Για ic το lemo 2 wired απο τον Erno Borbely, των ηχειων ειναι custom made.
Εγω πηγα πισω στον χαλκο.Δεν ειναι στο μεταλλο των καλωδιων η ουσια.Η αποψη ωστοσο και το γουστο σου οσο και του panman απολυτα σεβαστη.Ειπα την αποψη μου για το audionote,αλλα απο περιεργεια για ποια ασημενια μιλατε;Και οι δυο τα ιδια;
Δεν τα εφτιαξα εγω. Ξερω οτι ειναι 18 κλωνα ασημενια, εχουν Teflon για διηλεκτρικο και περιεχει το καθε καλωδιο 8 τετοια.Custom made με τι;
Ακροδεκτες mundorff για τα ηχεια και neutrik για τα ic, προφανως χαλκινοι![]()
Audioquest sky προ-τελικο και dac-προ
Στα ρευματα υβριδιο χαλκος – ασημι ps audio xstream premier sc
Ηχειων audioquest sterling υβριδιο 10 αγωγοι ασημι για τα υψηλα και 4 αγωγοι χαλκος για τα μπασα
Είναι και λίγο φτηνότερο απ'όσο λες,το είπα ακριβό για συζήτηση,αλλα μοιάζει να το ξέρεις μόνο εσύ.Πολυ καλο:a0210:.....αλλα γιατι το βρισκεις ακριβο; 4-5 ευρω/μετρο
Είναι και λίγο φτηνότερο απ'όσο λες,το είπα ακριβό για συζήτηση,αλλα μοιάζει να το ξέρεις μόνο εσύ.
Κάναμε και δε βγήκε άκρη.
Σαν τις συζητήσεις και αυτό...
Θα κάνω 2 ερωτήσεις και θέλω να μου απαντήσεις σαν ντιούης...
1) Σου έχει χαλάσει ποτέ διακόπτης on off με τέτοιο τρόπο ώστε να δουλεύει μεν, να σου δημιουργεί arcs δε;
Σου κάνει τον ήχο τόσο χάλια που οι περισσότεροι βάζουν 2 διακόπτες...
Το ίδιο σου κάνει και ένα χαλαρό schuko ή ένα χαλαρό IEC...
2) Συμφωνείς στο ότι δεν πρέπει να περνάμε τα καλώδια υψηλής τάσης δίπλα από τα καλώδια σήματος γιατί βρομίζουν τον ήχο;
Ουτοπικό βέβαια, γιατί σίγουρα έχεις ένα καλώδιο ρεύματος που περνάει δίπλα από κάποιο σήματος. Άρα μία καλή μόνωση του καλωδίου δεν θα το απέτρεπε αυτό;
Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι πρέπει να πάρουμε καλώδια των 1000 ή 5000 ευρώ, αλλά το ότι τα καλώδια ρεύματος δημιουργούν προβλήματα στον ήχο, ιδιαίτερα ακουστά σε αναλυτικά συστήματα.
Ούτε προσπαθώ να αποδείξω ότι τα ακριβά καλώδια είναι ντε και καλά καλύτερα από τα μαύρα που βάζουν στις συσκευασίες!
Απλά σαν αρχή, για να πάμε παρακάτω...
Υπ' όψιν. Δεν έχω πληρώσει για κανένα πανάκριβο καλώδιο.
Έχω ένα ακριβό που μου το έχει κάνει δώρο ένας φίλος αλλά κατά τα άλλα έχω ένα DIY και ένα επαγγελματικό.
Και το πολύπριζό μου επίσης βασίζεται σε αυτούς τους απλούς κανόνες και είναι και αυτό DIY.
Για ic το lemo 2 wired απο τον Erno Borbely, των ηχειων ειναι custom made.
αν ακούγεται διαφορετικά τότε γιατί κάποιοι τα αγοράζουν και τα βάζουν "επειδή είναι ουδέτερα"?
Define <ουδέτερα>![]()
Επίσεις, πιστεύω οτι είναι χαζομάρα να λέμε οτι ο χαλκός "παίζει", ενώ το ασήμι όχι.
Ειναι αποψεις τα οσα λεμε.Με το σκεπτικο σου τοτε ειναι εξ ισου "χαζομαρα" να λεμε οτι οι MC παιζουν αλλα οι ΜΜ οχι,οι λυχνιες παιζουν ενω τα τρανζιστορ οχι,το πικαπ,το πανελ ηχειο κλπ...........
Define <ουδέτερα>
Επίσεις, μη με ρωτάς εμένα για πράγματα που αγοράζουν άλλοι, εγώ δεν αγοράζω, φτιάχνω τα δικά μου.
Είναι απλό, ακούς με τις μέρες ένα σύστημα που μετράει καλά, άρα είναι ουδέτερο.
Μετά ότι ακούσεις που παρεκλίνει από αυτό απλά σε ξενίζει σε βαθμό τέτοιο που ανακατεύεσαι...
Κοινώς χρειάζεται εκπαίδευση αυτιού...:a0210:
Δεν βγάζω άκρη.
Στην πρώτη σου πρόταση λες ότι το "ουδέτερο" είναι αυτό που μετράει καλά.
Στην τελευταία λές οτι χρειάζεται εκπαίδευση αυτιού.
Με το μετρητικό πάμε τελικά, ή με το αυτί?
Πρώτα σιγουρεύεις με μετρήσεις ότι αυτό πυο ακούς είναι ουδέτερο και μετά εκπαιδεύεις το αυτί σου ακούγοντας συνεχώς κάτι τέτοιο, αν το έχεις και σπίτι σου ακόμα καλύτερα.
Μάλλον δεν ήθελες να βγάλεις άκρη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.