DIYer’s corner - Οfftopic DIY projects and chat

δηλαδη ρε ξεφτιλες εμενα δε θα μου φτιαξετε?? και εχετε ακρη για τορνευτα και σπανια πραματα και δε μου λετε που να βρω λαμαρινες για το δικο μου tda-κινεζο??ρε σεις να σας καει το βιντεο ρε!! :date:

Αυτά αλλού. Όπως ξέρεις καλά για ανεξήγητους λόγους το θυσιασμένο πάντα παίζει καλύτερα. Ρε γαμ@το μόνο εδώ το βρίσκω.
http://www.amazon.com/JVC-RC-EZ31-Portable-Boombox-Cassette/dp/B000FD2AG4

Αυτά τα ξέρεις καλύτερα...
εχεις εμπειρία από τον καθηγητή, ε???
σου πηρε το καλό το dac?:Banane0:

Να πως παίζουν καλύτερα. Τι κοντά σε γωνίες και μ@λ@κίες
kef-muon-loudspeakers.gif

Ηχεία πλάσματος

ρε σεις με συγκηνειτε ρε...τα κοματια που χρειαζομαι ειναι τα εξης:
48x10cm 1cm παχος 1τεμαχιο
40x39cm 0.3cm παχος 2 τεμαχια
14x8cm 0.3cm παχος 2 τεμαχια
36x8cm 0.3cm παχος 1 τεμαχιο

Βρηκα ενα μηχανουργειο απο Αθηνα και περιμενω να μου πουνε.Λογικα αυριο θα ξερω..αν δε κατσει η φαση θα σας πω...:worshippy::adore::elefant::marchmellow::sheep:

Έλα κι εσύ στο project. Θέλουμε υποπλαίσιο και πατάκια από ανθρακονήματα!
(Α θέλω και δίσκους για τ' αμάξι)

Α να σε φτιαξω και λιγακι..την Κυριακη θα πεσει πειραματισμος να ντυσω καποια πλαστικα της μηχανης με carbon, οποτε με την ευκαιρια θα ξεκινησω κ τα πατακια σου..αν ολα πανε οκ την επομενη τριτη-τεταρτη θα στα στειλω.

ρε σεις με συγκηνειτε ρε...τα κοματια που χρειαζομαι ειναι τα εξης:
48x10cm 1cm παχος 1τεμαχιο
40x39cm 0.3cm παχος 2 τεμαχια
14x8cm 0.3cm παχος 2 τεμαχια
36x8cm 0.3cm παχος 1 τεμαχιο

Βρηκα ενα μηχανουργειο απο Αθηνα και περιμενω να μου πουνε.Λογικα αυριο θα ξερω..αν δε κατσει η φαση θα σας πω...:worshippy::adore::elefant::marchmellow::sheep:

Σηφη για το κουτί καλύτερα ειναι να φτιάξεις ενα Π
για το πάτο και τα πλαϊνά
καπάκι πανω να βιδώνει στα ''χιλακια'' του Π και δύο κομμάτια μπρος - πίσω να βιδώνουν και αυτά στα ''χιλακια'' του Π
το Π από λαμαρίνα 1mm
καπάκι θα εβαζα σκούρο πλεξιγκας
αλουμινένια προσοψη 1cm

τι τα θελεις τα 3mm?
φρούριο θα φτιάξεις?

Αρχηγε τα πλαινα θα ναι ψυκτρες, μηκους 25cm... Αμα ειναι αλουμινιο δε θελει 3mm? Kαλα και λαμαρινα δε με χαλαει... Η φατσα να ναι χοντρο αλουμινιο..

Ασε φιλε
εχουμε μπλεξει με τον Μπακ και τις ψυκτρες

εφτασα σε απίστευτα μερη για να βρω το εργοστάσιο που φτιάχνει τα καλουπια που βλέπεις στο εμπόριο
μου ζητησαν μινιμουν 150κιλα για παραγωγή
με περίπου αν θυμαμαι καλά 5ε/κιλό +ΦΠΑ

ακαδημαϊκά

Ετσι φιλαράκι που μου τα λες πας για ετοιμο με τα ιδια λεφτά
http://www.audiophonics.fr/hifi-2000-boitier-dissipateur-300mm-facade-10mm-silver-p-1150.html

Last edited:
Φιλε τις εχω τις ψυκτρες απο εναν αλλο σπαγκελματικο ενυσχητη.. Γιαυτο θελω μονο τα κοματια που σου πα.. Αλλα θα το θελα απο χοντρουτσικο μεταλο γιατι θα μπουνε μεσα 2 τοροεοδης 500va και θα ναι βαρυ, κ θελω να ναι στιβαρο!

ναι με γωνιες..εχω ηδη καποιες μεταλικες οι οποιες ειναι πολυ στιβαρες. απο προχειρες δοκιμες που εκανα θα ναι μια χαρα πραγματι..το πανω και το κατω καπακι θα βιδωθει και στης ψυκτρες μιας και ειναι πολυ χοντρες κ αυτες..Δε νομιζω να χει καποιο προβλημα, αρκει να μη ειναι πολυ λεπτο το μεταλο και κανει κοιλια, και τοτε θα θελει στηρηγματα μεσα στην μεση απο κατω, με εξτρα ποδαρακια..

Καλό είναι τα "ότι είναι" ισχύος να βιδώνουν πάνω στην ίδια την ψύκτρα κι όχι σε μια λαμαρίνα που ακουμπάει σ' αυτήν. Θα έχεις μείωση ικανότητας απαγωγής απ' την μεταξύ τους επαφή.

Καλό είναι τα "ότι είναι" ισχύος να βιδώνουν πάνω στην ίδια την ψύκτρα κι όχι σε μια λαμαρίνα που ακουμπάει σ' αυτήν. Θα έχεις μείωση ικανότητας απαγωγής απ' την μεταξύ τους επαφή.

Mανα μου ενοειται! τα πλαινα του κουτιου θα ναι οι ψυκτρες!θα ξεχουν αριστερα δεξια!απο πανω κ απο κατω θα βιδωθουν τα καπακια...
Δε ειν κακη ιδεα το καροτσακι!! χα χα..

τζιτζι..με πηραν τηλεφωνο και με ενα 60αρι καθαρησα...μια χαρα...αλουμινιο κομενο τζετ, με λειες ακμες και τις απαραιτητες τρυπουλες!..δευτερα θα ταστειλουνε! Παιδια ευχαριστω για την προθημια παντως ε! αντε να ρθουν να αρχισω..
Αυριο παραλαμβανω επιτελους κ τα ξυλα για τα jairo!! Τρομερο σαββατοκυριακο προβλεπω!! χι χι χι..

αντε καλές δουλειες

δυστηχως δεν καταφερα να βρω κατι αξιολογο σε αυτοκινούμενο παρα ενα μ@λ@κ@ με υπόστεγο

Attachments

• car-tuning-37.jpg
    car-tuning-37.jpg
    28.8 KB · Views: 14