Download δεδομενων vs vdsl

Απεριόριστα δεδομένα, αλλά μήπως έχει όριο ταχύτητας όπως σε πολλά συμβόλαια;

Το θέμα είναι αν σου δίνει με 5 ευρώ παραπάνω και μια εξτρα σιμ για το εξοχικό πχ.
Εγώ έτσι το έχω και έχω σωθεί.
Δεν μπορείς να έχεις χοτ σποτ το κινητό όλη μέρα.
Ενώ με την έξτρα σιμ και ένα 5g ρούτερ,έχει ίντερνετ όλη η οικογένεια και βλέπεις και cosmote TV είτε από android TV είτε από Chromecast.
Είναι χωρίς δεσμεύση συμβολαίου, αν θέλεις για εξοχικό αγοράζεις sim και βάζεις το πακέτο για όσο χρόνο θέλεις.

Δεν έχει κόφτη, έχω φτάσει τα 500gb μέχρι στιγμής και συνεχίζει με φουλ ταχύτητα, ούτε αναφέρει κάπου για κόφτη

Για την φουλ ταχύτητα είσαι τυχερός (διάβασε νωρίτερα για τις εμπειρίες μου στις διακοπές).

Για την φουλ ταχύτητα είσαι τυχερός (διάβασε νωρίτερα για τις εμπειρίες μου στις διακοπές).
Ανάλογα την περιοχή, στην Πάτρα η cosmote είναι πολύ μπροστά, τουλάχιστον από τη Vodafone που είχα δοκιμάσει. Και σε ταχύτητες και σε κάλυψη δικτύου.

Ναι και γω παλιός είμαι και ισχύει αυτό που λέει ο king2009.
Τώρα με ποια δικαιολογία μπορούν να μας κόψουν την έξτρα σιμ ή να την πάνε 25 ευρώ???
Ε όλο και κάτι θα σκεφτεί το αρρωστημένο μυαλό τους
Θα δούμε όταν λήξει το συμβόλαιο. Μακάρι να μας αφήσουν αλλά δεν δίνω πολλές ελπίδες.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sad
Reactions: mdvq
Το θέμα είναι αν σου δίνει με 5 ευρώ παραπάνω και μια εξτρα σιμ για το εξοχικό πχ.
Εγώ έτσι το έχω και έχω σωθεί.
Δεν μπορείς να έχεις χοτ σποτ το κινητό όλη μέρα.
Ενώ με την έξτρα σιμ και ένα 5g ρούτερ,έχει ίντερνετ όλη η οικογένεια και βλέπεις και cosmote TV είτε από android TV είτε από Chromecast.

Το cosmote neo δεν δίνει extra Sim. Μόνο το gigamax unlimited.

Δεν έχει όριο. Είμαι στα 5TΒ αυτή τη στιγμή για αυτό το μήνα και πάει φουλ. Έχω καταναλώσει μέχρι 25tb πέρσι σε 1 μήνα και δεν μπήκε κόφτης. Ήταν στα 100tb ο κόφτης μέχρι πέρσι αλλά τον αφαίρεσαν και αυτόν είναι πραγματικά απεριόριστα χωρίς μείωση ταχύτητας ποτέ.

• Like
Σήμερα επέστρεψα στον " πολιτισμό " των δεδομένων.
Το 5g με μόλις τρεις γραμμές σήματος μέσα στο σπίτι ,ρίχνει στ' αυτιά στην ενσύρματη 200αρα γραμμή μου.
Οπότε όποιος είναι επαρχία ,ας μην εμπιστεύεται της αστείες ταχύτητες που ανακοινώνουν του δήθεν 5g.

Attachments

• Screenshot_2024-08-23-21-36-40-618_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg
    Screenshot_2024-08-23-21-36-40-618_org.zwanoo.android.speedtest~2.jpg
    117.1 KB · Views: 39
Σήμερα επέστρεψα στον " πολιτισμό " των δεδομένων.
Το 5g με μόλις τρεις γραμμές σήματος μέσα στο σπίτι ,ρίχνει στ' αυτιά στην ενσύρματη 200αρα γραμμή μου.
Οπότε όποιος είναι επαρχία ,ας μην εμπιστεύεται της αστείες ταχύτητες που ανακοινώνουν του δήθεν 5g.
Πένα είσαι μπράβο. Κόβεις σταθερή χτυπάς μια what's up και παίζεις με giga week με 26 ευρώ το μήνα για απεριόριστα. Win win κατάσταση για μας.

Δυστυχως η σταθερή έχει και cosmote TV, οπότε δεν με παίρνει.
Είναι η συντροφιά μου!
Άσε που το τηλέφωνο έχει και συναισθηματική αξία για την γυναίκα μου, μιας και το νούμερο το έχει από παιδί.

Δυστυχως η σταθερή έχει και cosmote TV, οπότε δεν με παίρνει.
Είναι η συντροφιά μου!
Άσε που το τηλέφωνο έχει και συναισθηματική αξία για την γυναίκα μου, μιας και το νούμερο το έχει από παιδί.
Και εγώ έχω cosmote tv φίλε μου cinema pack δίνω 13 το μήνα και δεν έχω σταθερή 1.5 χρόνο. Έχω ηρεμήσει από το κακό upload 20 φορές κοντά πάνω και το download 6 φορές πάνω από 50 στα 300. Το ανέφερα γιατί όλοι έχουμε κινητό οπότε η σταθερή δεν χρειάζεται τοσο εδώ και αρκετά χρόνια. Αν την πείσεις κάνε την κίνηση να βρεις φως το αληθινό στις ταχύτητες.

• Like
Νεώτερα από το 5g στην εξωτική... Λούτσα 😄 (με πιάνουν τα διαόλια μου όταν την λένε Αρτέμιδα...λες και θα αλλάξει ο τόπος αν αλλάξεις το όνομα του).
Η cosmote ψιλοσουρνεται (36 Mbps) η vodafon (συγκριτικά) πετάει (165 Mbps).
Οπότε μόνο με δοκιμές, μπορείς να έχεις ασφαλή συμπεράσματα.
Πιασ'τ'αυγο και ξυριστο 😁

Θα δούμε όταν λήξει το συμβόλαιο. Μακάρι να μας αφήσουν αλλά δεν δίνω πολλές ελπίδες.
Να μην έχεις καμμία ελπίδα φίλε μου.
Πήγα σήμερα από Γερμανό και μου επιβεβαίωσαν ότι τον Γενάρη που λήγει το συμβόλαιο μου η έξτρα σιμ θα χρεώνεται με 25 ευρώ το μήνα.
5 ΦΟΡΕΣ πάνω οι ξευτιλες....5 ΦΟΡΕΣ.🤬
Τώρα τι κάνουμε??
300 ευρώ το χρόνο για ίντερνετ, στο εξοχικο????
Με την καμμία.

Να μην έχεις καμμία ελπίδα φίλε μου.
Πήγα σήμερα από Γερμανό και μου επιβεβαίωσαν ότι τον Γενάρη που λήγει το συμβόλαιο μου η έξτρα σιμ θα χρεώνεται με 25 ευρώ το μήνα.
5 ΦΟΡΕΣ πάνω οι ξευτιλες....5 ΦΟΡΕΣ.🤬
Τώρα τι κάνουμε??
300 ευρώ το χρόνο για ίντερνετ, στο εξοχικο????
Με την καμμία.
Κριμα τραγικοι για ακομα μια φορα εκει στην cosmote. Ξεφτιλες οντως. Μετα θα παιξουμε με giga week whats up 26 το μηνα μιας και θα κοπει και το gigamax συμβολαιο οποτε θα εχω μονο την καρτα whats up η με frog με 12 το μηνα για αυτο θελει να παμε σε καταστημα ομως 2 ειναι ενα αθηνα ενα θεσσαλονικη. Μετα cosmote neo αλλα παει στα 31. Γενικα θα μας ξεσκισουν οι καραγκιοζιδες ωστε να εχουν για ακομα μια φορα υπερκερδη με το να μας αρμεγουν.

Κριμα τραγικοι για ακομα μια φορα εκει στην cosmote. Ξεφτιλες οντως. Μετα θα παιξουμε με giga week whats up 26 το μηνα μιας και θα κοπει και το gigamax συμβολαιο οποτε θα εχω μονο την καρτα whats up η με frog με 12 το μηνα για αυτο θελει να παμε σε καταστημα ομως 2 ειναι ενα αθηνα ενα θεσσαλονικη. Μετα cosmote neo αλλα παει στα 31. Γενικα θα μας ξεσκισουν οι καραγκιοζιδες ωστε να εχουν για ακομα μια φορα υπερκερδη με το να μας αρμεγουν.
Το λιγότερο είναι να πεταχτώ μέχρι την Σταδίου με το μηχανάκι για την frog.
Aλλα θα δίνουν αυτό το ετήσιο που είχαν ή θα το 5πλασιασουν και αυτό....γιατί έτσι γουστάρουν??
Μέχρι και starlink σκέφτομαι και θα δίνω ένα 40αρι το μήνα,οπότε το χρειάζομαι.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Και το θέλω οποσδήποτε το ίντερνετ στο χωριό,για να βλέπω τηλεόραση .
Δεν γίνεται να κάνω hotspot το κινητό.
Βέβαια αν δω ότι δεν βγαίνω, θα το κάνω και όπου μας βγάλει.

Δυστυχώς στο Λασίθι αν δεν έχεις cosmote, τον ήπιες 👹

Το λιγότερο είναι να πεταχτώ μέχρι την Σταδίου με το μηχανάκι για την frog.
Aλλα θα δίνουν αυτό το ετήσιο που είχαν ή θα το 5πλασιασουν και αυτό....γιατί έτσι γουστάρουν??
Μέχρι και starlink σκέφτομαι και θα δίνω ένα 40αρι το μήνα,οπότε το χρειάζομαι.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Και το θέλω οποσδήποτε το ίντερνετ στο χωριό,για να βλέπω τηλεόραση .
Δεν γίνεται να κάνω hotspot το κινητό.
Βέβαια αν δω ότι δεν βγαίνω, θα το κάνω και όπου μας βγάλει.

Δυστυχώς στο Λασίθι αν δεν έχεις cosmote, τον ήπιες 👹
Υπαρχει απλα απο 10 ευρω το πηγαν στα 12 απο 120 στα 144. Συμφερει φουλ εννοειται. Και εμεις εδω εχουμε αθλια ταχυτητα μονο με 5G κανουμε δουλεια αλλα η αθλια cosmote μας το καταστρεφει και αυτο. Οτι καλο πανε να βγαλουν το καταστρεφουν στα γρηγορα. Τραγικοι τους ξερουμε ολα τα χρονια αισχροκερδεια μια ζωη και που? Στην πιο φτωχη χωρα της Ευρωπης που παμε να περασουμε και τη Βουλγαρια που ειναι πρωτη ακομα με δευτερους εμας.

Υπαρχει απλα απο 10 ευρω το πηγαν στα 12 απο 120 στα 144. Συμφερει φουλ εννοειται. Και εμεις εδω εχουμε αθλια ταχυτητα μονο με 5G κανουμε δουλεια αλλα η αθλια cosmote μας το καταστρεφει και αυτο. Οτι καλο πανε να βγαλουν το καταστρεφουν στα γρηγορα. Τραγικοι τους ξερουμε ολα τα χρονια αισχροκερδεια μια ζωη και που? Στην πιο φτωχη χωρα της Ευρωπης που παμε να περασουμε και τη Βουλγαρια που ειναι πρωτη ακομα με δευτερους εμας.
Τουλάχιστον έχεις ,έστω και αργό , σταθερό ίντερνετ.
Στο χωριό που πάω εγώ ,δεν έχει καν γραμμή για ίντερνετ.
Είχαν σκάψει όλους τους δρόμους και περνούσε καλώδιο της cyta, αλλά τα παράτησαν και μείνανε μόνο τα κακομπαλωμενα αυλάκια στους δρόμους.
Θα πάω σήμερα από τα κεντρικά της κοσμοτε που είναι μια καλή κοπέλα,μπας και μου δώσει καμμία βιοσιμη λύση.

Όλες αυτές οι αλλαγές στην Cosmote γίνονται επειδή γινόταν από κάποιους κατάχρηση του δικτύου 5G με αποτέλεσμα να "υποφέρουν" όλοι οι πελάτες.

Το δίκτυο 5G δεν είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί αντί για σταθερή γραμμή internet. Δεν έχει την απαιτούμενη χωρητικότητα.

Και με κόστος 5€ ανά SIM προφανώς δεν βγαίνουν τα κουκιά για να αναβαθμιστεί (αν είναι καν τεχνικά εφικτό να αναβαθμιστεί τόσο).