Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Τι μάρκα προτιμάτε;

• Total voters
    0
Τι ελαστικα προτεινετε σε 205/50/16?
Φοραω τα sport contact 2 αλλα εχει σταματησει η παραγωγη τους και τα 3 βγαινουν απο 17 ιντσες και ανω.

Τι ελαστικα προτεινετε σε 205/50/16?
Φοραω τα sport contact 2 αλλα εχει σταματησει η παραγωγη τους και τα 3 βγαινουν απο 17 ιντσες και ανω.

Συνεχίζει κανονικά η παραγωγή τους, μόλις μίλησα με Χατζηγεωργίου στην Αγία Παρασκευή. 350

Ντίνο πας για 800 με την εγγύηση τους και την οδική βοήθεια σε περίπτωση κλαταρίσματος ....

Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Πηγα και ρωτησα προχτες για τα sportconti3, και ξεραθηκα 900 ευρω...

225/40/18
255/35/18

Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή τους (για την διάσταση που θες)!!

Εγώ πλήρωσα (σχεδόν) τα ίδια για τα Michelin Run Flat (195/55/16) :frown:

ergonomics_runflat.jpg

Aντώνη..σόρρυ αν σε βάζουμε σε "μπελάδες" να ρωτάς..ενδιαφέρομαι για 225/50/16 τα premium contac.
Αν γίνεται δωσε το τηλεφωνο να ρωτήσω εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή τους (για την διάσταση που θες)!!

Εγώ πλήρωσα (σχεδόν) τα ίδια για τα Michelin Run Flat (195/55/16) :frown:

ergonomics_runflat.jpg

Για run flat (αυτα που εχω τωρα, michelin pilot2) πληρωσα 1250 τον Οκτωβρη του 2008

Μια φορα run flat δεν ξαναβαζω...

Παίδες ολα καλά αυτά που λέμε...αλλά έχει σκεφτεί κανείς οτι ετσι που παν τα πράγματα,οχι "φίρμας" λάστιχα δε θα μπορούμε να αγοράσουμε των 600-800 ευρώ,αλλά να ψάχνουμε για κινέζικα και κορεάτικα να "φορέσουμε" στο αμάξι..??

Re: Απάντηση: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Παίδες ολα καλά αυτά που λέμε...αλλά έχει σκεφτεί κανείς οτι ετσι που παν τα πράγματα,οχι "φίρμας" λάστιχα δε θα μπορούμε να αγοράσουμε των 600-800 ευρώ,αλλά να ψάχνουμε για κινέζικα και κορεάτικα να "φορέσουμε" στο αμάξι..??

Θα προτιμισω να τρωω φακες για 2 εβδομαδες, προκειμενου να "καλυψω" την διαφορα σε χρηματα, παρα να βαλω κακα ελαστικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Μια φορα run flat δεν ξαναβαζω...

Και εγώ δεν θα έβαζα αν είχα χώρο για ρεζέρβα!!

(bmw 116, δεν έχει καθόλου χώρο για ρεζέρβα)

κανενα bmw δεν εχει χωρο για ρεζερβα, το ιδιο (νομιζω) και τα μερσεντε
Θα βαλω κανονικα, και κιτ αναγκης....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Θα προτιμισω να τρωω φακες για 2 εβδομαδες, προκειμενου να "καλυψω" την διαφορα σε χρηματα, παρα να βαλω κακα ελαστικα

Καλά βρε...το έντερό σου το ρώτησες τι έχει να τραβήξει;:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Καλά βρε...το έντερό σου το ρώτησες τι έχει να τραβήξει;:flipout::flipout::flipout:

Στην αρχη ειχα γραψει φασολια αντι φακες, και το αλλαξα για να γλυτωσω αυτο το σχόλιο :flipout::flipout::flipout: