Νικόλα είσαι καλλιτέχνης ρε φίλε... :SFGSFGSF:
Πανέμορφο!
Δημήτρη, χάζευα τα εργαλεία κι έχασα το κουτάκι.
Πολύ ωραίο, μπράβο!
Νίκο συμφωνώ απολύτως με τον Μπάμπη... Καλλιτεχνική δημιουργία.:SFGSFGSF:
Δημήτρη είσαι δημιουργικός και χαίρομαι να βλέπω πως αξιοποιείς τα εργαλεία σου και με την φωτογραφική σου κάλυψη :SFGSFGSF:
Υ.Γ Πρόσεχε όμως γιατί αποσυντονίζεις τον Μπάμπη.![]()
Ωραια εξελιξη ειχε η γκριζα χηνα. Μου αρεσε το παντρεμα των ξυλων της βασης και το πως εκατσε μεσα το δύσκολο αυτο μπουκαλι. Πολυ ωραιο και αρμονικο συνολο, ολα στα σωστα μεγεθη. Προσπαθησε κουνωντας το να απλωσεις τα φωτακι λιγο καλυτερα σε ολο το εσωτερικο του μπουκαλιου, γιατι μου φαινεται οτι εχουν συγκεντρωθει στο κεντρο του.
Δημητρη, ωραια προσπαθεια το κουτακι, εχω κατανου να φτιαξω ενα παρομοιο, αλλα αυτο θα γινει οταν βρω ξανα κανενα καλο ξυλο, γιατι μου τελειωνοτν και εχω μεινει με παλετοξυλα.
Εντος της εβδομαδας ελπιζω να σας παρουσιασω και εγω το κουτακι που δουλευω αυτες τις μερες.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να πω και εγώ την μαλακία μου πρωινιάτικα....μήπως θα ήταν ευκολότερο να κόψεις το φις του καλωδίου τροφοδοσίας, να βάλεις ένα όχι πολύ εύκαμπτο καλώδιο ή ατσαλίνα από πίσω και να το ψαρέψεις από το στόμιο, να συνδέσεις το κομμένο καλώδιο τροφοδοσίας ώστε να το οδηγήσεις και να το περάσεις από την τρύπα (από μέσα προς τα έξω), μετά να βάλεις όλα τα led από το στόμιο και τέλος να συνδέσεις ένα φις στο καλώδιο τροφοδοσίας ?Ευχαριστώ κύριοι,να είστε καλά!Κωστή,για την κατανομή των led μέσα,έχεις δίκιο,αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα απλώσω,είναι συρμάτινη η γιρλάντα και δεν είναι καθόλου εύκολο.Βασικά ζορίστηκα αρκετά να περάσω 100 λεντάκια απο την τρύπα που άνοιξα,δε σου κρύβω πως με άγχωσε αρκετά η διαδικασία.Όταν τα έβαλα και του έδωσα ρεύμα αναστέναξα με ανακούφιση,προτίμησα να μην τα σκαλίσω άλλο.
Δημητρη μπραβο για το συρταρωτο κουτακι. Τα εργαλεια proxxon ειναι απολαυση να τα χρησιμοποιεις!
Παντως αφου ειχες κολλησει τα κομματια θα ηταν ευκολο να τρυπησεις να περασεις οδοντογλυφιδοκαβιλιες
Τις ξυλοδημιουργιες βαζε τις αν θες πλεον στο αντιστοιχο νημα.
Αρκετες φορες ειχα θεμα ομοιομορφης και ενιαιας επικαλυψης βερνικιου σε ενα αντικειμενο. Η στηριξη καποιων αντικειμενων για βαψιμο και στεγνωμα ηταν προβληματικη.
Τωρα εφτιαχνα καποια εργαλεια για μια φιλη -για εργασιες σε πηλο- και θελω να τα βερνικωσω. Εφτιαξα λοιπον μια βαση στερεωσης για να βαφονται και να στεγνωνουν καλα.
Σε δυο λεπτα ξυλαρακια εβαλα μια πινεζα στο πανω μερος και τα επιασα με μεγγενη στα δοκαρακια του παγκου. Το αντικειμενο τωρα γυρναει σα κοκορετσι![]()
Τα ξυλα εχουν στρογγυλη βαση και βυθιζονται στις τρυπες του παγκου και της μεγγενης.
Σαν τα μαυρα πλαστικα στους παγκους εργασιας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.