AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,718
Re: Αυθεντία του ήχου σε όλο της το μεγαλείο....
Ναι στον χωρο που εργαζομαι το εχω ανοικτο με η χωρις μουσικη.Αν διαβασεις πως επιδρα θα δεις οτι κυριως επιδρα στον ανθρωπο και οχι στα μηχανηματα και αυτο οχι μονον ακουστικα αλλα και σε θεματα διαθεσης,υγειας κλπ.
Ναι,υπαρχουν και φορητα που μπορεις να εχεις στο αυτοκινητο η οπου αλλου θελεις,νοουμενου βεβαια οτι νιωθεις οτι σε βοηθα.Υπαρχουν σε διαφορετικα μεγεθη αναλογα με τον χωρο στον οποιο καλουνται να λειτουργησουν.
Και τελος,ναι,υπαρχει και ζωη και χωρις αυτα.:a0210:
Audiolytic είσαι ο πρώτος που λέει ότι το βάζει και αλλού στο γραφείο (να φανταστώ χωρίς μουσική?)
sokmav, σε παρακαλώ απλά επιβεβαίωσε ότι είναι το ίδιο και όχι κάτι άλλο εκεί στη γιόγκα, μη μπλέξουμε τα μαραφέτια
Ε λοιπών όποιος το έχει και του αρέσει για τον καφέ του στο σαλόνι, στο μπαλκόνι, στο αμάξι, στην καφετέρια,
Στην πλατεία ρε παιδί μου, στον κήπο, να βοηθήσουμε και για κατασκευή φορητού να το έχουμε πάντα πάνω μας
Δε θα τον σταματήσουμε κανέναν να το βάλει όπου θέλει
Την άποψή μας γράφουμε και τίποτα άλλο
Ότι εφόσον σας αρέσει , να το χρησιμοποιείτε παντού
Μη θεωρείτε τη χρήση του εξειδικευμένη στα ηχο-συστήματα
Και δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ είμαστε στην DIY για ηχο και όχι για καφέ.
Από εκεί και πέρα ευτυχώς υπάρχει ζωή και χωρίς αυτό.
Ναι στον χωρο που εργαζομαι το εχω ανοικτο με η χωρις μουσικη.Αν διαβασεις πως επιδρα θα δεις οτι κυριως επιδρα στον ανθρωπο και οχι στα μηχανηματα και αυτο οχι μονον ακουστικα αλλα και σε θεματα διαθεσης,υγειας κλπ.
Ναι,υπαρχουν και φορητα που μπορεις να εχεις στο αυτοκινητο η οπου αλλου θελεις,νοουμενου βεβαια οτι νιωθεις οτι σε βοηθα.Υπαρχουν σε διαφορετικα μεγεθη αναλογα με τον χωρο στον οποιο καλουνται να λειτουργησουν.
Και τελος,ναι,υπαρχει και ζωη και χωρις αυτα.:a0210: