E - smoke...

Βασιλη, εδω στον Πειραια που τα βρισκουμε αυτα τα κολπα ?

(γενικως προς τα νοτια που υπαρχουν?)

Υπάρχουν πολλά καταστήματα. Vapeland για παράδειγμα υπάρχει και στην γλυφάδα (στο δρόμο για την επιστροφή δηλαδή).

Πειραια όπως είπε και ο Στελαρας υπάρχει το μπιχλιμπίδι & η nobacco (Σωτήρος Διός) που όμως είναι λίγο ποιό τσιμπιμένη στις τιμές.
Σκέψου τι θέλεις και πάρε με τηλ. για καθοδήγηση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει ξυπνησει μεσα του το τερας του παπα Ρεμπελου... :flipout:

Και δεν έχω βάλει στην φώτο και το Θυμιατό. Με αυτό κάνω τις λειτουργίες. :flipout::flipout::flipout:
2613_3.jpg

Σε μοντακι η καλύτερη επιλογή για κάποιον νεο ειναι το Istick. Το 20αρι ειναι μια χαρά αλλα πιθανοτατα μελλόντικα να του βγει λιγο. Εγω θα πρότεινα το 30αρι. Βασικές διαφορες ανάμεσα στα δυο μοντέλα, τα watt και οι αντιστάσεις που διαβάζουν (το ενα μέχρι 1.2ω ενω το αλλο μέχρι 0.5ω).
Σε ατμοποιητες τωρα οι ναυτικοί θεωρούνται ξεπερασμένα μοντέλα. Προσωπικά θα επέλεγα kanger sub tank mini που σου δινει επιλογή ανάμεσα σε κεφαλες (εργοστασιακές) των 0,5ω και των 1.2ω καθώς επιςης και την δυνατότητα να το μετατρέψεις σε επισκευασιμο και να φτιάχνεις αντίσταση της επιλογής σου.
Επισης θα πρότεινα ατμοποιητη με μεγάλη χωρητικότητα. Με αυτο τον τροπο (και έχοντας ενα μοντακι οπως το istick) εχεις αυτονομία και σε μπαταρια και σε υγρό και δεν χρειάζεστε να κουβαλήσεις τιποτα επιπλέον. ...

Oι ατμοποιητές είναι αναλώσιμοι? Δηλαδή πχ, το kanger sub tank mini που αναφέρεις έχει κάποια διάρκεια ζωής και θέλει αλλαγή ?
Mod καλό που να αλλάζει η μπαταρία του υπάρχει ? γατι όπως ειπώθηκε πιο πάνω, στο istick δεν αλλάζει... Σκέφτομαι οτι επειδή καπνίζω αρκετά, θα χρειάζομαι συχνότερα αναλώσιμα και υγρά απο τον μέσο ατμιστή...
Και αν μπορούσαμε να συγκρίνουμε, ένας καπνιστής που καπνίζει 1 πακέτο τσιγάρα την ημέρα, πόσα μιλιλίτρα υγρό θα κατανάλωνε ?
Το υγρό μέσα στον ατμοποιητή πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα ή μπορει πχ να μείνει σε αναμονή 1,2, 3 μήνες?

Last edited:
ναι τo Ipv mini,το οποιο μαλιστα μετατρεπεται σε power bank για να φορτιζεις κινητο,κια ειναι αξιοπιστο, ειναι ενα απο αυτα,οι καλοι ατμοποιητες ειναι απο ανοξειδωτο ατσαλι,κρατανε χρονια μονο την αντισταση αλλαζεις,δηλαδη το συρματακι με το βαμβακι που καιγεται,και θελει καθαρισμα αναλογα ποσο ατμιζεις,και το επιστομιο πιο συχνα..πολυ ´πιθανο να παρεις και δευτερο ατμοποιητη για να αλλαζεις γευσεις,εγω εχω 3 και περιμενω εναν επισκευασιμο,

Last edited:
Οκ. Μάλλον σε mod με ανταλλακτική μπαταρία θα καταλήξω. Και ίσως σε 2 ατμοποιητές για να μην μπερδεύονται πολύ τα υγρά αν αλλαξω γεύση... Ελπίζω να στραγγίζουν καλά όταν αδειάζουν :))
Στα diy υγρά, η βάση καπνίζεται και μόνη της αν δεν θέλει κάποιος άρωμα ?

ναι καπνιζεται και διαλεγεις περιεκτικοτητα νικοτινης..

Oι ατμοποιητές είναι αναλώσιμοι? Δηλαδή πχ, το kanger sub tank mini που αναφέρεις έχει κάποια διάρκεια ζωής και θέλει αλλαγή ?
Mod καλό που να αλλάζει η μπαταρία του υπάρχει ? γατι όπως ειπώθηκε πιο πάνω, στο istick δεν αλλάζει... Σκέφτομαι οτι επειδή καπνίζω αρκετά, θα χρειάζομαι συχνότερα αναλώσιμα και υγρά απο τον μέσο ατμιστή...
Και αν μπορούσαμε να συγκρίνουμε, ένας καπνιστής που καπνίζει 1 πακέτο τσιγάρα την ημέρα, πόσα μιλιλίτρα υγρό θα κατανάλωνε ?
Το υγρό μέσα στον ατμοποιητή πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα ή μπορει πχ να μείνει σε αναμονή 1,2, 3 μήνες?

για να ειμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω την διάρκεια ζωής ένος ατμοποιητη. Αν δεν χτυπηθεί -φθαρεί και ειναι απο ανοξείδωτο ατςαλι πιστεύω οτι θα σε συντροφεύει για πολυ καιρό.
Μοντακια υπαρχουν πολλα. Εγω για πρόχειρο πηρα ενα cloupor mini. ομως η προταση μου και πάλι θα ειναι Istick, το 50αρι. Ανεβαίνεις σε κόστος αλλα η μπαταρια του κρατάει.
Απο την άλλη επειδη εγω ειχα το Istick 20 μπορω να σε διαβεβαιώσω οτι την μερα την βγάζεις χαλαρά ακομα και αν το εχεις πιπίλα. Λογικά απο υγρό θα χρειαστείς γύρο στα 8ml την ημέρα δηλαδη δυο τανκ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ. Μάλλον σε mod με ανταλλακτική μπαταρία θα καταλήξω. Και ίσως σε 2 ατμοποιητές για να μην μπερδεύονται πολύ τα υγρά αν αλλαξω γεύση... Ελπίζω να στραγγίζουν καλά όταν αδειάζουν :))
Στα diy υγρά, η βάση καπνίζεται και μόνη της αν δεν θέλει κάποιος άρωμα ?

Καλό θα ειναι να εχεις δυο ατμοποιητες. Επιςης αν επιλέξεις έντονα αρώματα δύσκολα θα φύγει αμέσως το άρωμα για να αλλάξεις υγρό. Και θα σου γίνει η γεύση αχταρμάς.
Και βασικό. Δεν προσπαθείς να το ατμιςεις μέχρι τελευταία σταγόνα, γιατι το πιθανότερο ειναι να σου κάψει την αντίσταση.
Βάση μπορείς να ατμιστεις. Δεν ξέρω κατα ποσο θα σε καλύψει ομως.

...
Βάση μπορείς να ατμιστεις. Δεν ξέρω κατα ποσο θα σε καλύψει ομως.

Λίγη βάση, δεν θα είναι ένα "ξέπλυμα" της παλιάς πριν μπει η καινούρια γεύση?... Μεταβατικό δηλαδή για να μην μπερδεύει πορτοκάλι με βανίλια πχ... :)

Μετά από πάνω από 5 χρόνια στο Η/Τ, νομίζω ότι μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές, πρώτα απ'όλα, αν θέλετε να ξεκινήσετε να πάτε σε μαγαζί που ξέρουν γιατί μιλάνε, να έχετε χρόνο να δοκιμάσετε ατμοποιητές και υγρά.
Αν βλέπετε το άτμισμα σαν τρόπο διακοπής κάθε είδους καπνίσματος πάρτε κάτι φτηνό που να σας καλύπτει, αν θέλετε εναλλακτικές του καπνίσματος ψάξτε το παραπερα για πιο ακριβά αλλά και πιο μερακλίδικα εργαλεία.
Υγρά, αν δεν τα δοκιμάσετε μην εμπιστευτείτε κανένα, είναι σαν τα φαγητά, περί ορέξεως.....

ΒΕΒΕΚΑ κάτι σαν TRIBECA?

Μοιάζουν αρκετά. Εμενα μου αρεςει καλυτερα η μπεμπέκα. Άσε που απολαμβάνω να το ζητάω. Μπαίνεις στο κατάστημα και λες, θελω μια δεκαοκτάρα μπεμπέκα. Εχουν γυρίσει αυτόματα όλοι και σε κοιτούν καλά καλά.:BDGBGDB55:

Α και βασικό, αλλο 10 και αλλο 20 .

Ρωτάει γιατί το Tribeca είναι πολύ αρωματικό για τα γούστα μου.
Εδώ και καιρό ατμίζω το Torque αλλά έχω αρχίσει και το βαριέμαι.
Να ρωτήσω και κάτι.
Γιατί κάθε μέρα βρίσκω υγρό στην υποδοχή της μπαταρίας;
Εχω το Aspire BDC σαν σετ ατμοποιητή και κάνιστρου.

Θα πάω αύριο στο replace smoke που είναι σχετικά κοντά στη δουλειά μου.
Μπας και έχεις καμιά εξήγηση για τις διαρροές;
Λες να έχει να κάνει με το Halo και την σύνθεσή του;