που τον θυμήθηκες βρε τον παππού;Αυτό το αστεράτοι μου άρεσε.Τι λες όρε .
Και φυσικά τον δοκίμασα σε διάφορές αναλύσεις . Μάλιστα για να καταλάβετε πόσο χάλια έπαιζε σε SD έκανα test με τον illusion (παλιός ισπανικός καλός δέκτης ) σε σύνδεση s-vhs και έπαιζε καλύτερα όσο και παράξενο κι αν σας φαίνεται όχι σε ευκρίνεια αλλά σε μαύρο. Αλλα και στην Samsung F86 ο 800ρης με σύνδεση HDMI και ο illusion με scart RGB . ο800αρης και πάλι υστερούσε σε ευκρίνεια και κίνηση κάτι που ξέχασα ν αναφέρω παραπάνω . Σε 1080i παίζει καλά αλλά μόνο αν δεν έχεις δει άλλους . Μόνος του παίζει μια χαρά .
Πες μου τι ακριβώς θέλεις....μια χαρα συνεργάζεται γιατί έχω το ίδιο μοτερ!!!Σημερα πηρα στα χερια μου τον hd800 , και στο δικο μου συστημα ολα καλα (diseqc διακοπτης με 2 πιατα και 3 lnb).
Λιγα κολληματα, αλλα εβαλα και ενα ανεμιστηρακι και εκτοτε κανενα προβλημα (μονο σε δυσκολες καταστασεις κολησε).
Το θεμα τωρα ειναι αν μπορει ο δεκτης να συνεργαστει με αυτο το μοτερ του φιλου μου... και πως ?
http://www.moteck.com/product.asp?idproduct=52
View attachment 26077
FEATURE:
Special Design for Receiver with DiSEqC 1.2
Only One Coaxial Cable Control
Go To X Function
High Efficiency
Compact Structure
Ultra Low Noise
Adjustable Hardware Limits
Easy Installation with LED Indicator
Manual EAST / WEST button
For Dish up to 1.2M
Πηγαίνεις στο μενου στο tuner και πηγαίνει στο expert....εκεί δηλώνεις για κάθε δορυφόρο ξεχωριστά LNB1 ,disecq1.2 usals no και για κάθε δορυφόρο δηλώνεις και μια θέση....(σημειώνεις αυτη τη θέση για κάθε δορυφόρο)Πως το δηλωνεις στον Dreambox ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.