E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Yup :smile:
Ελεγα μήπως ήταν εκείνο που λέει ο Analyze ότι πλέον δεν υπάρχει και είναι πολύ καλό.
Εμένα πλέον το Maxboro της Natura δεν με καλύπτει.

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

Μόλις καθάρισα τον ατμοποιητή (καλό καθάρισμα του ατμοποιητή με πίεση αέρα για να φύγουν τα υπολείμματα του προηγουμενου e-liquid, καλό σκούπισμα με χαρτοπετσέτα και καθαρισμα της δεξαμενής του επιστομίου).... και γέμισα με το e-liquid "marlboro" 8mg από την παραπάνω πηγή.....
... και κατάλαβα γιατί έχει μείνει σε στοκ μόνο 0mg και 24mg.... επειδή είναι πολύ καλό! καπνική γεύση marlboro και δεν ξηραίνει το λαιμό.... πιστεύω ότι αν είχε μείνει κάτι σε 18mg θα ήταν κοντά στο ιδανικό! πολύ καλό από εμένα... δυστυχώς δεν προβλέπεται να έχει "marlboro" πάλι άμεσα (έτσι μου είπε τουλάχιστον)
Υπάρχει κάποιο site;

Καλημέρα σας ατμιστές...

Σκέφτομαι εδώ και μια εβδομάδα να μπώ στο "παιχνίδι" αλλά διαβάζοντας αυτό το Thread, το πήρα απόφαση τελικά.
Τα δεδομένα είναι τα εξής: Καπνίζω περί τα 6-7 τσιγάρα ημερησίως. Όλα από το πρωί εώς περίπου τις 19:00. Ώρες δουλειάς δλδ...
Καπνίζω Van Nelle καπνό. Η σκέψη μου είναι να το γυρίσω στο ΗΤ, και ίσως και να το κόψω. Ανάλογα πώς θα με πάει η ιστορία αυτή...
Καπνιστής επί 16 χρόνια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου junkie πια. Παλαιότερα την πέρασα αυτή τη φάση. Τώρα πια, μετά απ´τα 5-6 τσιγάρα, μου έρχεται μια αηδία πια... νοιώθω το στόμα μου ήδη αρβύλα...

Διαβάζοντάς σας, κατέληξα ότι μάλλον θα στραφώ προς το Ovale Elips.
Από τα όσα έχω καταλάβει, προκειται για συσκευή με μικρής διάρκειας μπαταρία, αλλά με φορτιστή USB, σωστά?
Επειδή εργάζομαι δίπλα σε υπολογιστή όλη μέρα, μάλλον με αφήνει αδιάφορο το θέμα μπαταρία. Το ερώτημα όμως είναι... όσο είναι σενδεδεμένο με το USB και φορτίζει, μπορώ ταυτόχρονα να ατμίζω?

Επίσης σε ότι αφορα τα υγρά, προσανατολίζομαι στο να δοκιμάσω το Halo Tribeca.
Είμαι μεταξύ Light & Regular... από την εμπειρία σας και με την χρήση ΚΤ που κάνω, ποιό θα μου προτείνατε?

Η τελευταία μου ερώτηση είναι η εξής:
Μπορείτε να μου συνοψίσετε (γιατί έχω λίγο χαθεί) ποιά ακριβώς υλικά χρειάζομαι να αγοράσω ώστε να ξεκινήσω άμεσα το άτμισμα?
Συσκευή ατμίσματος. Φορτιστή USB... τα υγρά της Halo... τί άλλο?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Καλημέρα σας ατμιστές...

Σκέφτομαι εδώ και μια εβδομάδα να μπώ στο "παιχνίδι" αλλά διαβάζοντας αυτό το Thread, το πήρα απόφαση τελικά.
Τα δεδομένα είναι τα εξής: Καπνίζω περί τα 6-7 τσιγάρα ημερησίως. Όλα από το πρωί εώς περίπου τις 19:00. Ώρες δουλειάς δλδ...
Καπνίζω Van Nelle καπνό. Η σκέψη μου είναι να το γυρίσω στο ΗΤ, και ίσως και αν το κόψω. Ανάλογα πώς θα με πάει η ιστορία αυτή...
Καπνιστής επί 16 χρόνια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου junkie πια. Παλαιότερα την πέρασα αυτή τη φάση. Τώρα πια, μετά απ´τα 5-6 τσιγάρα,

μου έρχεται μια αηδία πια... νοιώθω το στόμα μου ήδη αρβύλα...

Από τα όσα έχω καταλάβει, προκειται για μικρής διάρκειας μπαταρίας, αλλά με φορτιστή USB, σωστά?
Επειδή εργάζομαι δίπλα σε υπολογιστή όλη μέρα, μάλλον με αφήνει αδιάφορο το θέμα μπαταρία. Το ερώτημα όμως είναι... όσο είναι σενδεδεμένο με το USB και φορτίζει, μπορώ ταυτόχρονα να ατμίζω?

Είμαι μεταξύ Light & Regular... από την εμπειρία σας και με την χρήση ΚΤ που κάνω, ποιό θα μου προτείνατε?

Μπορείτε να μου συνοψίσετε (γιατί έχω λίγο χαθεί) ποιά ακριβώς υλικά χρειάζομαι να αγοράσω ώστε να ξεκινήσω άμεσα το άτμισμα?

καλως ορισες στην κοινοτητα των πρωην μουτζουρηδων!Ως κατοχος του elipse σου το συνιστω ανεπιφυλακτα,ειναι πολυ ευχρηστο και ομορφο,αφου δεν εχεις θεμα με τη μπαταρια που οντως ειναι μικρη,θα σε βολεψει μια χαρα.Αγοραζοντας την κασετινα του elipse παιρνεις δυο συσκευες,φορτιστη,ανταλλακτικα δοχεια και επιστομια σιλικονης,στα 120 ευρα.Παιρνοντας και υγρο εισαι ετοιμος για ατμισμα.
tip 1:δοκιμασε το virginia της natura
tip 2:το elipse φορτιζει και με φορτιστη nokia,αυτον με το ψιλο βυσμα

Γιάννη, σελίδα 44 post 431, εκεί υπάρχει το link του cigar store αλλά καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο!

-> ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: στο μαύρο φόντο δεν φαίνονται καλά (δεν ξεχωρίζουν όσο πρέπει) τα links..... κάντε κάτι για αυτό plz!

Καλημέρα σας ατμιστές...

Καπνίζω Van Nelle καπνό. Η σκέψη μου είναι να το γυρίσω στο ΗΤ, και ίσως και να το κόψω. Ανάλογα πώς θα με πάει η ιστορία αυτή...
Καπνιστής επί 16 χρόνια. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου junkie πια. Παλαιότερα την πέρασα αυτή τη φάση. Τώρα πια, μετά απ´τα 5-6 τσιγάρα, μου έρχεται μια αηδία πια... νοιώθω το στόμα μου ήδη αρβύλα...

Από τα όσα έχω καταλάβει, προκειται για συσκευή με μικρής διάρκειας μπαταρία, αλλά με φορτιστή USB, σωστά?

Mε το καλό να αρχίσεις φίλε, μαζί με tribeca δοκίμασε και το Prime 15 πάλι της Hallo (άσε το πώμα ανοιχτό για 2 μερες .... ωριμάζει κατά κάποιο τρόπο το υγρό...

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση...

Χρειάζεται κάποιες (συγκεκριμένες) ώρες φόρτισης πρίν την χρήση?
Για οδηγίες όσον αφορά την χρήση/συντήρησή του, θα μου δώσουν στο κατάστημα της Ovale (όπου θα αγοράσω την συσκευή)?

ΥΓ. Σε σχέση με το Light ή Regular Halo?

Απάντηση: Re: E - smoke...

ΥΓ. Σε σχέση με το Light ή Regular Halo?

Σε τι νικοτινη θα πας, εξαρταται απο το ποση νικοτινη ειχαν τα τσιγαρα σου.
Οπως και να εχει, επειδη 5-6 τσιγαρα την ημερα ειναι πολυ λιγα και με τον κινδυνο να εθιστεις σε μεγαλυτερη ποσοτητα νικοτινης, θα ελεγα να παιξεις σε νικοτινη απο 6mg εως μηδενικη.

Δηλαδη ξεκινας με 6 mg νικοτινης ανα ml και καταληγεις σε μηδεν, ή κανεις προσμιξη 6 με 0 για να βγαλεις 3.
Ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι δεν καπνιζεις βαρια στουκας τσιγαρα, μιας και τα 6 mg νικοτινης δεν εχουν δυνατο χτυπημα στο λαιμο. Σαν να καπνιζεις lights τσιγαρα ενα πραγμα.

Ισως μερικοι σου προτεινουν 12mg νικοτινης, ωστε να καταλαβαινεις καλυτερα την αισθηση τσιγαρου (σε σχεση με αυτα που καπνιζες) αλλα ειπαμε ελοχευει ο κινδυνος να ''εθιστεις'' στην ωραια γευση του tribeca, να το πιπιλας ολη μερα και να λαμβανεις πιο πολυ νικοτινη απο οση θα ηθελες.
Δεν ξεχναμε εξ'αλλου οτι σκοπος σου ειναι να κοψεις και τα 5-6 τσιγαρα που καπνιζεις, αρα θα πρεπει να κανεις χρηση μικρης ποσοτητας νικοτινης και στη συνεχεια να παρεις υγρο με μηδενικη νικοτινη. (ή τουλαχιστον να γινει προσμιξη 6 με 0 για να εχεις 3, ή οτι αλλο νομιζεις καλυτερο)

Υπ οψιν, τα υγρα halo δεν κυκλοφορουν με μηδενικη νικοτινη. Μεχρι 6mg το minimum (δυστυχως)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Οπως και να εχει, επειδη 5-6 τσιγαρα την ημερα ειναι πολυ λιγα και με τον κινδυνο να εθιστεις σε μεγαλυτερη ποσοτητα νικοτινης, θα ελεγα να παιξεις σε νικοτινη απο 6mg εως μηδενικη.

Δηλαδη ξεκινας με 6 mg νικοτινης ανα ml και καταληγεις σε μηδεν, ή κανεις προσμιξη 6 με 0 για να βγαλεις 3.
Ολα τα παραπανω με την προυποθεση οτι δεν καπνιζεις βαρια στουκας τσιγαρα, μιας και τα 6 mg νικοτινης δεν εχουν δυνατο χτυπημα στο λαιμο. Σαν να καπνιζεις lights τσιγαρα ενα πραγμα.

:rofl:

Παρόλο που κάνω λίγα τσιγάρα ημερησίως, κάνω στριφτά, και μάλιστα θαωρητικά "βαριά", οπότε έχω... εχμ... "γεμάτη γεύση"... :flipout:

Πάντως από το πρωί που χαζεύω στο internet, διαβάζω από πάρα πολλούς χρήστες, παράπονα για το elips εξαιτίας διαρροών λόγω του ότι είναι τύπου ego-T...
Πάλι μπλέχτηκα ρε γμτ... :bang: :bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Παρόλο που κάνω λίγα τσιγάρα ημερησίως, κάνω στριφτά, και μάλιστα θαωρητικά "βαριά", οπότε έχω... εχμ... "γεμάτη γεύση"... :flipout:

Πάντως από το πρωί που χαζεύω στο internet, διαβάζω από πάρα πολλούς χρήστες, παράπονα για το elips εξαιτίας διαρροών λόγω του ότι είναι τύπου ego-T...

Στη θεση σου θα δοκιμαζα να παρω δυο μικρα μπουκαλακια των 7ml, το ενα 12αρι και το αλλο 6αρι.
Δοκιμαζεις το 6αρι, αν σου πεφτει ελαφρυ δοκιμαζεις το 12αρι, και αν σου πεφτει βαρυ τα κανεις προσμιξη και σου βγαινει 9αρι.
Μπορει το 18αρι να ειναι just for you, αλλα αντε βγαλε την ποσοτητα για 5 τσιγαρα. Μερικες σταγονες, λιγες τζουρες, θελεις μαθηματικη αναλυση για την ακριβη ποσοτητα.
Αν και τα δυο σου πεφτουν ελαφρια, μας τα χαριζεις. :flipout:

Οσον αφορα τις διαρροες, δεν υπαρχει το τελειο. Εχει να κανει κι ολας πως τραβας τις τζουρες. Πιο απαλες τζουρες, λιγοτερες διαρροες.

Πάντα παίζει ρόλο το γιατί θα πάρεις το ΗΤ.
Αν το πάρεις καθαρά για να κόψεις το τσιγάρο, πάρε όση νικοτίνη θέλεις και τράβα τζούρες όταν νοιώθεις ότι θέλεις τσιγάρο.
Με αυτό τον τρόπο η γυναίκα μου καλύπτεται με 9mg/ml, το Elips και θέλει περίπου 1ml υγρού ανά 2-3 ημέρες!
Το Elips έχει πιο "χορταστική" τζούρα από το Ego-T και για αυτό δεν το κάνεις τόσο πολύ "πιπίλα" όσο το ego-T.

Αν το πάρεις επειδή το γουστάρεις, το βλέπεις και σαν gadget και θέλεις να το προσαρμόσεις σύμφωνα με τα δικά σου γούστα αγοράζεις οτιδήποτε εκτός από Elips.
Σε αυτή την περίπτωση όμως το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο!
Είναι σαν να λες ότι κόβεις το κάπνισμα αγοράζοντας πίπα... Αμ δε! Στην καλύτερη δεν θα καπνίζεις καπνό τσιγάρου αλλά καπνό πίπας.
Έτσι και εδώ, δεν θα καπνίζεις αλλά θα ατμίζεις!

Όσον αφορά τις διαρροές, αν έχεις διαρροή από το tank στο elips, αλλάζεις tank. Αυτά έχουν ένα κόστος της τάξης των 0.8 το ένα και θεωρούνται αναλώσιμα.

Στο Elips που έχω δεν έχω δει διαρροή, ενώ στο Ego-T έχει κάτσει να μου αδειάσει το tank στη μπαταρία...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μπορει το 18αρι να ειναι just for you, αλλα αντε βγαλε την ποσοτητα για 5 τσιγαρα. Μερικες σταγονες, λιγες τζουρες, θελεις μαθηματικη αναλυση για την ακριβη ποσοτητα.

IMHO η σωστή ποσότητα νικοτίνης στο υγρό είναι αυτή που θα σε κάνει να μη ζητάς κανονικό τσιγάρο.
Άλλον τον γεμίζει το 18άρι, άλλον το 9άρι...
Το να κάνεις 9άρι και να έχεις την επιθυμία για κανονικό τσιγάρο είναι λάθος.

Πφφφ... Τώρα πήγα να ξεμπουκώσω τον LR μου, τράβηξα μπόλικες τζούρες μαζί και μαστούρωσα με το 9άρι!
Αν το είχα κάνει αυτό με 18άρι τώρα θα έγραφα κάτω από το γραφείο... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

IMHO η σωστή ποσότητα νικοτίνης στο υγρό είναι αυτή που θα σε κάνει να μη ζητάς κανονικό τσιγάρο.
Άλλον τον γεμίζει το 18άρι, άλλον το 9άρι...
Το να κάνεις 9άρι και να έχεις την επιθυμία για κανονικό τσιγάρο είναι λάθος.

Πφφφ... Τώρα πήγα να ξεμπουκώσω τον LR μου, τράβηξα μπόλικες τζούρες μαζί και μαστούρωσα με το 9άρι!
Αν το είχα κάνει αυτό με 18άρι τώρα θα έγραφα κάτω από το γραφείο... :flipout:

^ βρε τι μου θυμίζει αυτό... τι μου θυμίζει...... :BDGBGDB55:

Τί γνώμη έχετε για το eGo-W της vapormania ?

Η εξέλιξη του ego-t.

Σαν χρήστης και των δύο τύπων, καταθέτω την άποψη μου.

Στα +

οχι διαρροές υγρού
καλύτερη αυτονομία υγρού
οικονομία στην μπαταρία (4ΟΗΜ)
χτύπημα-ντουμάνι καλό
λίγοι υγροποιημένοι ατμοί στο πιπάκι

στα -

Μπελάς το γέμισμα(σύριγγα)
αυξημένη κατανάλωση υγρού όπως όλα τα τανκ-οειδή
τιμή αντικατάστασης ατμοποιητή που είναι και το σοβαρό

Εγώ πάω για αγορά σετ ατμοποιητή ego-c .5 ευρώ το τεμαχ.

Χαιρετώ
Γιώργος