Άρα, είτε μας κλέβει στο ζύγι και δεν καθαρά 100ml αλλά λιγότερα, είτε δεν 70-30 αλλά 60-40, είτε συνδυασμός και από τα δύο. Σε κάθε περίπτωση, είναι εκτός προδιαγραφών. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Δεν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω μάναμ...
Σϊγουρα κάπου βρωμάει η υπόθεση. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω. :eviltongue:
Δηλαδή αν κάποιος σου δίνει 10άρα νικοτίνη αντί για 15άρα που θα το καταλάβεις αν κάνεις 3mg;
Τζιμίσκουλα, πόσο καιρό ωρίμανση θέλει η λεμονόταρτα, κάπου στο εικοσαήμερο; Μου έρχεται να το πιω από το βάζο κατευθείαν, λέμε...![]()
Η συγκεκριμένη συνταγή δεν είναι δική μου. :smile:
Είναι ενός παιδιού από την ομάδα που έχουμε στο Facebook και ασχολούμαστε με συνταγές, του Αλέξανδρου.
Στις 20 ημέρες έρχονται και δένουν καλά οι κρέμες του.
Στον μήνα όμως είναι αλλού, γιατί έρχονται και τα μπισκότα εκεί που πρέπει.
Δεν έχει καμία σχέση με την lemon tart της Dinner lady. Άλλωστε η συγκεκριμένη συνταγή είναι πιο παλιά από της Dinner lady.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο, γιατί το lemon tart ενώ δείχνει καταπληκτικό στην αρχή, με μπουχτίζει στα 5ml.
Καθαρά δικά μου είναι το banoffee και το kiss που φτιάχνεις. Όπως και τα εκλαίρ (που δεν φτιάχνεις) και κάτι μιλφέιγ και τρίγωνα πανοράματος που ακόμη δουλεύω και για αυτό δεν έχω public.

τι ζαχαροπλαστες ειστε σεις,αν φτιαχνατε γλυκα ο Παρλιαρος θα ωχρυουσε μπροστα σας,ευτυχως που δεν μου αρεσουν τα "γλυκα καπνισματα"..
Πρακτικά από συνταγές κανονικών γλυκών παίρνουμε την ιδέα και τα ποσοστά.
BTW για ρίξτε μια ματιά εδώ εσείς που γκρινιάζετε...

https://www.darkstarvapour.co.uk/shop/nicotine-shots/18x-nicotine-shots-10ml-18mg-ml
180ml 18άρας 16 λίρες.
Τα αρώματα της TPA 3.5 λίρες τα 30ml και της Cap 4.5 λίρες!
Και στέλνει και Ελλάδα πλέον.