Ναι, στο λίνκ που έδωσα από την ίδια την Pink Mule.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Θα βάζατε κατάψυξη τις περισσότερες και θα σπάγατε σιγά σιγά με ότι μηδενική θέλετε που θα την παίρνατε από το φαρμακείο 4-6 ευρώ το κιλό (fagron, chemco κλπ).
Με τον τρόπο αυτό στοκαρει κανείς για χρόνια με πραγματικά λίγα χρήματα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
...Δώστε μου ποσοστά αποτυχίας παρακαλώ...
Άγη, το ένα ml λιγότερη καραμέλα στα 400ml υγρού, δεν θα δώσει καμία απολύτως διαφορά στη γεύση του υγρού από το Grandmaster που σου είχα στείλει. Αντί να βάλεις στο 4% την καραμέλα, την έβαλες στο 3,75%. Σιγά τα αβγά, καμία απολύτως διαφορά.
Οι παράγοντες που παίζουν μεγάλο ρόλο στην γεύση του υγρού, εφόσον το setup μοντ + ατμοποιητής + κεφαλή + watt ατμίσματος διατηρούνται σταθερά, είναι τα mg της νικοτίνης και ο χρόνος ωρίμανσης του υγρού. Χτες το συζητούσα με τον Χασοδίκη. Σταμάτησε να ατμίζει πλέον το The Milky Way και μου έδωσε ένα μπουκάλι με κάπου 20ml υγρό, το οποίο είχε πλέον οχτώ ολόκληρους μήνες ωρίμανσης στο ενεργητικό του! Χτες λοιπόν, βάζω το The Milky Way του Γιάννη που είναι στα 7mg νικοτίνη, στον TFV4 με την εξαπλή κεφαλή των 0.4Ω στα 65-70W στην οποία άτμιζα σταθερά το δικό μου The Milky Way που είναι όμως στα 5mg νικοτίνη και είχε ωριμάσει κάπου στους δύο μήνες.
Ε, καμία σχέση, η διαφορά στη γεύση του υγρού πολύ μεγάλη και εύκολα διακριτή. Το υγρό του Γιάννη είχε αβυσσαλέο χτύπημα που ο λαιμός μου μετά βίας αντέχει στα 65-70W λόγω των δύο παραπάνω mg νικοτίνης, από τα 5 στα 7. Όλη η υπόλοιπη διαφορά στη γεύση που παίρνω όμως, οφείλεται καθαρά στον χρόνο ωρίμανσης του υγρού, το ένα είναι οχτώ μηνών ενώ το άλλο είναι δύο.
Επίσης, η διαφορά στο χρώμα ανάμεσα στα δύο υγρά είναι πολύ μεγάλη, του Γιάννη είναι πολύ πιο σκουρόχρωμο από το δικό μου. Όσο ανεβαίνει βέβαια η νικοτίνη στο υγρό το χρώμα σκουραίνει, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά στο χρώμα δεν οφείλεται φυσικά στα 2mg νικοτίνης, οφείλεται στον πολύ μεγάλο χρόνο ωρίμανσης...
Για τα υπόλοιπα 100ml που έχω στο Κρανίδι, θα πληρώσεις 2 κατοστάρικα!!! Σιγά μην δίνουμε το νέκταρ τζάμπα!!:Banane0:
Ενα υγρο που εφτιαξα με περιγραφη " icecream φραουλα με μια δαγκωματια απο χωνακι" το αφησα να ωριμασει 5-6 μερες.
Το δοκιμασα και θα αλλαζα την περιγραφη τους σε: " παγωτο φραουλα που σου εφυγε και επεσε στο πατωμα και δαγκωσες μονο το χωνακι που εχει γευση ξυλινης υφης σαν ριζα δεντρου που την κατουρησε μπαμπουίνος"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.