Απάντηση: DIY Kουτί
Καλά το είπες lego κουτο.
Το πως θα καταλήξει στο τέλος θέλω και εγώ να το δω lol

Γειά σου Σωκ! Πρώτος πρώτος φάνηκες!!! :worshippy:
Για τις βίδες, άσε να σπάει η μαυρίλα... σκέφτηκα και κάποια ασημί πινελιά στη πρόσοψη, αλλά δεν το ρίσκαρα.
Λές να τις αλλάξω τις βίδες? Χτυπάει άσχημα?
(Άμα δεις τα κουτιά που φτιάχνει ο Μάστορας θα τα χάσεις φίλε. Μια κλάση πάνω απο του εμπορίου!)
Γειά σου Σωκ! Πρώτος πρώτος φάνηκες!!! :worshippy:
Για τις βίδες, άσε να σπάει η μαυρίλα... σκέφτηκα και κάποια ασημί πινελιά στη πρόσοψη, αλλά δεν το ρίσκαρα.
Λές να τις αλλάξω τις βίδες? Χτυπάει άσχημα?
(Άμα δεις τα κουτιά που φτιάχνει ο Μάστορας θα τα χάσεις φίλε. Μια κλάση πάνω απο του εμπορίου!)
Θα δοκιμάσω και με μαύρες! :grandpa:
Με τα κολωνάκια δεν υπάρχει πρόβλημα , τα έφερε ο μάστορας τέλεια!!!
Απλά στη κοπή και στο στρατζάρισμα προφανώς δε έχουν έρθει όλα ίσα και ορθογώνια.
Όπως κάθονται στο ρακ δε φαίνεται τίποτα βέβαια, γι αυτό και δε σκάω.
Με τα πλαινά του μικρού τι λες για καθρέφτη? :music-smiley-005:
Να 'μαι κι εγώ!
Τα κουτιά φαίνονται πολύ ωραία!!!
Μάλλον καλύτερα θα ταιριάζει το μαύρο χρώμα στις βίδες,όπως σου είπε και ο Σωκράτης.
Άντε τώρα να δούμε τι θα τους βάλεις μέσα.....
Πάντως ότι και να βάλεις,καλορίζικα!!! :music-smiley-005:
Μια χαρά θα είναι...
Το καλό με τα κολονάκια ξέρεις πιο είναι;
Πως με ροδέλες ή με οποιονδήποτε αποστάτη (και λίγο πιο μακριές βίδες),μπορείς να κανονίσεις ακριβώς πόσο αέρα να αφήσεις από το καπάκι.
Δηλαδή αν θέλεις αφήνεις κενό όπως τώρα,αν δεν θέλεις το φέρνεις και πιο έξω.Και φυσικά βάζεις ότι υλικό θέλεις,αλουμίνιο,ξύλο,ψύκτρες,καθρέφτη,κλπ..
Πολύ βολικό.
Νίκο στα τρυπήματα ήσουν από πάνω ή απλά στα ετοίμασε ο άνθρωπος και πήγες και τα πήρες...έχω μια περιέργεια για την τετραγωνισμένη οπή του usb.
Σημ.= είσαι έτοιμος να έρθω αύριο να το πάρω;
συμφωνώ και εγώ για τις μαύρες βίδες, κατά τα άλλα άψογα και πολύ όμορφα,
κλασσικό και λιτό σχέδιο που λέει δε μας νοιάζουν τα φρου φρου και αρώματα αλλά το περιεχόμενο :ernaehrung004:
(Τέτοιο UFO που είμαι,τα διαστημικά που πάνε γάντι..(αμα θέλαμε διαστημικό κουτί το δίναμε στον Σωκ :award+++ Α! επίσης να πω ότι ο Μάστορης επιβεβαίωσε τον panman (άλλωστε αυτός μου σύτησε το Μάστορα). Τα κουτιά είναι καλύτερο να είναι απο σίδερο και όχι αλουμίνιο. Για καλύτερη απομόνωσια απο παρεμβολές δε,,, επινικέλωση! (Σωκ, βουρ μαναμ... είσαι στο στοιχείο σου!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.