Οι σοκοροταινιες που λες εινα 2mm παχος και δεν ξανακολλανε ούτε νε D3 γιατί είναι πολύ πάχες...Μόνο με πολύ ψιλό καρφακι κάθονται...Έχω τέτοια στην κουζίνα μου...Οι σοκοροταινιες στο έπιπλο του μπάνιου είναι από pvc, οι πιο παχιές δηλαδή και λόγω υγρασίας στο μπάνιο ξεκολλούν, πότε στο ένα ντουλάπι, πότε στο άλλο κλπ. Σ' αυτές δε μπορεί να μπει σίδερο. Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ξυλοκολλα, κόλλα στιγμής και βενζινοκολλα. Η μόνη κόλλα που κρατάει περισσότερο είναι η ξυλοκολλα, αλλά και και αυτή ξεκολλάει μετά από λίγο καιρό λόγω υγρασίας. Η κόλλα στιγμής κρατάει λίγο (λιγότερο διάστημα από την ξυλοκολλα) αλλά και αυτή φεύγει. Η δε βενζινοκολλα δεν κρατάει σχεδόν καθόλου.
Στα ντουλάπια κουζίνας με την ξυλοκολλα δεν έχω θέμα, ότι έχω κολλήσει δεν έχει φύγει ποτέ πλην του συρταριου που είναι κάτω από την εντοιχισμένη κουζίνα που λόγω θερμακρασιων δεν αντέχει. Φυσικά, πριν από κόλλα είχα δοκιμάσει σίδερο αλλά δεν κολλούσε γιατί είχε ξεραθεί εντελώς η κόλλα της σοκοροταινιας.
Για αυτό ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλος τρόπος που να αντέχει.
Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δοκιμάσει την D3 ξυλοκολλα στο μπάνιο που είναι αδιάβροχη......

Στο μπάνιο συγουρα δεν μπαίνει σίδερο ούτε για τις απλές σοκοροταινιες γιατί η κόλλα θα έχει ξεραθεί η αποσυνθεθει...οπότε οι 2 περιπτώσεις που σου αναφέρω δεν είναι για αυτό..
Βενζινοκολλα σε σοκορο δεν έχω βάλει ποτέ...σε σημεία όπου υπάρχει υγρασία δεν νομίζω ότι μπορεί να πιάσει...άσε δε που δεν έχει ελαστικότητα σε σχέση με την ξυλοκολλα...
Last edited: