Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Και εκει που έλεγα οτι απο ενισχυτή εχω κλείσει, ανακαλύπτω οτι ουτε για ακουστικά δεν κανει...

Attachments

• post-4334-0-81288400-1387549576_thumb.jpg
    post-4334-0-81288400-1387549576_thumb.jpg
    53.3 KB · Views: 156
Last edited:
Η Audio GD ειναι γνωστή για τις κατασκευες της και ιδιαίτερα για ενα απο τα λιγα, σχετικα λογικου κοστους DAC με 1704. Χωρις να το εχω ακουσει, υποψιάζομαι οτι παίζει πολύ καλα.

Το ότι ψάχνομαι για ενίσχυση είναι καλό σημάδι πάντως (για τα 6άρια)...
:)

Για κανε μας φράγκο δίφραγκα. ...
Λυση έχεις ήδη αξιολογη απο την εξοδο....
Δεν ικανοποιεί η εντασσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αέναης αναζητησης?

Βγάζεις περίεργα συμπεράσματα Supersonic. :)
Εγώ θέλω ΚΑΙ άλλο (ποιότητα), δεν είπα ότι ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα.

Μα ακριβώς το ίδιο ειπα.
Δεν είπα οτι εχει πρόβλημα.
Κσι μου κάνε εντυπωση με το πόσο γρήγορα τελειώνει ο μακ η πες το αλλιώς πόσο αχορταγα είναι τα 6

Μα αυτό εννοούσα. Δεν έχει πρόβλημα παροχής ισχύος ο McCormack!
Σε κορυφές, ο τελευταίος δίνει περίπου 25% της διαθέσιμης ισχύος του (που είναι περίπου 17W @ 66 Ω), δηλαδή 4W.

Καλύτερη εικόνα(?), καλύτερα άκρα(?), καλύτερη μεσαία (?) - δεν νομίζω - περισσότερη φυσικότητα(?).
Who knows?

Να τονίσω: όλοι οι παράμετροι είναι ήδη σε πολύ καλό επίπεδο. Το που μπορεί να φτάσουν τα 6άρια είναι το ζητούμενο.

Σταύρο, δεν σου κρύβω ότι τούτο το νήμα είναι το πρώτο που διαβάζω μόλις μπω στο forum. Πως κάνει κάποιος που παρακολουθεί την αγαπημένη του καθημερινή τηλεοπτική σειρά; Ακριβώς έτσι! :laugh:
Έχει suspense βρε παιδάκι μου. :cool:

Αναρωτιέμαι αν κσι πως θα έπαιζαν τα ακουστικά σου συνδεόμενα απ' ευθείας με τον δικό μου προενισχυτή. Είναι ο ASR Collector και μπορεί να δώσει 2 X 16 Watts RMS/8 Ohms!

Τον έχω παροπλισμένο αυτό τον καιρό και μπορώ να στον δανείσω... -bye-