EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

χε χε χε...παντως νομιζω οτι το στησιμο φιλε ειναι πολυ σημαντικοτερο απτον ενυσχητη...πισω απτο δεξι μου πες εβαλες μια πανινη λαμπα?..δοκιμασε με μαξιλαρι.οχι σκετο πανι..μαξιλαρι, να αποροφαει....αν κ νομιω οτι το θεμα μπασα ωφειλεται στα ηχεια κ οχι στον ενυσχητη..

παντως νομιζω οτι το στησιμο φιλε ειναι πολυ σημαντικοτερο απτον ενυσχητη
Τί να σε πω... πιστεύω ότι κάθε σκέλος έχει τη σημασία του... Ηχεία, ενισχυτής, πηγή, χώρος, ακροατής... Όλα μετράνε.

δοκιμασε με μαξιλαρι.οχι σκετο πανι..μαξιλαρι, να αποροφαει....
Δεν χρειάζεται Σίφη μου. Θα καταλάβεις παρακάτω...

νομιω οτι το θεμα μπασα ωφειλεται στα ηχεια κ οχι στον ενυσχητη..
Άν σου πω τώρα ότι έχουμε και οι δυο άδικο τί θα σκεφτείς; ;)
Ήρθε προ ολίγου ο dac της aqvox από το service της εταιρίας. Άρχισα να ακούω το LP Dead Air For Radios (Chroma Key) με το οποίο συνήθως τσεκάρω, και ο ήχος είναι τελείως διαφορετικός (και στα μπάσα). Επιτέλους ένας dac της προκοπής!

:)

τοχες στειλει για σερβις?..με τι ακουγες αυτες τις μερες?
Αυτο που σου πα για το ποιο ειναι ποιο σημαντικο, ενοω οτι οι διαφορες ειναι πολυ ευκολοτερα να διαπιστωθουν απο ηχειο σε ηχειο παρα απο ενυσχητη σε ενυσχητη ιδιας κλασης..εκτος βεβαια καποιον καλων περιπτωσεων..

Το οποίον;Τσάμπα οι αλλαγές ενισχυτή κι ηχείων;Αυτό έφταιγε;

Αν ναί,ξεκίνα τις κάμψεις και μην σταματήσεις μέχρι να μπεί Μάης.:smash:

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Το οποίον;Τσάμπα οι αλλαγές ενισχυτή κι ηχείων;Αυτό έφταιγε;

Αν ναί,ξεκίνα τις κάμψεις και μην σταματήσεις μέχρι να μπεί Μάης.:smash:

μεχρι τον Ιουνη και βαλε!:Banane0:

Πω πωω!!! Καλά που δεν άκουσα τον γερμανό! Πετάει το μηχανάκι!!!
(τί ζόρι τραβάει τελικά ο κάθε λαός με τα προιόντα της χώρας του, δεν μπορώ να καταλάβω...)

Άντε... μετράτε να παίρνω... :smash:

Να δώ και τί θα γίνει τώρα......

τοχες στειλει για σερβις?..με τι ακουγες αυτες τις μερες?
Τον αγόρασα used στο 1/3 της τιμής του. Ήρθε όμως με πρόβλημα στις εξόδους και τον έστειλα "ανήκουστο" στον κατασκευαστή στο Αμβούργο.
Νωρίτερα έπαιζε ένας Xindak ("στεγνός" ψαλμός αλληλούια) και πριν από αυτόν ένας v-dac ("ευχάριστος" αλλά "τραγούδαγε ό,τι ήθελε").

Τσάμπα οι αλλαγές ενισχυτή κι ηχείων;Αυτό έφταιγε;
Ο ενισχυτής είναι στο ebay. Θα φύγει τελικά περισσότερο λόγω της "φύσης" του κι όχι λόγω του ήχου του (ο οποίος αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σούπερ). Από τότε που μου τηγανίστηκε μια ΚΤ88 (δόξα Τω Θεώ ήμουν δίπλα και τον έκλεισα σε χρόνο dt) και άρχισαν κάποιες λάμπες προενισχυσης να παραδίδουν πνεύμα βουίζοντας ασύστολα, τον έχω πάρει από φόβο. Ούτε στην τουαλέττα δεν μπορώ να πάω ήσυχος! Για σιέστες δε στον καναπέ... ούτε συζήτηση. Προσθέστε σ' αυτά και το κόστος των γλόμπων, τις κάμψεις από τη δεη... ε, μαζεύονται πολλά νομίζω...

:HTEHETH63:

βαζω στοιχημα οτι μολις βαλεις τον νεο ενυσχητη το ολο συστημα θα πεταξει..κατσε να δεις...

Προσωπικά θεωρώ,ότι θα πέταγε περισσότερο(εκτός υψηλότερων εντάσεων) μ' αυτόν που πούλησε...Τέλος πάντων...Ο γέγονε-γέγονε...

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

βαζω στοιχημα οτι μολις βαλεις τον νεο ενυσχητη το ολο συστημα θα πεταξει..κατσε να δεις...
Κάτσε γιατί δεν βρίσκω τον πωλητή στο τηλ τώρα..!

Αστονε μωρε να κοιμαται ησυχος!... -bye-
γερμανεζος ειναι! Του αρεσουν τα ποιο ψυχρα!!

Μεγειές Μάνο!!

Καλοάκουστος!

Περιμένουνε περισσότερες εντυπώσεις όταν παραλάβεις και φυσικά
φώτος δεκτές!

Last edited by a moderator:

Πληρώθηκαν και έρχονται...

View attachment 53216

η πλακα ειναι οτι στα Αγγλικα forum χτυπιοντουσαν ολοι για τον τελικο ενω ο πραγματικος σταρ του σετ ειναι ο προενισχυτης. Μεγαλο μηχανημα φιλε μου (για τα λεφτα του παντα). Γραψε εντυπωσεις οταν σου ερθουν....

Υ.Γ Ο Hoenhe ειναι φοβερο ατομο του ειχα μιλησει και εγω στο τηλ οταν ηθελα να μαθω πληροφοριες για τα Sovereign...

Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Πραγματικά μ' έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σας... :grinning-smiley-043

geopolitis... :a0210:

Γραψε εντυπωσεις οταν σου ερθουν....
Eννοείται!

Aqvox (πρώτη παραλαβή... DOA!)

View attachment 53236
Ανεπανάληπτη συσκευασία από τον Γερμανό! Στο βάθος της κούτας βρήκα κι ένα μυξομάντηλο... προφανώς για να απορροφάει την υγρασία!

DSC07474.JPG
Μαθήματα συσκευασίας, μέρος δεύτερο!

DSC07477.jpg
Το περιεχόμενο όμως άψογο (οπτικά)

View attachment 53239
Και μια...ρομαντική!

Οι εικονιζόμενοι (από κάτω προς τα πάνω...)
Cayin... μαγευτικός στα αυτιά... και στα μάτια.
Aqvox... καλά το καταλάβατε... είναι στο πλάι τοποθετημένος λόγω...interconnect (0.5m). Με την έλευση του Ααρών θα μπεί σωστά.
Τα μπλε του φώτα είναι τελείως χαιπνότικ...
Atv... η "ντροπή" του συστήματος με σήμα το μηλαράκι... Για όποιον αναρρωτηθεί αν έχει βγάλει πόδια, η απάντηση είναι ότι "κάθεται" πάνω σε sorbothane.
Datsun με ζάντες αλουμινίου σαν να λέμε...

Χίλια ευχαριστώ παιδιά! Πραγματικά μ' έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σας... :grinning-smiley-043

geopolitis... :a0210:

Eννοείται!

Aqvox (πρώτη παραλαβή... DOA!)

View attachment 53236
Ανεπανάληπτη συσκευασία από τον Γερμανό! Στο βάθος της κούτας βρήκα κι ένα μυξομάντηλο... προφανώς για να απορροφάει την υγρασία!

View attachment 53237
Μαθήματα συσκευασίας, μέρος δεύτερο!

View attachment 53238
Το περιεχόμενο όμως άψογο (οπτικά)

View attachment 53239
Και μια...ρομαντική!

Οι εικονιζόμενοι (από κάτω προς τα πάνω...)
Cayin... μαγευτικός στα αυτιά... και στα μάτια.
Aqvox... καλά το καταλάβατε... είναι στο πλάι τοποθετημένος λόγω...interconnect (0.5m). Με την έλευση του Ααρών θα μπεί σωστά.
Τα μπλε του φώτα είναι τελείως χαιπνότικ...
Atv... η "ντροπή" του συστήματος με σήμα το μηλαράκι... Για όποιον αναρρωτηθεί αν έχει βγάλει πόδια, η απάντηση είναι ότι "κάθεται" πάνω σε sorbothane.
Datsun με ζάντες αλουμινίου σαν να λέμε...

βρες μια γυαλινη οπτικη (ψαξε για wireword Supernova 5+ που καταργηθηκε) και θα μετατρεψεις το ATV στο καλυτερο transport στον κοσμο

Ευχαριστώ για το τιπ!
Βρήκα στο ebay αυτό...
http://cgi.ebay.de/Glass-30FT-DIGIT...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c53cfd603
Άν δεν κάνω λάθος είναι ίδιο με αυτό που σπρώχνει ο Mark Grant (εξαιρετικός τύπος επίσης)
http://markgrantcables.co.uk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=40_17&products_id=40

Προς το παρόν χρησιμοποιώ αυτό...

View attachment 53241
Goldkabel Highline Opto

Από την Aqvox μου είπαν να πάω σε κάποιο κατάστημα οπτικών να το γυαλίσουν (;)... Καλά κατάλαβα;