E - smoke...

Από έξω μπορείς να ψωνίσεις μέχρι και 100άρα Γιάννη, αλλά θα έπρεπε να περιμένουμε μέρες για να παραλάβουμε, να μην είμαστε σίγουροι για το αν θα περάσει η αγορά λόγω capital controls, και το κυριότερο είναι ότι η 100άρα είναι πολύ επικίνδυνο δηλητήριο, που πρέπει να το χειρίζεται κάποιος με εξαιρετική προσοχή...

Θα παραλαμβανατε σε μια εβδομάδα μαξ, οι κάρτες σας θα δούλευαν και εννοειται ότι θα χρειάζονταν ειδική μεταχείριση με δέουσα προσοχή (γάντια, γυαλιά κλπ).

Θα βάζατε κατάψυξη τις περισσότερες και θα σπάγατε σιγά σιγά με ότι μηδενική θέλετε που θα την παίρνατε από το φαρμακείο 4-6 ευρώ το κιλό (fagron, chemco κλπ).

Με τον τρόπο αυτό στοκαρει κανείς για χρόνια με πραγματικά λίγα χρήματα.

Δεν τα λέω για σας που ψωνίσατε ήδη αλλά για τους υπόλοιπους.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Και να θυμάστε οτι η υψηλής περιεκτικότητας νικοτίνη σε αποθήκευση οξειδώνεται πιο αργά απο την αραιωμένη - ειδικά αν δεν έχει μοιραστει σε μικρότερα μπουκαλάκια κι έχει αρχίσει να κατεβαίνει η στάθμη λόγω χρήσης.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Θα βάζατε κατάψυξη τις περισσότερες και θα σπάγατε σιγά σιγά με ότι μηδενική θέλετε που θα την παίρνατε από το φαρμακείο 4-6 ευρώ το κιλό (fagron, chemco κλπ).

Με τον τρόπο αυτό στοκαρει κανείς για χρόνια με πραγματικά λίγα χρήματα.

Χμμμ, δεν νομίζω ότι θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, για να πω την αλήθεια, για να δω κατά πόσο θα επηρεάζει τη τελική γεύση του υγρού, αλλά π.χ., η μυρωδιά της μηδενικής της Umami δεν είναι ίδια με αυτή της μηδενικής της Pink Mule.

Εννοείται βέβαια ότι θα το δοκιμάσουμε μελλοντικά. Αν οι πληροφορίες που έχω είναι σωστές, με την αλλαγή του χρόνου οι μηδενικές βάσεις θα κοστίζουν τουλάχιστον 15-16 ευρώ τα 100ml (!!!)

Οπότε, εκ των πραγμάτων θα λειτουργήσει η μαύρη αγορά και η "νταμιτζάνα"... :flipout:

Εγώ είχα και μηδενική pink mule αλλά και fagron. Τις έκανα στο καπάκι και δεν κατάλαβα καμία διαφορά.

Βέβαια για μένα η μηδενική της Pink ήταν η εξαίρεση. Τόσα χρόνια κανω είτε fagron είτε chemco (σύνδεσμος) αν και την τελευταία έχω να τη δοκιμάσω κάτι αιώνες. Τα επόμενα δύο λιτρακια όμως από αυτή θα ναι.

Καλή χρονιά σε όλους!!
Όσον αφορά τη...μαγειρικη, πρώτη μέρα του χρόνου, πρώτο Grandmaster 400ml!!! Λέτε έτσι να με βρει έτσι όλη η χρονιά, στο μαγείρεμα ??
Το μόνο λάθος που εκανα ήταν ότι τη συνταγή που μου έδωσε ο Βογιατζάκης, την έκανα με αρώματα χ4 αλλά είχα μόλις ένα 15μελο caramel original και ήθελε 16ml...
Δώστε μου ποσοστά αποτυχίας παρακαλώ...

Ε... δεν έκανες τίποτα... Δεν θα ατμίζεται... Πέτα το.
Να σου στείλω τα ταχυδρομικά +5-10 ευρώ, να μου το στείλεις για ένα project που το θέλω ? :)

...Δώστε μου ποσοστά αποτυχίας παρακαλώ...

Επειδή τα αρώματα και η έντασή τους είναι πάντα προσωπικό γούστο, μπορεί το 1ml λιγότερη καραμέλα μπορεί (ή όχι) να σου κάνει το υγρό ίσως και καλύτερο. Εγω λέω οτι δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... Με κάλυψες απόλυτα αλλά στα σίγουρα θα σου πω σε έναν μήνα που μου είπε ο Πάνος να το ανοίξω... Για να δούμε πως πήγε η πρώτη προσπάθειά μου...

Άγη, κράτα μερικά mlάκια να το τεστάρεις με το μαιμουδορίτζιναλ που φτιάχνει τώρα ο Παναγιώτης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που και πως διαφοροποιείται!:smile:

Φυσικά και θα κρατήσω Γιάννη, έχω και ένα μικρό δείγμα Grandmaster από αυτό που σας φτιάχνει... Εκτός αν σας βάζει αλλά εσάς,από τα καλά.... Εγώ πάντως ακολούθησα πιστά, πλην 1ml,τις οδηγίες του..

Άγη, το ένα ml λιγότερη καραμέλα στα 400ml υγρού, δεν θα δώσει καμία απολύτως διαφορά στη γεύση του υγρού από το Grandmaster που σου είχα στείλει. Αντί να βάλεις στο 4% την καραμέλα, την έβαλες στο 3,75%. Σιγά τα αβγά, καμία απολύτως διαφορά.

Οι παράγοντες που παίζουν μεγάλο ρόλο στην γεύση του υγρού, εφόσον το setup μοντ + ατμοποιητής + κεφαλή + watt ατμίσματος διατηρούνται σταθερά, είναι τα mg της νικοτίνης και ο χρόνος ωρίμανσης του υγρού. Χτες το συζητούσα με τον Χασοδίκη. Σταμάτησε να ατμίζει πλέον το The Milky Way και μου έδωσε ένα μπουκάλι με κάπου 20ml υγρό, το οποίο είχε πλέον οχτώ ολόκληρους μήνες ωρίμανσης στο ενεργητικό του! Χτες λοιπόν, βάζω το The Milky Way του Γιάννη που είναι στα 7mg νικοτίνη, στον TFV4 με την εξαπλή κεφαλή των 0.4Ω στα 65-70W στην οποία άτμιζα σταθερά το δικό μου The Milky Way που είναι όμως στα 5mg νικοτίνη και είχε ωριμάσει κάπου στους δύο μήνες.

Ε, καμία σχέση, η διαφορά στη γεύση του υγρού πολύ μεγάλη και εύκολα διακριτή. Το υγρό του Γιάννη είχε αβυσσαλέο χτύπημα που ο λαιμός μου μετά βίας αντέχει στα 65-70W λόγω των δύο παραπάνω mg νικοτίνης, από τα 5 στα 7. Όλη η υπόλοιπη διαφορά στη γεύση που παίρνω όμως, οφείλεται καθαρά στον χρόνο ωρίμανσης του υγρού, το ένα είναι οχτώ μηνών ενώ το άλλο είναι δύο.

Επίσης, η διαφορά στο χρώμα ανάμεσα στα δύο υγρά είναι πολύ μεγάλη, του Γιάννη είναι πολύ πιο σκουρόχρωμο από το δικό μου. Όσο ανεβαίνει βέβαια η νικοτίνη στο υγρό το χρώμα σκουραίνει, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά στο χρώμα δεν οφείλεται φυσικά στα 2mg νικοτίνης, οφείλεται στον πολύ μεγάλο χρόνο ωρίμανσης...

Άγη, το ένα ml λιγότερη καραμέλα στα 400ml υγρού, δεν θα δώσει καμία απολύτως διαφορά στη γεύση του υγρού από το Grandmaster που σου είχα στείλει. Αντί να βάλεις στο 4% την καραμέλα, την έβαλες στο 3,75%. Σιγά τα αβγά, καμία απολύτως διαφορά.

Οι παράγοντες που παίζουν μεγάλο ρόλο στην γεύση του υγρού, εφόσον το setup μοντ + ατμοποιητής + κεφαλή + watt ατμίσματος διατηρούνται σταθερά, είναι τα mg της νικοτίνης και ο χρόνος ωρίμανσης του υγρού. Χτες το συζητούσα με τον Χασοδίκη. Σταμάτησε να ατμίζει πλέον το The Milky Way και μου έδωσε ένα μπουκάλι με κάπου 20ml υγρό, το οποίο είχε πλέον οχτώ ολόκληρους μήνες ωρίμανσης στο ενεργητικό του! Χτες λοιπόν, βάζω το The Milky Way του Γιάννη που είναι στα 7mg νικοτίνη, στον TFV4 με την εξαπλή κεφαλή των 0.4Ω στα 65-70W στην οποία άτμιζα σταθερά το δικό μου The Milky Way που είναι όμως στα 5mg νικοτίνη και είχε ωριμάσει κάπου στους δύο μήνες.

Ε, καμία σχέση, η διαφορά στη γεύση του υγρού πολύ μεγάλη και εύκολα διακριτή. Το υγρό του Γιάννη είχε αβυσσαλέο χτύπημα που ο λαιμός μου μετά βίας αντέχει στα 65-70W λόγω των δύο παραπάνω mg νικοτίνης, από τα 5 στα 7. Όλη η υπόλοιπη διαφορά στη γεύση που παίρνω όμως, οφείλεται καθαρά στον χρόνο ωρίμανσης του υγρού, το ένα είναι οχτώ μηνών ενώ το άλλο είναι δύο.

Επίσης, η διαφορά στο χρώμα ανάμεσα στα δύο υγρά είναι πολύ μεγάλη, του Γιάννη είναι πολύ πιο σκουρόχρωμο από το δικό μου. Όσο ανεβαίνει βέβαια η νικοτίνη στο υγρό το χρώμα σκουραίνει, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά στο χρώμα δεν οφείλεται φυσικά στα 2mg νικοτίνης, οφείλεται στον πολύ μεγάλο χρόνο ωρίμανσης...

Για τα υπόλοιπα 100ml που έχω στο Κρανίδι, θα πληρώσεις 2 κατοστάρικα!!! Σιγά μην δίνουμε το νέκταρ τζάμπα!!:Banane0:

Ενα υγρο που εφτιαξα με περιγραφη " icecream φραουλα με μια δαγκωματια απο χωνακι" το αφησα να ωριμασει 5-6 μερες.
Το δοκιμασα και θα αλλαζα την περιγραφη τους σε: " παγωτο φραουλα που σου εφυγε και επεσε στο πατωμα και δαγκωσες μονο το χωνακι που εχει γευση ξυλινης υφης σαν ριζα δεντρου που την κατουρησε μπαμπουίνος"

Θα περιμενω καμια εικοσαρια μερες και αν δεν στρωσει θα παει στα σκουπιδια. Η αληθεια ειναι βεβαια οτι τα αρωματα της συγκεκριμενης εταιριας λενε οτι θελουν 15-20 μερες για καλο στρωσιμο. Αλλα δεν ξερω και ποσο μπορει να μετασχηματιστει αυτο που δοκιμασα. Κραταω πολυ μικρο καλαθι.

Για τα υπόλοιπα 100ml που έχω στο Κρανίδι, θα πληρώσεις 2 κατοστάρικα!!! Σιγά μην δίνουμε το νέκταρ τζάμπα!!:Banane0:

Χασοδίκη, ξεχνάς μου φαίνεται, ότι περιμένεις να πάρεις από μένα Grandmaster σε μεγάλη ποσότητα, για το οποίο μάλιστα έχεις ήδη πληρώσει.

Τέτοια λέγε, και σε βλέπω να παίρνεις... ξέρεις τι ακριβώς θα πάρεις!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Ενα υγρο που εφτιαξα με περιγραφη " icecream φραουλα με μια δαγκωματια απο χωνακι" το αφησα να ωριμασει 5-6 μερες.
Το δοκιμασα και θα αλλαζα την περιγραφη τους σε: " παγωτο φραουλα που σου εφυγε και επεσε στο πατωμα και δαγκωσες μονο το χωνακι που εχει γευση ξυλινης υφης σαν ριζα δεντρου που την κατουρησε μπαμπουίνος"

:flipout::flipout::flipout: