(Το ξαναβάζω γιατί, σε εμένα τουλάχιστον, δεν φαινόντουσαν οι φώτο. Δεν είναι δουλειά αυτή να την κάνεις από το κινητό. Μισή ώρα πάλευα, ενώ τελικά από το pc πήρε 3 λεπτά. Αν μπορεί κάποιος ας σβήσει το προηγούμενο).
Μαστορες, θελω να ειστε επικεικεις. Αν μη τι αλλο, επειδη...δεν εχω εργαστηριο, στο πατωμα μιας αποθηκης κανω ο,τι μπορω. Ασε που ειμαι και ασχετος
Λοιπον, αποφασισα να δοκιμασω να φτιαξω τις ενισχυμενες γωνιες, για τις οποιες ρωτουσα στο "μαστορες τα φωτα σας", αφου δεν ειχα αλλες.
Ο,τι που μου ειχαν μεινει ηταν μονο αυτες:
Επισης, τα μονα σιδερα για ενισχυση που ειχα ηταν αυτα:
Για αρχη ειπα να φτιαξω τη μικροτερη γωνια (τη μαυρη) με την μασιφ βεργα. Αρχικα, κοψιμο με τον τροχο stanley, να φυγει ο γαντζος, αλλα και στην αλλη πλευρα, γιατι ηταν καπως στραβοκομμενη.
Μια χαρα καθαρο κοψιμο, με ενα απλο δισκο απο το leroy.
Στη συνεχεια, αλλαγη δισκου σε πιο παχυ:
Για να κανω "αυλακια" και στις δυο πλευρες της ραβδου, ωστε να κατσει πιο καλα στα "νευρα" που εχει εσωτερικα η γωνια.
Τελικα, εκατσε αρκετα καλα η ραβδος, και στις δυο πλευρες. Οχι τελεια, αλλα αρκετα σταθερα για να καθεται η ραβδος απο μονη της στη θεση της.
Μετα, αναλαμβανει η ηλεκτροκολληση του lidl. Απλη, ταπεινη και λιγο σπαστικη, αλλα τη δουλεια την κανει. Και μαλιστα, προσφατα customized απο τον φιλο Κωστα kokar, με εξτρα ανεμιστηρακι στο πισω μερος. Κωστα, εισαι ωραιος. Δυο ηλεκτροδια στη σειρα, τουλαχιστον, τα εβγαλε περα χωρις καθολου να "κοψει":
(Ειμαι απαραδεκτος. Δεν εχω αδειασει ακομα να βαλω τη σιτα που βρηκα, πισω απο το ανεμιστηρακι. Συντομα, ελπιζω)
Η αληθεια ειναι οτι η κολληση με παιδεψε αρκετα. Ειμαι και ασχετος, ειναι και λεπτη η γωνια...εεεεε, επαιρνε και φωτια το χρωμα της :violent-smiley-030: , δεν μπορω να πω οτι εγινε και τελεια. Αλλα φαινεται να ειναι σταθερη (βαζοντας αρκετη δυναμη δεν μπορουσα να την κουνησω).
Στραβοχυμενη λιγο και ασχημη, αλλα, νομιζω, δουλευει.
Εβγαλα οσο μπορουσα τον βορακα (δεν το χω καθολου αυτο, καποιος πρεπει να μου το δειξει καποτε), ετριψα καμπόσο με βουρτσα και ετοιμο για βαψιμο. Αρχικα με ενα ασταρι σε σπρει:
Ιδιαιτερη εμφαση στα σημεια της κολλησης (ισως περασω και δευτερο χερι ασταρι εκει).
Επειδη οπωσδηποτε ταλαιπωρηθηκε η γωνια απο την θερμοκρασια, την ετριψα και αυτη, ειδικα εκει, αφου ειχε φυγει (πηρε φωτια, οπως ειπα) η μπογια της και περασα σε ολοκληρη το ασταρι.
Μετα, κρεμασμα να στεγνωσει και θα ακολουθησει βαψιμο (με την ευκαιρια, μαλλον θα την κανω ασπρη):
Εδω εγινε και λιγο...μαλ#&#*@ια: Ημουνα σιγουρος οτι υπηρχε ενα καρφι για το κρεμασμα στο ραφι, αλλα ηταν αφαντο. Ετσι, ενω την κρατουσα στο ενα γαντοφορεμενο χερι....εγινε μοντα αναγκης με το αλλο:
Κι η ιδια κολληση απο κοντα βαμμενη:
Σηκωνε λιγο γυαλοχαρτισμα ή ενα περασμα με τον τροχο λειανσης, αλλα ok, ενταξει ειναι και ετσι. Στην αποθηκη θα πανε, ετσι κι αλλιως.
Αυριο θα την βαψω και μετα, για καλο και για κακο, και για να χαρει κι ο Χιωτης, ισως βαλω και κολλα δυο συστατικων jb weld απο πανω.
Μετα εχει σειρα η αλλη, μεγαλυτερη, γωνια. Μαλλον θα γινει με τη σωληνα, ή κατι αλλο αν βρω.
Οταν με το καλο μπουν σε ραφια και φορτωθουν, θα ενημερωσω αν κρατανε ή μου ηρθαν ολα μαζι στο κεφαλι.
Σορρυ για το σεντονι.