φιλε μοθ πανο εγω τα περασα και δεν δουλευαν τα HD καναλια.γιατι?οταν δεν βαζω ετοιμα σεττινγκς τα βρισκει κανονικα ......Εντάξει, τα πέρασα και δουλεύουν κανονικά :2thumb22sup:
1)ο δεκτης εκτως ρευματος και εχουμε κρατημενο το shutdown α;πο την προσοψη τουΕπειδη σημερα εχω στα χερια μου τον Dm800 του φιλου μου , και περιμενει να τον σεταρω :bigcry: ... υπαρχει κανενας οδηγος ?
Αφου τον συνδεσω στο δικτυο του σπιτιου μου , ποια προγραμματα χρειαζομαι ακριβως και πως τα περναω στον 800?
Βοηθειστε γιατι χανομαστε !!!
voithia edo file vorie??ti enoeis oxi apo ton 800?
ego ton 800 exo!!
k ti enoeis na oriso ena 4o lnb pou tha antistixei stin exodo simatos?
ego thelo sto prasino koumpi pou patame na mou dixnei olous tous doriforous!!
Το crash μαλλον σου συνέβη μία μόνο φορά...γι αυτό το είδες πράσινο! Εμφανίζεται το ίδιο κειμενο σε ...όλα τα χρώματα της ίριδας εκ περιτροπής, έχω δει και μπλέ και κίτρινο και κόκκινο! Το καλό ειναι ότι σε μενα εμφανίστηκε για την ίδια ενέργεια πάντα (συγκεκριμένα όταν σε καναλι dvb-s2 που δεν δίνει σήμα και ενω ειμαι σ αυτό πάω να ανοίξω την χειροκίνητη ανίχνευση...= crash! Για να το πετυχω πρεπει να πάω απο άλλο κανάλι!)
Να τα περάσεις με το openDBedit. Και σε μένα δούλεψαν τα HD.
Απο τις ρυθμίσεις (options) θα επιλέξεις settings version 3.
Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, με το ίδιο πρόγραμμα, διέγραψε όλα τα HD κανάλια και κάνε manual scan.
Επιτέλους φώς! :award:Κάνοντας καταρχήν μία αναβάθμιση στο software (39 στοιχεία μου έκανε update) και μετά manual scan χρησιμοποιόντας αυτά τα στοιχεία, κατέβηκαν 16 ESP HD (δηλ σε διάφορες γλώσες, greek βέβαια πουθενά...).Το eurosporty χειροκινητα ......
Hotbird 7A (13.0E) - 11278.36 V - Txp: 4 - Beam: Europe DVB-S2 (8PSK) - 27500 2/3 - NID:318 - TID:400
Χθες βράδυ τον συνέδεσα με τον προβολέα μου (8720) και δυστυχώς παρατήρησα πως :
Η ευκρίνεια στα SD κανάλια ήταν αρκετά κατώτερη από κάθε άλλο δέκτη που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν . ακόμα κι απ τον ταπεινό digimax παρόλο που υποτίθεται κάνει upscaling (λέμε τώρα). Σε σήμα HD και απ ότι θυμάμαι είναι επίσης αρκετά κατώτερος απ τον κατερίνε . Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε απ το πέπλο που δεν φεύγει με τίποτα . Κατέβασα τόσο την φωτεινότητα που έχασα κάθε λεπτομέρεια και το πέπλο ήταν και πάλι ορατό . Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που θα στρώση με αναβάθμιση η θα το λουστούμε μέχρι τον επόμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.