Καλημέρα σας ατμιστές...
Σκέφτομαι εδώ και μια εβδομάδα να μπώ στο "παιχνίδι" αλλά διαβάζοντας αυτό το Thread, το πήρα απόφαση τελικά.
Τα δεδομένα είναι τα εξής: Καπνίζω περί τα 6-7 τσιγάρα ημερησίως. Όλα από το πρωί εώς περίπου τις 19:00. Ώρες δουλειάς δλδ...
Καπνίζω Van Nelle καπνό. Η σκέψη μου είναι να το γυρίσω στο ΗΤ, και ίσως και να το κόψω. Ανάλογα πώς θα με πάει η ιστορία αυτή...
Καπνιστής επί 16 χρόνια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου junkie πια. Παλαιότερα την πέρασα αυτή τη φάση. Τώρα πια, μετά απ´τα 5-6 τσιγάρα, μου έρχεται μια αηδία πια... νοιώθω το στόμα μου ήδη αρβύλα...
Διαβάζοντάς σας, κατέληξα ότι μάλλον θα στραφώ προς το Ovale Elips.
Από τα όσα έχω καταλάβει, προκειται για συσκευή με μικρής διάρκειας μπαταρία, αλλά με φορτιστή USB, σωστά?
Επειδή εργάζομαι δίπλα σε υπολογιστή όλη μέρα, μάλλον με αφήνει αδιάφορο το θέμα μπαταρία. Το ερώτημα όμως είναι... όσο είναι σενδεδεμένο με το USB και φορτίζει, μπορώ ταυτόχρονα να ατμίζω?
Επίσης σε ότι αφορα τα υγρά, προσανατολίζομαι στο να δοκιμάσω το Halo Tribeca.
Είμαι μεταξύ Light & Regular... από την εμπειρία σας και με την χρήση ΚΤ που κάνω, ποιό θα μου προτείνατε?
Η τελευταία μου ερώτηση είναι η εξής:
Μπορείτε να μου συνοψίσετε (γιατί έχω λίγο χαθεί) ποιά ακριβώς υλικά χρειάζομαι να αγοράσω ώστε να ξεκινήσω άμεσα το άτμισμα?
Συσκευή ατμίσματος. Φορτιστή USB... τα υγρά της Halo... τί άλλο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...