DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Έπιπλο επαγγελματικών προδιαγραφών. Ένα τέλειο συνολικό αποτέλεσμα. Μπράβο

Να ανεβασεις φωτο Παναγιωτη να παρω καμια ιδεα καθως σκεφτομαι να προχωρησω και εγω σε κατασκευη για το νεο σπιτι.

Λοιπόν από Οξιά έφτιαξα το έπιπλο μπάνιου..
e92f09ef42b6e8592b7bdc84e24abce0.jpg

Και από αναπαλαίωση μετά από ενα μήνα τρίψιμο (ήταν βαμμένο πράσινο) επανέφερα το έπιπλο της προγιαγιάς..
f90494baa2241dc3ce46af42834d8502.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πρώτο χέρι ήταν μαόνι, αλλά μου φάνηκε πολύ κίτρινο και δεν ταίριαζε με τα αλλά έπιπλα που ήταν καρύδια. Έτσι άλλαξα λούστρο και το γύρισα στο καρύδι.
Το χρώμα το πήρα από τοπικό κατάστημα. Φωτό παρακάτω..
ec89599d16d0135cd2afc2529accd914.jpg

Μια φωτό ακόμη, πριν τοποθετήσω το ενυδρειο
868314f1b60196b982274e6b5acd56ca.jpg

Το βάψιμο το έκανα εγώ με πιστόλι.

Τώρα ετοιμάζω την φάσα του ενυδρείου.
bc9b3a9af1c91219b64b5c44004d63bc.jpg

Ετοιμο για βαφή..
c76fd8e3627cd28dc760c01fbc035dfc.jpg

Παναγιώτη πολλά μπράβο!
Ειδικά το έπιπλο της γιαγιάς αξίζει πολλά μπράβο για την υπομονή σου!!!!
Δεν χρησιμοποιησες remover?

Νίκο όταν σου λέω πως το ρουτερ είναι κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας ξύλου κάτι ξέρω!!!!!

Τα πηχακια με το σχεδιακι τετραγωνου μόνο είναι έτοιμα.

Παναγιώτη ακόμη μια φορά μπράβο.

Με βάζεις σε σκέψεις να ψεκασω λουστρο!!!

Καλα,εισαι απιστευτος,εχω εντυπωσιαστει.Ολες αυτες τις λεπτομερειες τις φτιαχνεις μονος σου;Με ρουτερ υποθετω;

Κάποια είναι έτοιμα όπως το πηχακι με τα τετραγωνάκια από Praktiker, επίσης και το ψηλότερο σημείο που είναι γωνία κορνίζας με πατουρα για να κάτσει στο αποκάτω ξύλο.
Τα δυο μεγαλύτερα τα έφτιαξα με router.

Παναγιώτη πολλά μπράβο!
Ειδικά το έπιπλο της γιαγιάς αξίζει πολλά μπράβο για την υπομονή σου!!!!
Δεν χρησιμοποιησες remover?

Νίκο όταν σου λέω πως το ρουτερ είναι κορυφαίο εργαλείο επεξεργασίας ξύλου κάτι ξέρω!!!!!

Τα πηχακια με το σχεδιακι τετραγωνου μόνο είναι έτοιμα.

Παναγιώτη ακόμη μια φορά μπράβο.

Με βάζεις σε σκέψεις να ψεκασω λουστρο!!!

Το έπιπλο της γιαγιάς ήταν μεγάλη ταλαιπωρία.. Έτριβα με τρίβειο, έκαιγα με φλόγιστρο, ζεσταινα με πιστόλι αέρος, και φυσικά με remover. τέλος με Dremel έκατσα και καθάρισα όλες τις ξυλογλυπτες επιφάνειες.

Παναγιώτη συγχαρητήρια,πολύ ωραία πράγματα φτιάχνεις.

Σήμερα πού είχα ελεύθερο χρόνο έκατσα καί έφτιαξα στό εργαστήριο τρία μικρά ράφια
Κόψιμο κάτι ρετάλια μελαμίνη 16 άρα άσπρη,κόλλημα ταινία στά σόκορα,αλφάδιασμα οι γωνίες στήρηξης,αλφάδιασμα μέ λέιζερ η μιά γωνία κάτω από τήν άλλη,αλφάδιασμα τό ράφι,καί τό τελικό αποτέλεσμα,κέρδισα λίγο απο τόν περιορισμένο μου χώρο.

rafia110.jpg

rafia210.jpg

rafia310.jpg

rafia410.jpg

rafia510.jpg

rafia610.jpg

rafia710.jpg

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Παναγιώτη συγχαρητήρια,πολύ ωραία πράγματα φτιάχνεις.

Σήμερα πού είχα ελεύθερο χρόνο έκατσα καί έφτιαξα στό εργαστήριο τρία μικρά ράφια
Κόψιμο κάτι ρετάλια μελαμίνη 16 άρα άσπρη,κόλλημα ταινία στά σόκορα,αλφάδιασμα οι γωνίες στήρηξης,αλφάδιασμα μέ λέιζερ η μιά γωνία κάτω από τήν άλλη,αλφάδιασμα τό ράφι,καί τό τελικό αποτέλεσμα,κέρδισα λίγο απο τόν περιορισμένο μου χώρο.

Αχ αυτός ο χώρος, πάντα λίγος...

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Αχ αυτός ο χώρος, πάντα λίγος...

Καλυτερα λίγος παρα καθόλου...!!!
Με εχει φάει το μπαλκόνι...

Ολοι ποναμε καπου. Εγω εχω βασεις για ραφια και δεν εχω τοιχο να τα βαλω. Θελω να φτιαξω ακομη ενα ντουλαπι :slapface: για εργαλεια που θελω να παρω :flipout: και επισης δεν ξερω που να το κρεμασω. Αχ...:bigcry:
ΥΣ αν και εκτος θεματος, πρεπει να παρω και μια θερμαστρα για τις δυσκολες και κρυες ωρες που θα καταφερνω να πηγαινω στη γιαφκα μου.

Eτσι ακριβώς είναι Παναγιώτη,πάντα ο χώρος είναι λίγος όσο καί νά έχουμε.
Νεκτάριε τήν νά τήν κάνεις τήν θερμάστρα στό εργαστήριο,η κίνηση μέ τίς κατασκευές φέρνει θερμότητα :ernaehrung004:

Εγώ έχω το κονφλέρ για σόμπα. Έχει και την ανέμη για να ψύχει και καλά το μοτέρ και λειτουργεί και σαν αερόθερμο!! :p

Eτσι ακριβώς είναι Παναγιώτη,πάντα ο χώρος είναι λίγος όσο καί νά έχουμε.
Νεκτάριε τήν νά τήν κάνεις τήν θερμάστρα στό εργαστήριο,η κίνηση μέ τίς κατασκευές φέρνει θερμότητα :ernaehrung004:
Με +7-10 βαθμους το χειμωνα μεσο ορο δεν νομιζω να αρκει η κινηση. Ακομα και σε συνδιαζμο με καποιο σοβαρο μαλτ...