Ρε παιδια τι γινεται με το dreamboxworld εκλεισε γιατι ψαχνω το barry allen να το βαλω στο experimental και δεν βλεπω τιποτα ολο εργασιες λεει οτι γινονται!
Κύριοι καλημέρα!
Ζητώ τα φώτα σας παρακαλώ. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ gemini (4.40) στην κύρια μνήμη του 800. Διαβάζοντας το φορουμ, αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν πλεονεκτήματα (απτά, π.χ. καλύτερη εικόνα κλπ), να έχεις περασμένη στην φλας την μαμίσια και σε καποιο στικάκι την gemini φερ´ειπείν. Ή απλώς όσοι από εσάς το έχετε έτσι, το κάνετε για λόγους "παιξίματος" (δοκιμές κλπ.). Χάνω τίποτα?
Έχει απαντηθεί πολλές φορές. Για να μην ψάχνεις πάντως, μια περίληψη του πλεονεκτήματος του multiboot μπορείς να διαβάσεις στο post 2072 αυτού του thread.
Ευχαριστω που μου την θυμισες απο εκει παντα κατευαζω τα καινουργεια Gemini!Κάνε μια εγγραφή στην "πηγή" (I Have A Dreambox, "τζάμπα" είναι) και αφού κάνεις login μπορείς να κατεβάζεις πάντα την τελευταία έκδοση από εδώ.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Αν σε κατάλαβα καλά πρέπει να περάσω στην φλας το oozoon το οποίο ενσωματώνει και το BA (σε παρακαλώ επιβεβαίωσε). Ομως, ο λόγος που βάζω ΒΑ είναι για να έχω πλήρως ενημερωμένο image στην flash και κάποιο άλλο (gemini) στο στικ. Αυτό γίνεται με το oozoon?Επιεδή το θέμα Barry Allen είναι κάπως σύνθετο στο experimental, μπορείς να ξεκινήσεις αντί για αυτό με το Oozoon. Η τελευταία έκδοση είναι αυτή και την εξέλιξη του μπορείς να την παρακολουθείς εδώ:
http://www.oozoon.de/main_en.html
Το Oozoon ενσωματώνει το ΒΑ και τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα μέχρι να εξοικειωθείς.
ααα!!! ξέχασα.... το δεύτερο λινκ που μου δίνεις είναι το ίδιο με το πρώτο. Μήπως μπορείς να διορθώσεις?Επιεδή το θέμα Barry Allen είναι κάπως σύνθετο στο experimental, μπορείς να ξεκινήσεις αντί για αυτό με το Oozoon. Η τελευταία έκδοση είναι αυτή και την εξέλιξη του μπορείς να την παρακολουθείς εδώ:
http://www.oozoon.de/progs/images/dm800/OoZooN-CVS-lean-dm800-20090725.nfi
Το Oozoon ενσωματώνει το ΒΑ και τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα μέχρι να εξοικειωθείς.
... Ομως, ο λόγος που βάζω ΒΑ είναι για να έχω πλήρως ενημερωμένο image στην flash και κάποιο άλλο (gemini) στο στικ. Αυτό γίνεται με το oozoon?
Σας ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες... θα το προσπαθήσω το βράδυ... μετά το γραφείο. Μία τελευταία ερώτηση: βάζοντας το oozoon και έχωντας το stik στο 800, γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση του ΒΑ σε αυτό (το στικ δηλαδή) ή πρέπει να του δώσω κάποια εντολή? Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί επειδή δεν έχω σκληρό, δεν θέλω κατά λάθος να εγκατασταθούν όλα στην φλας... (συγνωμη άν ακούγεται χαζή η ερώτηση).Ναι, γίνεται.
Το OoZoon είναι και αυτό ένα cvs image οπότε ανανεώνεται συχνά και παραμένει "φρέσκο".
Όσον αφορά το BarryAllen, δεν το ενσωματώνει ακριβώς αλλά παρέχει αυτοματοποιημένη εγκατάσταση μέσω του online server οπότε δεν θα αγχωθείς καθόλου για το πως θα εγκατασταθεί.
Το πιο πιθανό είναι ότι θα ικανοποιηθείς από το OoZoon και θα "κολλήσεις" σ'αυτό για αρκετό καιρό. Ωστόσο, όπως επισημαίνει και ο Alex, όταν αποκτήσεις εμπειρία θα σου πρότεινα να περάσεις το experimental στη flash. Μπορεί να γίνει εύκολα και - για να μην ανησυχείς - δεν πρόκειται να χάσεις όσα images θα έχεις ήδη στο στικάκι.
Για πολλούς και διαφόρους λόγους πιστεύω ότι το experimental αποτελεί την καλύτερη λύση για περιβάλλον multiboot. Λόγω όμως κάποιων προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατα καιρούς έχει τρομάξει κάπως τους χρήστες γι'αυτό υπάρχει ένας μικρός δισταγμός πριν την απόφαση των - νέων κυρίως - χρηστών για την εγκατάστασή του.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την άμεση απάντηση! Α' οτι είδα στο νετ, υπάρχει το 11 και το 11G2. Τα ίδια είναι? (προφανώς όχι) Να βάλω το 11?Κατευασε το απο εδω!!
Αυτο ειναι το nabilo το ποιο καινουργειο τωρα ωσον αφορα την flash καλα κανεις και επιλεγεις oozoon ειναι το καλυτερο κατα την γνωμη μου!
http://rapidshare.com/files/251505341/NabiloBlackHole_DM800_011.zip
Θα κατεβάσεις την έκδοση v0.11G2 η οποία βελτιώνει τα προβλήματα της v.11 και περιέχει:Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την άμεση απάντηση! Α' οτι είδα στο νετ, υπάρχει το 11 και το 11G2. Τα ίδια είναι? (προφανώς όχι) Να βάλω το 11?
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.