Εχει ξυπνησει μεσα του το τερας του παπα Ρεμπελου...![]()
Σε μοντακι η καλύτερη επιλογή για κάποιον νεο ειναι το Istick. Το 20αρι ειναι μια χαρά αλλα πιθανοτατα μελλόντικα να του βγει λιγο. Εγω θα πρότεινα το 30αρι. Βασικές διαφορες ανάμεσα στα δυο μοντέλα, τα watt και οι αντιστάσεις που διαβάζουν (το ενα μέχρι 1.2ω ενω το αλλο μέχρι 0.5ω).
Σε ατμοποιητες τωρα οι ναυτικοί θεωρούνται ξεπερασμένα μοντέλα. Προσωπικά θα επέλεγα kanger sub tank mini που σου δινει επιλογή ανάμεσα σε κεφαλες (εργοστασιακές) των 0,5ω και των 1.2ω καθώς επιςης και την δυνατότητα να το μετατρέψεις σε επισκευασιμο και να φτιάχνεις αντίσταση της επιλογής σου.
Επισης θα πρότεινα ατμοποιητη με μεγάλη χωρητικότητα. Με αυτο τον τροπο (και έχοντας ενα μοντακι οπως το istick) εχεις αυτονομία και σε μπαταρια και σε υγρό και δεν χρειάζεστε να κουβαλήσεις τιποτα επιπλέον. ...
Oι ατμοποιητές είναι αναλώσιμοι? Δηλαδή πχ, το kanger sub tank mini που αναφέρεις έχει κάποια διάρκεια ζωής και θέλει αλλαγή ?
Mod καλό που να αλλάζει η μπαταρία του υπάρχει ? γατι όπως ειπώθηκε πιο πάνω, στο istick δεν αλλάζει... Σκέφτομαι οτι επειδή καπνίζω αρκετά, θα χρειάζομαι συχνότερα αναλώσιμα και υγρά απο τον μέσο ατμιστή...
Και αν μπορούσαμε να συγκρίνουμε, ένας καπνιστής που καπνίζει 1 πακέτο τσιγάρα την ημέρα, πόσα μιλιλίτρα υγρό θα κατανάλωνε ?
Το υγρό μέσα στον ατμοποιητή πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα ή μπορει πχ να μείνει σε αναμονή 1,2, 3 μήνες?
Οκ. Μάλλον σε mod με ανταλλακτική μπαταρία θα καταλήξω. Και ίσως σε 2 ατμοποιητές για να μην μπερδεύονται πολύ τα υγρά αν αλλαξω γεύση... Ελπίζω να στραγγίζουν καλά όταν αδειάζουν)
Στα diy υγρά, η βάση καπνίζεται και μόνη της αν δεν θέλει κάποιος άρωμα ?
ΒΕΒΕΚΑ κάτι σαν TRIBECA?
...
Βάση μπορείς να ατμιστεις. Δεν ξέρω κατα ποσο θα σε καλύψει ομως.
ΒΕΒΕΚΑ κάτι σαν TRIBECA?
Ρωτάει γιατί το Tribeca είναι πολύ αρωματικό για τα γούστα μου.
Εδώ και καιρό ατμίζω το Torque αλλά έχω αρχίσει και το βαριέμαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.