Για να πω την αμαρτία μου, τέτοιες καρασκευές δεν με εντυπωσιάζουν, για να μην πω οτι δεν μου λένε τίποτε.
Όταν έχεις καλύτερο και περισσότερο εξοπλισμό απ´ ότι έχει όλη η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη δεν το θεωρό κατόρθωμα να φτιάξεις ένα ταινιολειαντήρα. Μ´ αυτό τον εξοπλισμό φτιάχνεις F16!
Το DIY θα πρέπει να είναι και έξυπνο, να φτιάχνεις όμορφα χρήσιμα και πρωτότυπα πράγματα με απλά μέσα, με μέσα που να μπορεί να διαθέτει κι ένας μέσος χομπίστας. Αυτό είναι και το νόημα του DIY.
Και μη μου πείτε οτι αυτά είναι μηχανήματα που μπορεί να διαθέςει ο μέσος χομπίστας γιατί το επόμενο στάδιο αυτού του εξοπλισμού είναι τα αυτόματα ρομπότ της Wolkvagen.
Αυτός Μπάμπη ειναι προφανώς επαγγελματίας, που στον ελεύθερο χρόνο του κανει κατασκευες, ή τις παραγγελίες κατασκευών τις βιντεοσκοπεί και τις ανεβάζει. Αποκλείεται να ειναι χομπίστας.
Για να πω την αμαρτία μου, τέτοιες καρασκευές δεν με εντυπωσιάζουν, για να μην πω οτι δεν μου λένε τίποτε.
Όταν έχεις καλύτερο και περισσότερο εξοπλισμό απ´ ότι έχει όλη η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη δεν το θεωρό κατόρθωμα να φτιάξεις ένα ταινιολειαντήρα. Μ´ αυτό τον εξοπλισμό φτιάχνεις F16!
Το DIY θα πρέπει να είναι και έξυπνο, να φτιάχνεις όμορφα χρήσιμα και πρωτότυπα πράγματα με απλά μέσα, με μέσα που να μπορεί να διαθέτει κι ένας μέσος χομπίστας. Αυτό είναι και το νόημα του DIY.
Και μη μου πείτε οτι αυτά είναι μηχανήματα που μπορεί να διαθέςει ο μέσος χομπίστας γιατί το επόμενο στάδιο αυτού του εξοπλισμού είναι τα αυτόματα ρομπότ της Wolkvagen.
.......το επόμενο στάδιο αυτού του εξοπλισμού είναι τα αυτόματα ρομπότ της Wolkvagen.
Εξου και την BMW την λεμε "μπε εμ βε"
Ο ξάδελφος μου είχε πρόβλημα με τα περιστέρια,του είχαν κάνει φωλιά παλαιότερα επάνω στα δύο air-contition,και επάνω σε ντουλάπα μπαλκονιού,καί ζήτησε τι γνώμη μου τι μπορεί να κάνει για να μην έρχονταιι,τού σύστησα κόντρα-πλακέ 18 mm για να είναι βαρύ στις διαστάσεις τις ντουλάπας και των δύο air-contition και επάνω βιδωτά απωθητικά περιστεριών.
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες,στο ένα μικρό κομμάτι του aircontition έκανα μόνο ένα νοητό Π γιατί είναι ψηλά σχεδόν κολλητά στην επάνω βεράντα και αναγκάστηκα και έκοψα τά ατσαλοσύρματα για να χωράει και από πίσω δεν υπήρχε πρόβλημα για να πάνε λόγο τοίχου.Δέν τά έβαψα γιατί εκεί πού είναι τά aircontition και η ντουλάπα δεν πέφτει νερό.Προσεχώς θα του τά πάω γιά τοποθέτηση
![]()
![]()
![]()
![]()
Volkswagen. To V στα γερμανικα ειναι το γραμμα "φάου" και προφερεται σαν φ, εκτος ειδικων περιπτωσεων. Volk (φολκ) σημαινει λαός.
Το W ειναι το γραμμα "βε" και Wagen (βάγκεν) ειναι το οχημα. Σε ελευθερη μεταφραση, "το αυτοκινητο του λαου".
Εξου και την BMW την λεμε "μπε εμ βε" και οχι "μπι εμ νταμπλγιου" οπως οι αμερικανοι.
Δημήτρη,μια χαρά έκανες και ασχολήθηκες αλλά τα χαμένα ξύλα δεν τα σκέφτηκες;Με μια μαστιχούλα έβαζες τον "μεσαιωνικό φράχτη" απευθείας πάνω στη ντουλάπα και το κλιματιστικό και καθάριζες!
Εύκολο απλό και λειτουργικό.
εγω παλι -και παρα το βαρος- αυτο στην ντουλαπα το φοβαμαι..θα εβαζα λιγη παραπανω στηριξη
Συνονόματε η μαστιχούλες είναι γιά νά κλείνουν καμμιά τρύπα στόν τοίχο πρίν τήν βαφή,καί επίσης νά κλείνουν τίς χαραμάδες οι αλουμινάδες μεταξύ αλουμινίου - τοίχου,δέν έχουν τόσο μεγάλη συγκολητική ικανότητα μέταλο μέ μέταλο,καί δέν τό ρισκάρισα μέ κρύο-ζέστη (συστολές - διαστολές) καί μέ κάποιο αέρα νά έρθουν τούμπα,γιαυτό έβαλα σίγουρα και στέρεα πράγματα
Εεετσι είναι οι σωστοί οι μαστορες!Συνονόματε η μαστιχούλες είναι γιά νά κλείνουν καμμιά τρύπα στόν τοίχο πρίν τήν βαφή,καί επίσης νά κλείνουν τίς χαραμάδες οι αλουμινάδες μεταξύ αλουμινίου - τοίχου,δέν έχουν τόσο μεγάλη συγκολητική ικανότητα μέταλο μέ μέταλο,καί δέν τό ρισκάρισα μέ κρύο-ζέστη (συστολές - διαστολές) καί μέ κάποιο αέρα νά έρθουν τούμπα,γιαυτό έβαλα σίγουρα και στέρεα πράγματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.