγματα ένεκα του γάμου.. Αυτές τις μέρες ξέχασα τι πάει να πει καλοκαίρι μιας και χτυπούσα δωδεκάωρα +, με αποκορύφωμα χθες το βράδυ που έβαφα το σαλόνι και τέλειωσα στις 2,30 σχεδόν ενώ ξεκίνησα κατα τις 9 το πρωί.
Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε μιας και όλα (από το σχέδιο, τις διαστάσεις, τα χρώματα, τα πλακάκια) ήταν δική μου επιλογή.

Καλημερα!
Μου χαρισε ο πατερας της κοπελιας μου ενα ομορφο radio cd usb αυτοκινητου Sony με τηλεχειρηστηριο και ενα σετ καμμενα ηχεια οταν ακουσε πως ψαχνω να φτιαξω ενα στερεοφωνικο για το εργαστηριο μου.

Ετσι λοιπον εφτιαξα ενα ξυλινο κουτακι που θα το εσωκλεισει ολες τις εξοδους πισω με τρυπανακι και βυσματα μπανανα, τροφοδοτικο 220-12v 3Α για να το οδηγησει και κεραια μια μικρη απο δεκτη τηλεορασης USB...
Τα καμμενα ηχεια της Quadral τα οποια ηταν και διαιρουμενα ανοιχτηκαν, πεταχτηκαν τα woofer και αλλαχθηκαν με 2 δρομων της JVC κρατωντας ομως το crossover και τα twiter της Quadral.
Ετσι σε συνδυασμο με τα 4Χ50 (στην ουσια πλεον 2X50) Watt της SONY εχει εξαιρετικο αποτελεσμα!!!!

Στην βαση για να μην ειναι ετσι "πεταμενο" στον χωρο που το φιλοξενει προσαρμωσα ενα νικελενιο σιδερο απο χερι καρεκλας γραφειου και εγινε και ντιζαινατο τωρα..
Χεχεχεχε

Νεκταριε για να παρεις μια ιδεα!

DSC_4162.jpg

Καλημερα!
Μου χαρισε ο πατερας της κοπελιας μου ενα ομορφο radio cd usb αυτοκινητου Sony με τηλεχειρηστηριο και ενα σετ καμμενα ηχεια οταν ακουσε πως ψαχνω να φτιαξω ενα στερεοφωνικο για το εργαστηριο μου.
...

Φαντασία και αυτοσχεδιασμός! Έξοχο, μπράβο!

Καλημερα!

Ετσι λοιπον εφτιαξα ενα ξυλινο κουτακι που θα το εσωκλεισει ολες τις εξοδους πισω με τρυπανακι και βυσματα μπανανα, τροφοδοτικο 220-12v 3Α για να το οδηγησει και κεραια μια μικρη απο δεκτη τηλεορασης USB...
Τα καμμενα ηχεια της Quadral τα οποια ηταν και διαιρουμενα ανοιχτηκαν, πεταχτηκαν τα woofer και αλλαχθηκαν με 2 δρομων της JVC κρατωντας ομως το crossover και τα twiter της Quadral.
Ετσι σε συνδυασμο με τα 4Χ50 (στην ουσια πλεον 2X50) Watt της SONY εχει εξαιρετικο αποτελεσμα!!!!

Στην βαση για να μην ειναι ετσι "πεταμενο" στον χωρο που το φιλοξενει προσαρμωσα ενα νικελενιο σιδερο απο χερι καρεκλας γραφειου και εγινε και ντιζαινατο τωρα..
Χεχεχεχε

Νεκταριε για να παρεις μια ιδεα!

DSC_4162.jpg

Πολυ ωραιο. Το τροφοδοτικο 3Α σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις στο τερμα την ενταση;

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Ναι Παναγιωτη και το βασικο ειναι πως παιζει πεντακαθαρα χωρις παραμορφωση σε υψηλες εντασεις!

Εχω και ενα ζευγαρι ηχεια ιδου μεγεθους της Philips με εξτρα woofer τα οποια θελω να δοκιμασω!

Ωραίος!

Το κουτί το βλέπω αρκετά κλειστό όμως, αερίζεται από κάπου? Αν όχι θα έχεις πρόβλημα με το radiocd.

Τέλος, τα 2χ50 watt είναι πιο κοντά στα 2x10, άσε τι λένε χάρην marketing.

Πολυ ωραιο Κυριακο. Ζηλεψα...παλι.
Τα δικα μου ηχεια ειδα οτι ειναι διαιρουμενα αλλα δεν εχω το twiter. Ετσι, θα βγαζει ψηλες συχνοτητες αν τα συνδεσω?

Νικο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολυ ωραιο Κυριακο. Ζηλεψα...παλι.
Τα δικα μου ηχεια ειδα οτι ειναι διαιρουμενα αλλα δεν εχω το twiter. Ετσι, θα βγαζει ψηλες συχνοτητες αν τα συνδεσω?

Χαχαχαχα
Ευχαριστω Νεκταριε!!!
Δυστυχως δε θα βγαζεις σωστο ηχο. Μην συνδεσεις το crossover φιλε.

Κουκλίστικο.. Τί διαστάσεις έχει;

Φίλε μου δεν ξέρω αν είναι πολύ αργά αλλά...το κουτί της κουζίνας αρχικά δεν πρέπει να έχει καθόλου πλάτη...θέλει 2 πλαινά 72 επί 56,5 καθώς και δύο πάτους 56,8 επί 56,5 (για 16 χιλιοστά πλαινά) και τέλος δυο τρέσες για το συρτάρι κάτω και μια για το πίσω και πάνω μέρος που μπαίνει όρθια... Ο δεύτερος πάτος συνδέεται με τον πρώτο με τις 2 τρέσες του συρταριού και στο πίσω μέρος του θέλει σκαλοκόψιμο για να κάνει κύκλωμα ο εξαερισμός του φούρνου...Αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα χαρώ να σε βοηθήσω ετσι ώστε να έχεις μια κατασκευή που δεν θα πιέζει το φούρνο σου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναβγάλεις ποτέ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασικά ο συμφορουμίτης που έψαχνε πληροφορίες ήταν ο Νεκτάριος 2015 αλλά πάτησα ότι να ναι στο quote

Ναι εχει στο κατω μερος μια σιτα αερισμου διαμετρου 20εκ!!!
Επισης το συγκεκριμενο Sony εχει στο πισω μεροςε του μια μεγαλη και βαρια ψυκτρα αλουμινιου!

Πολύ ωραία! Άνοιξε και μια σίτα στο πάνω μέρος όμως γιατί ο θερμός αέρας πάνω πάει. :antlers: