Egreat EG-M31B

Κατέβασα ένα ελληνικό αρχείο ήχου και το κόλλησα πάνω σε ένα mkv video που είχα. Ο ελληνικός ήχος παίζει στο PC αλλά όχι στο egreat. O ήχος ήταν *.mp4 και τα στοιχεία του:
* RUNTIME.......: 0:12:08 *
* LANGUAGE......: Greek *
* SIZE..........: 19 MB *
* CODEC.........: LC-AAC *
* CHANNELS......: 5.1 *
* BITRATE.......: q @ 0.3 *
* BIT DEPTH.....: *
* SAMPLE RATE...: 48 kHz *
* SOFTWARE......: ec3to 2.75 & Nero Decoder & NeroAccEnc 1.3.3.0 *

Ξέρει κανείς τι φταίει ?

Υποψιάζομαι το πολυκάναλο AAC.

Κατέβασε από το internet το πρόγραμμα media info (google)και άνοιξε το αρχείο με αυτό το πρόγραμμα. Θα σου βγάλει όλες τις πληροφορίες για το αρχείο και θα δεις τι codec ήχου χρησιμοποιεί και αν είναι συμβατός με το μηχάνημα (που μάλλον δεν είναι).

Δυστυχώς ουτε με αυτο το προγραμμα εβγαλα ακρη! Δεν μου βγάζει πληροφοριες ήχου παρά μονο για το video... ξέρει κανεις καποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου των mov αρχειων?

Δυστυχώς ουτε με αυτο το προγραμμα εβγαλα ακρη! Δεν μου βγάζει πληροφοριες ήχου παρά μονο για το video... ξέρει κανεις καποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου των mov αρχειων?

Τί εννοείς δε σου βγάζει πληροφορίες ήχου? Τίποτα? Κάνε ένα capture μια εικόνα και ανέβασε να δούμε, αν σου είναι εύκολο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

Κανονικότατα. Εγώ σε ext3 το έχω και είναι μια χαρά.
δηλαδη σε απλα ελληνικα εχεις κανει φορματ σε ext3 τον εσωτερικο σου δισκο και μπορεις με usb συνδεση με το pc να κανεις copy paste αρχεια 7g πχ? οταν ειχα τον εσωτερικο μου σε ext2 δεν μπορουσα να κανω μεταφορα αρχειων μεγαλυτερα απο 4,5g αν θυμαμαι καλα :BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

δηλαδη σε απλα ελληνικα εχεις κανει φορματ σε ext3 τον εσωτερικο σου δισκο και μπορεις με usb συνδεση με το pc να κανεις copy paste αρχεια 7g πχ? οταν ειχα τον εσωτερικο μου σε ext2 δεν μπορουσα να κανω μεταφορα αρχειων μεγαλυτερα απο 4,5g αν θυμαμαι καλα :BDGBDGB53:

Ακριβώς. Δεν ξέρω για το ext2 Πάντως το ext3 παίρνει κανονικά μεγάλα αρχεία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

Μήπως ο δίσκος του υπολογιστή ήταν FAT32 ?

Παιδες σε ext-3 εχω γραψει στο σκληρο οτι αρχειο ειχα, ακομα και "64" Gbt (Harry.Potter.Pack.1080p.DTS.) εχω σωθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:

Πως βλεπω ποιο firmware εχει το player μου ?

Επισης στις επιλογες ηχου τι βαζω στα ac3 ,κλπ κλπ ? digital η analog ? To εχω συνδεσει με οπτικη.

Σορυ για το πισωγυρισμα :))

εχει επιλογες : digital raw

analog raw

ποια απο τις δυο ? (το εχω βαλει με οπτικη )

Επισης πως βλεπω ποιο firmware εχει ?

Ευχαριστω .

digital raw

Πήγαινε από το menou εκεί που έχει το online firmware update (το οποίο δεν δουλεύει). Εκεί το λέει (δεν είμαι μπροστά στο μηχάνημα και δεν μπορώ να σου πω που ακριβώς είναι αλλά είναι κάπου μέσα στο setup)..