Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

τελικα με ελληνικους υποτιτλους μπορουμε να κανουμε κατι??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Αυτό το αστεράτοι μου άρεσε. :flipout:Τι λες όρε . :flipout:Και φυσικά τον δοκίμασα σε διάφορές αναλύσεις . Μάλιστα για να καταλάβετε πόσο χάλια έπαιζε σε SD έκανα test με τον illusion (παλιός ισπανικός καλός δέκτης ) σε σύνδεση s-vhs και έπαιζε καλύτερα όσο και παράξενο κι αν σας φαίνεται όχι σε ευκρίνεια αλλά σε μαύρο. Αλλα και στην Samsung F86 ο 800ρης με σύνδεση HDMI και ο illusion με scart RGB . ο800αρης και πάλι υστερούσε σε ευκρίνεια και κίνηση κάτι που ξέχασα ν αναφέρω παραπάνω . Σε 1080i παίζει καλά αλλά μόνο αν δεν έχεις δει άλλους . Μόνος του παίζει μια χαρά .
που τον θυμήθηκες βρε τον παππού;
εγώ έκανα σύγκριση τον dm800 με τον HUMAX icore , αποτελέσματα δεν θα αναφέρω για να μην σας στενοχωρήσω.

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Τελικά κατέβασε κανείς το ITV HD με το δέκτη? Προσπάθησα απόψε αλλά δεν βρίσκει τίποτα στην συχνότητα...

Γενικά, όσοι έχετε αντιρρήσεις για την ποιότητα τις εικόνας του και δεν είναι ο πρώτος σας δέκτης, τολμήστε μια σύγκριση με τον sd δέκτη σας..
DVI - 1080i ο ένας, scart και RGB ο άλλος και πείτε μας τα αποτελέσματα.

Παιδιά συνέδεσα τον 800άρη μου με ένα hdmi switch και απο εκεί με καλώδιο hdmi σε dvi στην tv.Στις ρυθμίσεις του dm επέλεξα dvi pc γιατί μόνο εκεί δεν έχω πρόβλημα με εικόνα(είναι και λίγο παλιά η tv).Παρόλα αυτά δεν έχω ήχο. Μήπως κάνω κάτι λάθος;Μήπως φταίει το switch;

Προφανώς η επιλογή DVI PC πρέπει να μην δίνει ήχο (έτσι πιστευώ τουλάχιστον). Βάλτο στην επιλογή DVI, θα πάρεις και ήχο και εικόνα.

Αν το κάνω αυτό τα βλέπω όλα ροζ!!!Η μόνη λύση που βρήκα είναι να βάλω digital audio καλώδιο στον ενισχυτή.Δυστυχώς δεν βρήκα άλλο τρόπο.

Tα βλέπεις μήπως ροζ και στο βάθος της εικόνας διακρίνεται το σήμα του Dreambox? Εάν ναι, σημαίνει ότι κάτι γίνεται και δεν μπορεί να κλειδώσει σωστά το σήμα με το καλώδιο. Μου φαίνεται περίεργο πάντως αυτό που λες, δηλ. να έχει εικόνα δίνοντας έξοδο DVI PC και όχι με DVI... :chinscratch:

Η τηλεόραση είναι μια samsung του 2004 42''.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτο.Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το dm με component μήπως και λύσω έτσι το πρόβλημα;

Δεν νομίζω να μπορείς να το συνδέσεις με component. Αλλά και να μπορείς με κάποιο τρόπο, άντε τέτοια ώρα να βρεις και τον αντίστοιχο αντάπτορα να σου μετατρέψει την DVI σε Component.
Για βγάλε το HDMI switch μήπως δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Το δοκίμασες αυτό καθόλου?

Τα δοκίμασα όλα.Μέχρι και αλλαγή καλωδίου.Μόνο Ultrex δεν δοκίμασα. Μήπως γνωρίζουμε ποιές πρέπει να είναι οι επιλογές στο AC3;Επίσης είδα ότι αναφαίρεται ότι 800άρης δεν υποστηρίζει diseq 1.0. Εγώ κατεβάζω με 1.0 Astra 28.5 και hotbird. Λες να φταίει αυτό;

Σε αυτό τώρα δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί κι εγώ δεν τα ξέρω καλά αυτά... Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το ότι δεν παίρνεις εικόνα και ήχο μέσω DVI.

Η DVI της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει ήχο. Συνεπώς δεν έχεις τύχη.
Σωστά χρησιμοποιείς την επιλογή PC.

Ο Dream (σαν φθηνός δέκτης που είναι) δεν υποστηρίζει component.
Απο το scart μπορείς να πάρεις μόνο composite, s-video και RGB.

Δες στο manual. Σελ 62-64

Έχεις δίκιο(δυστυχώς).:grinning-smiley-043Ούτε στο ps3 μου έβγαζε ήχο. Όποτε μόνο με digital θα ακούω ήχο απο ενισχυτή.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει άμεσα διαθέσιμος ο 800 οπουδήποτε μέσα στην Ελλάδα;
Επίσης μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω tuner για τον 600 το οποίο μου χάλασε;

Σημερα πηρα στα χερια μου τον hd800 , και στο δικο μου συστημα ολα καλα (diseqc διακοπτης με 2 πιατα και 3 lnb).
Λιγα κολληματα, αλλα εβαλα και ενα ανεμιστηρακι και εκτοτε κανενα προβλημα (μονο σε δυσκολες καταστασεις κολησε).

Το θεμα τωρα ειναι αν μπορει ο δεκτης να συνεργαστει με αυτο το μοτερ του φιλου μου... και πως ?
http://www.moteck.com/product.asp?idproduct=52

View attachment 26077

FEATURE:
Special Design for Receiver with DiSEqC 1.2
Only One Coaxial Cable Control
Go To X Function
High Efficiency
Compact Structure
Ultra Low Noise
Adjustable Hardware Limits
Easy Installation with LED Indicator
Manual EAST / WEST button
For Dish up to 1.2M

Σημερα πηρα στα χερια μου τον hd800 , και στο δικο μου συστημα ολα καλα (diseqc διακοπτης με 2 πιατα και 3 lnb).
Λιγα κολληματα, αλλα εβαλα και ενα ανεμιστηρακι και εκτοτε κανενα προβλημα (μονο σε δυσκολες καταστασεις κολησε).

Το θεμα τωρα ειναι αν μπορει ο δεκτης να συνεργαστει με αυτο το μοτερ του φιλου μου... και πως ?
http://www.moteck.com/product.asp?idproduct=52

View attachment 26077

FEATURE:
Special Design for Receiver with DiSEqC 1.2
Only One Coaxial Cable Control
Go To X Function
High Efficiency
Compact Structure
Ultra Low Noise
Adjustable Hardware Limits
Easy Installation with LED Indicator
Manual EAST / WEST button
For Dish up to 1.2M
Πες μου τι ακριβώς θέλεις....μια χαρα συνεργάζεται γιατί έχω το ίδιο μοτερ!!!

palikaria ego exo esoterko skliro me exoteriko anemistiraki!exo problima stis egrafes!!merikes pou tis bazo na tis do xekinane kanonika alla meta kolane k den dixnoun eikona!xerei kanei giati?milao gia timer egrafes!
episis xerei kaneis kana programa metropis ton ts arxion oste na ta kanoume avi sto pc??
giati videoredo pou tokana add den to pire!!

Πως το δηλωνεις στον Dreambox ?
Πηγαίνεις στο μενου στο tuner και πηγαίνει στο expert....εκεί δηλώνεις για κάθε δορυφόρο ξεχωριστά LNB1 ,disecq1.2 usals no και για κάθε δορυφόρο δηλώνεις και μια θέση....(σημειώνεις αυτη τη θέση για κάθε δορυφόρο)

Μετά πηγαίνεις στο ποσιτιονερ σετ απ και βρίσκεις τον κάθε δορυφόρο και τον αποθηκεύεις στην ίδια θέση που είχες δηλώσει πριν