E - smoke...

Αυτο το stealth ειναι μπαταριοθηκη.
Μπορει ευκολα με επιπλεον εξαρτηματα να γινει το μεγαλο GGTS οπου παιρνει και ολου του τυπου μπαταριες.
Το κοστος του stealth ειναι περι τα 100 ευρω και του GTTS 165.
Απο εκει και περα με ανταπτορα παιρνει οτι ατμοποιητη θελεις.

www.e-smokeguru.gr
Θα βρειτε τα παντα....

Τι ακριβός παίζεται με τα MOD?
Από υγρά τι βάζεις μέσα, ότι θες η μόνο κάποια συγκεκριμένα?
Συμφέρουν καλύτερα τα MOD?

Έχω δει των "ego-MOD 2" στα 42 ευρώ (και μάλλον σε αυτών θα καταλήξω!)

ego-mod2-3-2.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Και αυτό μπαταρία είναι...
Προσωπικά, αντί να παιδεύομαι με μπαταρίες που κρατάνε 3-4 ημέρες θα έπαιρνα μία κλασική μπαταρία που έχει πάνω της USB φορτιστή και θα έκανα τη δουλειά μου...
Τη φορτίζεις από το laptop, το κασετόφωνο του αυτοκινήτου ή από έναν usb φορτιστή και τελείωσες...
Ε... Άντε να έχεις θέμα στην περίπτωση που θα πας για καμιά εβδομάδα ελεύθερο κάμπινγκ χωρίς ρεύμα... :p

IMHO το έχουν παρακάνει λίγο με τα mods...
:grandpa: Σε λίγο θα φτιάξουν μία φουφού που θα τη βάζεις στη πρίζα, θα της ρίχνεις όλο το μπουκαλάκι μέσα και θα ρουφάς από το μπουρί για να κάνεις το τέλειο ντουμάνι!

Για καποιον που ειναι σιγουρος οτι θελει να συνεχισει το ατμισμα και παραλληλα θελει να κανει και οικονομια , τα mods ειναι μονοδρομος.
Οι κινεζικες μπαταριες των "ετοιμων" μετα απο ενα μηνα χανουν πολυ απο την αποδοση τους και πανω στο διμηνο συνηθως πεθαινουν. (κοστος 20 ευρω)
Οι ατμοποιητες μεσα στο 10ημερο ειναι για πεταμα. (κοστος 5.5 ευρω)
Υγρα και υπολογιζοντας την δικη μου καταναλωση περι των 4ml την ημερα = 100 ευρω τον μηνα.

Οι μπαταριοθηκες δεχονται μεγαλη γκαμα επαναφορτιζομενων μπαταριων που εκτος απο την διαρκεια ζωης τους , την μεγαλυτερη αυτονομια , εχουν περισσοτερα βολτ εξοδο οπως και μεγαλη εκφορτιση με αποτελεσμα να δινουν μεγαλο καπνο και δυνατοτερο throw hit ωστε να ειναι πιο κοντα στην αισθηση του τσιγαρου.
Οι επισκευασιμοι ατμοποιητες πανευκολα και με μηδενικο κοστος ζουνε για παντα. Απο θεμα αποδοσης φυσικα δεν συγκρινονται με τους ετοιμους.
Αν θελεις ακομη περισσοτερη οικονομια πας και για DIY υγρα.

Οποτε ριχνεις το συνολικο κοστος τον μηνα κατω απο 5 ευρω ολα μεσα.

Οι ατμοποιητες μεσα στο 10ημερο ειναι για πεταμα. (κοστος 5.5 ευρω)
Υγρα και υπολογιζοντας την δικη μου καταναλωση περι των 4ml την ημερα = 100 ευρω τον μηνα.

Σε έχει καταστρέψει ο LR ε; :flipout:
Εγώ με τους κανονικούς ατμοποιητές είμαι με τους πρώτους ακόμη και βαδίζω στον δεύτερο μήνα και έχω κατανάλωση ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα...
Δηλαδή... Περίπου στα 30 ευρώ το μήνα σε υγρά...
Εσύ δεν ατμίζεις μάναμ... Χαμάμ το έχεις κάνει! :flipout:

Κυριοι μολις εγινα κατοχος του ovale elipse..Ως πρωτη εντυπωση μου φαινεται μια χαρα,μακαρι να ευδοκιμησει το πειραμα

Welcome to the club!
Και να φανταστείς ότι όλα άρχισαν επειδή πήγα στα γενέθλια του AV με ατμιστή... Που τον είδε ο Panman και ζήλεψε... :flipout:

Εγώ με τους κανονικούς ατμοποιητές είμαι με τους πρώτους ακόμη και βαδίζω στον δεύτερο μήνα και έχω κατανάλωση ένα μπουκαλάκι την εβδομάδα...

Welcome to the club!
Και να φανταστείς ότι όλα άρχισαν επειδή πήγα στα γενέθλια του AV με ατμιστή... Που τον είδε ο Panman και ζήλεψε... :flipout:

Εισαι mainstream αγορι μου!!

Α εσυ το πας πολυ ωραια και χαλαρα ρε φιλε.
Παντως στο e-kapnisma φορουμ , οποιος του κρατησει ατμοποιητης πανω απο 10 μερες βαρια , μιλανε για θαυμα ...

Τα 4ml που κανω ειναι μονο δυο γεμισματακια την ημερα.....οποτε στις 3 μερες βια , θελω μπουκαλακι.
Α και πολυ αγχος βρε παιδακι μου με τα "υγρα".. :flipout:
Στο τσιγαρο λες αν ξεμεινω , θα ζητησω απο καποιον ενα στην δυσκολη....με τα υγρα κραταω καβα 2-3 μην γινει τιποτα :violent-smiley-030:
Παπαπα μπλεξαμε.....

Εισαι mainstream αγορι μου!!

Μέχρι και ο Dimdim σκέφτηκε να αγοράσει που δεν καπνίζει αλλά του άρεσε σαν gadget... :flipout:

Α εσυ το πας πολυ ωραια και χαλαρα ρε φιλε.
Παντως στο e-kapnisma φορουμ , οποιος του κρατησει ατμοποιητης πανω απο 10 μερες βαρια , μιλανε για θαυμα ...

Α... όταν μου βγάζει καμμένη τζούρα τον καθαρίζω, τον πλένω, τον βάζω στην άκρη και παίζω με τον επόμενο.
Έτσι, μετά από κάποιες ώρες και για κάποιο ανεξήγητο λόγο "στρώνει".

Τα 4ml που κανω ειναι μονο δυο γεμισματακια την ημερα.....οποτε στις 3 μερες βια , θελω μπουκαλακι.
Α και πολυ αγχος βρε παιδακι μου με τα "υγρα".. :flipout:
Στο τσιγαρο λες αν ξεμεινω , θα ζητησω απο καποιον ενα στην δυσκολη....με τα υγρα κραταω καβα 2-3 μην γινει τιποτα :violent-smiley-030:
Παπαπα μπλεξαμε.....

Καλά βρε ποτήρι γεμίζεις;
Η αμπούλα του ego-t είναι 1ml!
Με τα υγρά είναι ένα θέμα... Αν και σε λίγο θα βλέπουμε περισσότερους να ατμίζουν παρά να καπνίζουν! :p
Εγώ έχω και το πορτοφολάκι... Βάζεις στη καβάτζα 2-3 αμπούλες και μισό μπουκαλάκι υγρό, τα αφήνεις ξεχασμένα στο πορτοφολάκι και αν ξεμείνεις τα χρησιμοποιείς...
Βέβαια, σε κάποια φάση που ξέμεινα, δεν ένοιωσα ούτε για πλάκα τη στέρηση που ένοιωθα όταν κάπνιζα... Και είχα ξεμείνει για μία μέρα ολόκληρη!
Καλά, για να ανάψω τσιγάρο επειδή ξέμεινα από υγρό, ούτε για πλάκα!
Δοκίμασες να μυρίσεις τασάκι με γόπες τελευταία;

Μέχρι και ο Dimdim σκέφτηκε να αγοράσει που δεν καπνίζει αλλά του άρεσε σαν gadget... :flipout:

Καλά βρε ποτήρι γεμίζεις;
Η αμπούλα του ego-t είναι 1ml!
Με τα υγρά είναι ένα θέμα... Αν και σε λίγο θα βλέπουμε περισσότερους να ατμίζουν παρά να καπνίζουν! :p
Εγώ έχω και το πορτοφολάκι... Βάζεις στη καβάτζα 2-3 αμπούλες και μισό μπουκαλάκι υγρό, τα αφήνεις ξεχασμένα στο πορτοφολάκι και αν ξεμείνεις τα χρησιμοποιείς...
Βέβαια, σε κάποια φάση που ξέμεινα, δεν ένοιωσα ούτε για πλάκα τη στέρηση που ένοιωθα όταν κάπνιζα... Και είχα ξεμείνει για μία μέρα ολόκληρη!
Καλά, για να ανάψω τσιγάρο επειδή ξέμεινα από υγρό, ούτε για πλάκα!
Δοκίμασες να μυρίσεις τασάκι με γόπες τελευταία;

Στο dual coil που εχω εγω παιρνει 4ml :grinning-smiley-043

Βρε Μιχαλη που λες για το τασακι , μετα απο σχεδον 20 χρονια καπνισματος καταλαβα ποιος καπνιζει και ποιος οχι με το που ερχεται διπλα μου .....και φυσικα πως μυριζα και εγω τοσο καιρο στους μη καπνιζοντες.
Αστα.....

(Edit λαθος ατομο καταλαβα....)

Last edited:

Στο dual coil που εχω εγω παιρνει 4ml :grinning-smiley-043

Μερακλίδικο... Πιο πολύ δεν έχει... Μετά συνδέεις το μπουκαλάκι στον ατμοποιητή! :flipout:

Βρε Μιχαλη που λες για το τασακι , μετα απο σχεδον 20 χρονια καπνισματος καταλαβα ποιος καπνιζει και ποιος οχι με το που ερχεται διπλα μου .....και φυσικα πως μυριζα και εγω τοσο καιρο στους μη καπνιζοντες.
Αστα.....

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν γυρίζεις στο κάπνισμα εύκολα... Συν το ότι το ΗΤ σε καλύπτει ως προς τη νικοτίνη και τη συνήθεια!

Μερακλίδικο... Πιο πολύ δεν έχει... Μετά συνδέεις το μπουκαλάκι στον ατμοποιητή! :flipout:

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο δεν γυρίζεις στο κάπνισμα εύκολα... Συν το ότι το ΗΤ σε καλύπτει ως προς τη νικοτίνη και τη συνήθεια!

Μπουκαλακι ??
Εφτασε.......
JF4.jpg

Οσο για το τελευταιο δεν μπορω παρα να συμφωνησω.
Σε καλυπτει στα παντα.
Ειναι η νικοτινη , η συνηθεια , η ιεροτελεστια , το κρατημα , το ντουμανι και ο καπνος που παει στον λαιμο και ο εγκεφαλος δεν ασχολειται και σου λεει , αστον αυτος καπνιζει :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Α... όταν μου βγάζει καμμένη τζούρα τον καθαρίζω, τον πλένω, τον βάζω στην άκρη και παίζω με τον επόμενο.
Έτσι, μετά από κάποιες ώρες και για κάποιο ανεξήγητο λόγο "στρώνει".

Με τι τροπο τον καθαρίζεις;
Τι χρησιμοποιείς;

Νεράκι του θεού.
Τον φυσάω καλά καλά... τον αφήνω και κάθετα να στραγγίξει... Και είναι ok μετά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Κυριοι μολις εγινα κατοχος του ovale elipse..Ως πρωτη εντυπωση μου φαινεται μια χαρα,μακαρι να ευδοκιμησει το πειραμα
Καλά θα πάς...πολύ καλύτερα απο ότι περιμένεις και ιδιαίτερα με το Elips....ήδη έχω ξεκινήσει 3 ημέρες και δεν έχω βάλει ΚΤ στο στόμα μου, αν και κάποιες φορές το θέλησα.Το θέμα είναι ότι αρχικά χρειάζεται και μιά αντίσταση κατά του ΚΤ απο εμάς.
Απο Δευτέρα θα έχω υγρά HALO που θεωρούνται η κορυφή.Οταν βρώ ακριβώς αυτό που μου κάνει απο γεύση, δεν βλέπω να ξαναγυρνώ στο ΚΤ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλά θα πάς...πολύ καλύτερα απο ότι περιμένεις και ιδιαίτερα με το Elips....ήδη έχω ξεκινήσει 3 ημέρες και δεν έχω βάλει ΚΤ στο στόμα μου, αν και κάποιες φορές το θέλησα.Το θέμα είναι ότι αρχικά χρειάζεται και μιά αντίσταση κατά του ΚΤ απο εμάς.
Απο Δευτέρα θα έχω υγρά HALO που θεωρούνται η κορυφή.Οταν βρώ ακριβώς αυτό που μου κάνει απο γεύση, δεν βλέπω να ξαναγυρνώ στο ΚΤ.
να εισαι καλα Γιαννη,μακαρι.Περιμενω εντυπωσεις απο τα υγρα!

Απο το πρωι ειμαι με Halo Tribeca.
Αλλο φρουτο και λογικος ο χαμος γυρω απο τα υγρα Halo.
Πλουσιος καπνος , απαλο ατμισμα , γεματη γευση.
Θα δοκιμασω και την γευση Freedom για να εχω πιο σφαιρικη αποψη και να καταληξω σε μια.

Δεν ξέρω για εσάς,αλλά ο λαιμός μου έχει γίνει χάλια με το άτμισμα αφού κάνω την τεράστια @$@#$$ κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ατμίζω και να καπνίζω.