Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B
σε φορματ ext-3 μπορεις να βαζεις μεγαλα αρχεια mkv δηλ πανω απο 4g?Όχι. Θέλει ext-2 ή ext-3.
σε φορματ ext-3 μπορεις να βαζεις μεγαλα αρχεια mkv δηλ πανω απο 4g?Όχι. Θέλει ext-2 ή ext-3.
σε φορματ ext-3 μπορεις να βαζεις μεγαλα αρχεια mkv δηλ πανω απο 4g?
Κατέβασα ένα ελληνικό αρχείο ήχου και το κόλλησα πάνω σε ένα mkv video που είχα. Ο ελληνικός ήχος παίζει στο PC αλλά όχι στο egreat. O ήχος ήταν *.mp4 και τα στοιχεία του:
* RUNTIME.......: 0:12:08 *
* LANGUAGE......: Greek *
* SIZE..........: 19 MB *
* CODEC.........: LC-AAC *
* CHANNELS......: 5.1 *
* BITRATE.......: q @ 0.3 *
* BIT DEPTH.....: *
* SAMPLE RATE...: 48 kHz *
* SOFTWARE......: ec3to 2.75 & Nero Decoder & NeroAccEnc 1.3.3.0 *
Ξέρει κανείς τι φταίει ?
Κατέβασε από το internet το πρόγραμμα media info (google)και άνοιξε το αρχείο με αυτό το πρόγραμμα. Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες για το αρχείο και θα δεις τι codec ήχου χρησιμοποιεί και αν είναι συμβατός με το μηχάνημα (που μάλλον δεν είναι).
Δυστυχώς ουτε με αυτο το προγραμμα εβγαλα ακρη! Δεν μου βγάζει πληροφοριες ήχου παρά μονο για το video... ξέρει κανεις καποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου των mov αρχειων?
δηλαδη σε απλα ελληνικα εχεις κανει φορματ σε ext3 τον εσωτερικο σου δισκο και μπορεις με usb συνδεση με το pc να κανεις copy paste αρχεια 7g πχ? οταν ειχα τον εσωτερικο μου σε ext2 δεν μπορουσα να κανω μεταφορα αρχειων μεγαλυτερα απο 4,5g αν θυμαμαι καλα :BDGBDGB53:Κανονικότατα. Εγώ σε ext3 το έχω και είναι μια χαρά.
δηλαδη σε απλα ελληνικα εχεις κανει φορματ σε ext3 τον εσωτερικο σου δισκο και μπορεις με usb συνδεση με το pc να κανεις copy paste αρχεια 7g πχ? οταν ειχα τον εσωτερικο μου σε ext2 δεν μπορουσα να κανω μεταφορα αρχειων μεγαλυτερα απο 4,5g αν θυμαμαι καλα :BDGBDGB53:
δηλαδη σε απλα ελληνικα εχεις κανει φορματ σε ext3 τον εσωτερικο σου δισκο και μπορεις με usb συνδεση με το pc να κανεις copy paste αρχεια 7g πχ? οταν ειχα τον εσωτερικο μου σε ext2 δεν μπορουσα να κανω μεταφορα αρχειων μεγαλυτερα απο 4,5g αν θυμαμαι καλα :BDGBDGB53:
νομιζω fat32 ηταν ο εσωτερικος σκληρος του eagretΜήπως ο δίσκος του υπολογιστή ήταν FAT32 ?
rawΕπισης στις επιλογες ηχου τι βαζω στα ac3 ,κλπ κλπ ? digital η analog ? To εχω συνδεσει με οπτικη.
Σορυ για το πισωγυρισμα)
εχει επιλογες : digital raw
analog raw
ποια απο τις δυο ? (το εχω βαλει με οπτικη )
Επισης πως βλεπω ποιο firmware εχει ?
Ευχαριστω .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.