E - smoke...

Καλά, πας καλά ρε Νίκο;

Είναι σαν να βιάζουν "από την πίσω πόρτα" ταυτόχρονα, τρεις πολύ καλά "προικισμένοι" μαύροι, γιαπωνεζούλα παρθένα τελειόφοιτη γυμνασίου... :flipout: :flipout: :flipout:

Ο πίνακας αυτός ειχε βγει σε μια περίοδο που τις αντιστάσεις στα 1Ω τις θεωρούσαν extreme. Η μόδα με των subohm ηρθε πολυ αργότερα.

Καλησπερα σε ολους.Πρωτη φορα που γραφω εδω,το ονομα μου ειναι γιαννης,και θα ηθελα να ρωτησω κατι, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος στο σπορ.

ειχα το ego one 2200mah για λιγους μηνες σαν πρωτη μου συσκευη,αλλα δυστηχως χαλασε το κουμπι της μπαταριας και σημερα βγηκα να παρω μια καινουργια και να την αναβαθμισω γενικος.αγορασα απο ελλαδα το istick 40w γνωριζοντας οτι μπορω να το παρω απο ft φτηνοτερα αλλα το βιαζομουν, οποτε το χρυσοπληρωσα 55 ευρω.η ερωτηση μου ειναι ποιον ατμοποιητη μου προτεινεται για αυτο το μοντακι;προς το παρων το δουλευω με το ατμοποιητη που ειχα απο το ego.για τον ατμοποιητη μπορω να περιμενω ωστε να τον παρω απο ft.ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια.

Καλησπερα σε ολους.Πρωτη φορα που γραφω εδω,το ονομα μου ειναι γιαννης,και θα ηθελα να ρωτησω κατι, γιατι ειμαι και λιγο ασχετος στο σπορ.

ειχα το ego one 2200mah για λιγους μηνες σαν πρωτη μου συσκευη,αλλα δυστηχως χαλασε το κουμπι της μπαταριας και σημερα βγηκα να παρω μια καινουργια και να την αναβαθμισω γενικος.αγορασα απο ελλαδα το istick 40w γνωριζοντας οτι μπορω να το παρω απο ft φτηνοτερα αλλα το βιαζομουν, οποτε το χρυσοπληρωσα 55 ευρω.η ερωτηση μου ειναι ποιον ατμοποιητη μου προτεινεται για αυτο το μοντακι;προς το παρων το δουλευω με το ατμοποιητη που ειχα απο το ego.για τον ατμοποιητη μπορω να περιμενω ωστε να τον παρω απο ft.ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια.

Καλωσηρθες! Εξαρταται απο το πώς ατμιζεις. Προτιμας πνευμονικες τζουρες ή τραβας τον ατμο πρωτα στο στομα και μετα στον πνευμονα? Αν εισαι στη δευτερη κατηγορια (οπως εγω) τοτε τα 40 Βαττ φτανουν και περισσευουν. Σε ατμοποιητη προτεινω τον Expromizer (ξερω ειναι γερμανος, αλλα....) αλλα πολυ δημοφιλεις ειναι και οι κλώνοι του Kayfun. Για πνευμονικες δεν εχω αποψη

Πνευμονικες κάνω και με τον ατμοποιητη που έχω έχω καλούτσικα αποτέλεσμα μέχρι 11.5-12 watt

Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλωσηρθες! Εξαρταται απο το πώς ατμιζεις. Προτιμας πνευμονικες τζουρες ή τραβας τον ατμο πρωτα στο στομα και μετα στον πνευμονα? Αν εισαι στη δευτερη κατηγορια (οπως εγω) τοτε τα 40 Βαττ φτανουν και περισσευουν. Σε ατμοποιητη προτεινω τον Expromizer (ξερω ειναι γερμανος, αλλα....) αλλα πολυ δημοφιλεις ειναι και οι κλώνοι του Kayfun. Για πνευμονικες δεν εχω αποψη

Προτείνεις επισκευασιμο σε αρχάριο χρήστη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πνευμονικες κάνω και με τον ατμοποιητη που έχω έχω καλούτσικα αποτέλεσμα μέχρι 11.5-12 watt

Φιλε μου κοίταξε κανέναν ναυτιλο για να κανεις μια σωστή αρχη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση μου είναι τι και πόσο διάφορα θα δω με τον δικό μου?

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια ακόμη ερώτηση μου είναι τι και πόσο διάφορα θα δω με τον δικό μου?

Αν και δεν ξερω ποιον ατμοποιητη εχεις (αλλα φαντάζομαι τι θα εχεις λόγο ego) σου λεω πως ναι. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Είτε πας σε ναυτιλο είτε πας σε κανέναν subtank mini είτε σε ποιο καινουργια μοντέλα, διαφορες θα βρεις και θα ειναι μεγάλες.

Αξίζει να δω και κανένα με έλεγχο θερμοκρασίας μίας που το υποστηρίζει το istick;

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ο πίνακας αυτός ειχε βγει σε μια περίοδο που τις αντιστάσεις στα 1Ω τις θεωρούσαν extreme. Η μόδα με των subohm ηρθε πολυ αργότερα.

+1. Ακριβώς έτσι. Εξήγησέ του τα βρε Βασίλη του Τζιμίσκουλα, τόσα χρόνια ατμίζει και ακόμα δεν αντιλαμβάνεται ούτε τα βασικά... :flipout:

Τα παράπονά σου στον δήμαρχο που δεν καταβρέχει.
Κάτι δεν θα ξέρει παραπάνω ο Svoemesto για τον kfl+ από εσένα; :eviltongue:

Βρε καμάρι μου, έχω κανέναν λόγο να σου πω ψέμματα; Ορίστε, στον δεύτερο γνήσιο KFL+ με τα γνήσια κουστούμια και μόνη αλλαγή στο επάνω καπάκι που φοράει αυτό από steam tuners και αλλαγμένο επιστόμιο, με το τελευταίο στήσιμο με το 26άρι Kanthal A1 της UD, οχτώ τυλίγματα στα 2 χιλιοστά διάμετρο, αρχικά η αντίσταση είχε βγει στα 0.83Ω και τώρα μετριέται στα 0.76Ω στο ωμομετράκι μου.

Με το 35άρι E-Holly που δίνει άψογα ρεύματα, τσεκαρισμένα στο βολτομετράκι μου, και υγρό την βανίλια της Holly Juice στα 50%VG-50%PG στα 7mg νικοτίνη. Στα 20 βατάκια και 3.94V ο KFL+ κελαηδάει, ωραίο ντουμανάκι (για τα κυβικά του), πολύ καλή γεύση και χτύπημα.

Όταν βρεθούμε, για να μου δώσεις το Milfs Milk, :speechless-smiley-0 να στο δώσω το σετάκι να το ατμίσεις, και πάρε τζούρα όσα δευτερόλεπτα γουστάρεις. Αν πάρεις έστω και υποψία καμμένου, να με κράξεις δημόσια, εδώ στο φόρουμ... :flipout:

KFLampE-Holly_zps1xgswpej.jpg

Last edited:
Και μία φωτό από το τελευταίο καμάρι μου, το RX200 modified by SEB με αλλαγμένο πόλο 510, φορεμένη την πλακέτα DNA200 και αλλαγμένη όλη την εσωτερική καλωδίωση. :music-smiley-005:

Με φορεμένο τον TFV4 mini με μαύρο τανκάκι για να είναι full black. :BDGBGDB55:

Ο Χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά...

RX200_modified_by_SEB_3_zps8fjlw2aa.jpg

Κόβω φλέβα πρωτομάστορα SEB... :grinning-smiley-043

Δεν κρΑτηθηκα και χθες αγόρασα το provari radius. Πρώτες εντυπώσεις: άψογο. Άριστη ποιότητα, ιδανικό βάρος, πολυ βολικό στην παλάμη. Είπα να δοκιμάσω και ένα νέο υγρό και πήρα το black flag risen enriched της five pawns.
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν χορταίνω τον συνδυασμό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

+1. Ακριβώς έτσι. Εξήγησέ του τα βρε Βασίλη του Τζιμίσκουλα, τόσα χρόνια ατμίζει και ακόμα δεν αντιλαμβάνεται ούτε τα βασικά... :flipout:

Εγώ βρε ή εσείς που είσαστε κάγκουρες; :eviltongue:
Να πω ότι κάνετε σκέτη βάση, χωρίς άρωμα, να είναι ok.
Αλλά να χάνετε άρωμα και γεύση για να ανεβαίνετε στα 20 και 50W χωρίς λόγο, δεν το καταλαβαίνω...
Η γεύση θέλει χαμηλά watt, αντίσταση 1.1 με 1.4Ω και φυσικά, σχετικά κλειστές διόδους αέρα.

Δεν συζητάω το πόσο αντίθετος είμαι στα υψηλά watt όταν μιλάμε για μία περιοχή σε μέγεθος μπιζελιού.
Με 100W οδηγείς το 90% των ηχείων της αγοράς.
Όχι μία αντίσταση που τη βάζεις στο στόμα σου.

Δεν κρΑτηθηκα και χθες αγόρασα το provari radius. Πρώτες εντυπώσεις: άψογο. Άριστη ποιότητα, ιδανικό βάρος, πολυ βολικό στην παλάμη. Είπα να δοκιμάσω και ένα νέο υγρό και πήρα το black flag risen enriched της five pawns.
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν χορταίνω τον συνδυασμό.

Βάζε εσύ φωτιές να στηθώ κάτω από το σπίτι σου βραδιάτικα να νιαουρίζω μέχρι που να μου το πετάξεις στο κεφάλι! :flipout:

Χαχά. Ωραίος.

Αλλά τι να κάνει με το "υποθετάκι" που έβγαλε για να ατμίσει. Έπρεπε να τους πετάξει έξω κανένα DNA200 με έναν TFV4 στα 150W, να τους πεταχτούν τα μάτια έξω από τα ντουμάνια!... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Η γεύση θέλει χαμηλά watt, αντίσταση 1.1 με 1.4Ω και φυσικά, σχετικά κλειστές διόδους αέρα.

Και ένα ζευγάρι καινούργια μάγουλα με μια μασέλα καβάτζα για να τραβήξεις μια τζούρα της προκοπής!!!:D

Είναι σαν να προσπαθείς να ρουφήξεις milk shake που βγήκε μόλις από την κατάψυξη!!:Banane0: