Dreambox 800 HD

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Εγω με cooling pad και ειμαι μια χαρα 3ανεμιστηρακια μικρα αλλα αθωριβο και αποτελεσματικο περνει ρευμα απο μια απο τις δυο usb του δεκτη!

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλησπέρα ! Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια σας... Τώρα όλα είναι τακτοποιημένα και οργανωμένα όπως πρέπει ! :ernaehrung004:

Το μόνο που έμεινε να με προβληματίζει πλέον είναι η θερμοκρασία του δέκτη που όταν γράφει ο εσωτερικός σκληρός που του έβαλα φτάνει μέχρι 60 C ! Υπάρχει κάποιος που έβαλε κάποιο σύστημα ψύξης στον δέκτη ; Αν υπάρχουν προτάσεις (αν γίνεται από το E-Shop καθαρά για λόγους ευκολίας) και πιστεύεται ότι αξίζει ο κόπος θα ήθελα μια βοήθεια στο θέμα αυτό.

Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους του AVClub !!! :grinning-smiley-043
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43988&page=11

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804900

Υποθέτω τρόποι θα υπάρχουν πολλοί
Εγώ θα προτιμούσα κάτι τέτοιο.
Thermaltake A1888 Mobile Fan II External USB Cooling Fan

T925-1212-01.jpg

Μπορεί να τροφοδοτηθεί από το εσωτερικό usb του 800 και διαθέτει manual fan control
Ας πουν και άλλοι την άποψη τους
Καλησπέρα ! Ωραίο φαίνεται αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στην ελληνική αγορά...
Εγω με cooling pad και ειμαι μια χαρα 3ανεμιστηρακια μικρα αλλα αθωριβο και αποτελεσματικο περνει ρευμα απο μια απο τις δυο usb του δεκτη!
Εννοείς κάτι τέτοιο ;
Φίλε leo06 μου άρεσαν οι προτάσεις σου αλλά και τα δύο μοντέλα που μου προτείνεις είναι εξαντλημένα...

Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά όλους σας ! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Aυτο το εχω εγω εδω και ενα χρονο με μια μικρη προεκταση usb απο ενα απο τα πισω usb του dreambox.Δυστηχως το τελευταιο καιρο αρχισε να κανει λιγο παραπανω θορυβο,ενω στην αρχη ηταν μια χαρα.Παντως κανει καλη δουλεια.

Last edited:
Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

2o tuner παίρνει ο DM800??? Κι αν ναι, πόσο κάνει και απο που μπορεί κανείς να αγοράσει?

Έχω Newnigma στη flash.Θέλω να κατεβάσω picons και να τα αποθηκεύσω στο φλασάκι αλλά μου βγάζει σαν επιλογή μόνο flash και σκληρό δίσκο.Δεν γίνεται στο φλασάκι;

Έχω Newnigma στη flash.Θέλω να κατεβάσω picons και να τα αποθηκεύσω στο φλασάκι αλλά μου βγάζει σαν επιλογή μόνο flash και σκληρό δίσκο.Δεν γίνεται στο φλασάκι;
Σε Nabilo μετα απο κρασαρισματα και σπασιμο νευρων τα εβαλα σε usb (nabilo ειναι στην φλας,δεν εχω barry allen multiboot) και ησυχασα στο media/usb/picon.Δεν ξερω αν σε newnigma μπαινουν στην ιδια διαδρομη.Παντως λογικα καπως πρεπει να γινεται-bye-

καλησπερα,
μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις(commited toneburst,fast disecq etc)για 3 δορυφορους hobird13,eutelsat16 & astra 19,2 γιατι τρωει τρελο κολλημα στην εναλλαγη των δορυφορων?
ευχαριστω

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση για 1-4 δορυφόρους. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις διακόπτη diseqc.

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

καλησπερα,
μπορει να μου πει καποιος τις ρυθμισεις(commited toneburst,fast disecq etc)για 3 δορυφορους hobird13,eutelsat16 & astra 19,2 γιατι τρωει τρελο κολλημα στην εναλλαγη των δορυφορων?
ευχαριστω
Καλησπέρα φίλε μου ! Όπως σου είπε και ο AlexT_ άμα έχεις κολλήματα στις εναλλαγές των καναλιών από δορυφόρο σε δορυφόρο και παίρνεις το μήνυμα : Tune failed ! τότε σίγουρα έχει πρόβλημα το DISEqC σου και πρέπει να το αλλάξεις για να βρείς την υγειά σου ! Τους ίδιους δορυφόρους με εσένα έχω και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασα τα πάντα και τελικά μόλις άλλαξα DISEqC όλα είναι μια χαρά ! Κάνε τον κόπο και διάβασε σε αυτό το θέμα από την 197 σελίδα (1962 μήνυμα) και μετά και θα βρείς λύση στο πρόβλημα σου !

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Καλησπέρα φίλε μου ! Όπως σου είπε και ο AlexT_ άμα έχεις κολλήματα στις εναλλαγές των καναλιών από δορυφόρο σε δορυφόρο και παίρνεις το μήνυμα : Tune failed ! τότε σίγουρα έχει πρόβλημα το DISEqC σου και πρέπει να το αλλάξεις για να βρείς την υγειά σου ! Τους ίδιους δορυφόρους με εσένα έχω και αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασα τα πάντα και τελικά μόλις άλλαξα DISEqC όλα είναι μια χαρά ! Κάνε τον κόπο και διάβασε σε αυτό το θέμα από την 197 σελίδα (1962 μήνυμα) και μετά και θα βρείς λύση στο πρόβλημα σου !

κατατοπιστικό!
ευχαριστω

επειδή είμαι και εγώ θύμα του πολύ σπαστικού TUNE FAILED, ποιο DISECq προτείνετε παιδιά να αγοράσω και απο πού? Μην πάω να πάρω πατάτα πάλι!

επειδή είμαι και εγώ θύμα του πολύ σπαστικού TUNE FAILED, ποιο DISECq προτείνετε παιδιά να αγοράσω και απο πού? Μην πάω να πάρω πατάτα πάλι!
οπως αναφερουν οι περισοτεροι της spaun σηνεργαζονται καλα,εγω εχω εναν 10χ1 της SAB και δεν εχω προβλημα